|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Autografow jest 12 ale tylko przy trzech jest numer z koszulki meczowej - 8, 14 i 24 wiec tylko te 3 da sie rozszyfrowac
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 26.08.2017 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
W końcu wszystko dostałem. Jeszcze ktoś czeka? Na wszelki wypadek podzielę się moimi doświadczeniami.
Koszulki i zdjęcia z autografami chyba idą jako zwykłe przesyłki, nie wymagające potwierdzenia odbioru, więc jeśli nikt wam ich nie odbierze osobiście, to mogą zostać wepchnięte do skrzynki. Lepiej tego uniknąć, bo rzeczy są pakowane w zwyczajne koperty bąbelkowe, bez usztywnienia. W moim przypadku, przesyłkę dostarczała Poczta Polska i oni wysłali mi sms z linkiem do śledzenia paczki. Akurat dla mnie to było bardzo ważne, bo przesyłka została wysłana na zły adres. Jakieś dwa miesiące temu wysłałem maila na [email protected] i napisałem im, że będę się przeprowadzał i poprosiłem o zmianę adresu. Odpisali, potwierdzili zmianę, a teraz paczka i tak przyszła na stary adres... Dwa województwa nie w tę stronę co trzeba... Mimo koperty bąbelkowej, wszystko przyszło w dobrym stanie. Rozmiary też się zgadzały. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja nadal czekam:/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja też czekam :(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No nie da sie ukryć że logistycznie TS dał takiej dup&&&&& że szok.
Uważam że ludzie już nie wejdą w żadną akcję czekając lata świetlne... żenua. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ja tez jeszcze czekam ale mam czas
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Doszła koszulka i mam 7 autografów
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dostałam dzisiaj paczkę. Wszystko spoko, chociaż antyrama nie pasuje do obrazka. O tyle mi to zwisa, że nie planowałam tego wieszać na ścianie w ramce, ale mimo wszystko - spory minus.
A, no i jeszcze jedno. Autograf na pocztówce wygląda na podrabiany. Widoczne wytłoczenie, po ktorym dopiero idzie marker - dość niepewną, nierówną kreską. Jest też drugie wytłoczenie, na którym już markera nie ma Ot, taka sytuacja: http://i64.tinypic.com/2ahb78j.jpg
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 30.08.2017 o godz. 12:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dzisiaj dotarła koszulka 12 Bohater dla córki . W tempie żółwia ale jednak dociera .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakby ktoś jeszcze czekał - do mnie paczka dotarła dzisiaj
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Czekam i mam coraz to mnie nadziei
![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie porzucaj nadzieje. Ostatnie paczki ponoć miały zostać wysłane 8.09, więc może już idzie, tylko powoli, bo listonosz kulawy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jak tak dalej pójdzie, to zamówiona koszulka nie tylko nie będzie dobra dla starszego dzieciaka, ale i młodsze zdąży z niej wyrosnąć...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no kolego...to trzeba dzieciaki do koszulek dorabiac a nie odwrotnie.duża nieroztropność z Twojej strony
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czy ktoś jeszcze, oprócz mnie, nadal nie otrzymał nagrody?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ja niby dostałem, ale oczywiście po tym jak syn wyrósł z koszulki i oczywiście po sezonie letnim, w którym w ogóle w takiej koszulce mógłby chodzić.
No nic, czeka na młodszą pociechę. Albo pójdzie na ścianę. Przynajmniej dostałem cały komplet i zgodnie z rozmiarami, reszta koszulek i gadżetów była w porządku |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja czekam dalej
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Ja tez nie dostałem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też nie dostałem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta edycja to jakas porażka ! Do mnie przyszło cos wymietolonego i pogniecionego jakis miesiac temu , koszulka niby z tym "kwadratem" nazwisk tylko ... nazwisk zaczynajaczych sie na S .... /sam mam nazwisko naK/ wobec czego dostałem koszulke ktra mi nie potrzebna zwarzajac na swoja kolekcje juz istniejaca w domu.
sumam sumarum akcja zrobiona na tzw "odpier.....sie" i tyle ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podsumowanie akcji: http://weszlo.com/2018/04/09/tekst-c...snych-kibicow/
Cytat:
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No wlasnie to przeczytalem, wstyd jak Uj. Mogli mu w sumie w zamiast zadoscuczynienia wyslac jakas koszulke z autografami czy cos.
Jestem pelen szacunku dla cierpliwosci tego kibica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Po komentarzach pod artykulem mozna wywnioskowac ze nie on jeden tak zostal potraktowany
To jest kompromitacja, inaczej tego nazwac nie sposob ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tym samym klub zamyka sobie drogę do podobnych akcji w przyszłości... a kto wie, czy jeszcze nie będzie takiej potrzeby. Fatalny PR :(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Widomo, ze Wisla po zawirowaniach z pedalem Meresinskim, Szechterami jakimis ( ktorych juz niektorzy goraco witali z otwartymi ramionami ), w koncu po przejeciu klubu przez ludzi jemu oddanych, nie znajacych sie na tym jak zarzadzac klubem, ktorzy poswiecili swoj czas, sily i energie na to zeby Wisla w ogole istniala - ma byc klubem lepszym od Bayernu, w ktorym wszystko jest cacy i funkcjonuje jak w zegarku, w ktorym nie ma dlugow i spraw sadowych zwiazanych z innymi wierzytelnosciami. Ma wszystko dzialac i funkcjonowac jak nalezy.
My kibice pomozemy!!! Napiszemy do Weszlo, zeby temat sie jeszcze bardziej rozniosl. Niech cala Polska i Swiat wie, ze kibice Wisly przez Wisle sa zle traktowani!!! My kibice pomozemy!!! Oczywiscie po komentarzach na weszlo, ktore mogli pisac zydzi, legiosnisci i .... wie kto, wiadomo od razu, ze takich sytuacji byl milion, gdyz milion wiernych i oddanych, kochajacych swoj klub kibicow wzielo udzial w tej akcji a klub w niej tyle zarobil, ze pewnie jeszcze doplacal. Wszak na takich kochajacych, oddanych, wiernych, jedynych kibicow klub zawsze moze liczyc. My kibice pomozemy!!! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Sowieckie podejscie u kolegi widze. Zamiast cieszyc sie, ze wyszla gruba niekompetencja w klubie i ze bedzie mozna zareagowac to Ty sie zzymasz, ze ktos naglosnil problem (ktory przeciez predzej czy pozniej ugryzie klub w tylek kiedy beda robic kolejna akcje crowdfundingowa). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ten gość trafił do klubu z TSową #DobrąZmianą. Więc niestety Panie wieśniak nie masz racji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|