The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
borys
Banita

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2012, 20:53
adus1906 napisał(a):Wyświetl post
który w miarę dobry trener z zagranicy przyjdzie w takim momencie i za taka kasę do Polskiej ekstraklasy ?
Ale o co cho?

ok
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez borys : 02.10.2012 o godz. 20:54.
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.10.2012, 20:53
nesta napisał(a):Wyświetl post
Skąd to info?
wislakrakow.com na fb

"Ponoć nowy trener już podpisał kontrakt z Wisłą do końca tego sezonu. Jego nazwisko poznamy oficjalnie jutro."
GENERALNIE TO WIADOMO CO
adus1906
Member

Od: 10.2011

Stary 02.10.2012, 20:54
poprawiłem się wyżej, źle klikłem

Z Wisłą skacze,

z Wisłą płacze...
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.10.2012, 20:55
Moim zdaniem żaden szanujący się trener nie podpisywałby kontraktu na pół roku, do końca sezonu, także spodziewam się jakiejś niemiłej niespodzianki.
borys
Banita

Stary 02.10.2012, 20:55
No to jak juz podpisal(tak szybko) to koniec swieta lasu... . PMS jak nic.
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.10.2012, 20:56
As napisał(a):Wyświetl post
Valkx, Valkx nie Bednarz. Nie zebym Jacka lubic ale on akurat jest Bogu ducha winien. Jak przyszedl do klubu to najpierw musi posprzatac a potem cos zbudowac. Co mial chlop zrobic jak zamiast isc na zakupy to on najpierw musi dlugi splacac.

Mi sie wydaje, ze to bedzie Nowak. Facet chce sie pokazac w polskiej lidze i w Europie. Podobno sadowal go Belchatow ale nie maja tyle kasy, my mimo klopotow powinnismy miec.
Sorry, ale chyba kpisz. Żaden Valcx jest winien obecnego stanu rzeczy, tylko i wyłącznie Bednarz. Poczytaj historię, kiedy pierwszy raz Bednarz był prezesem i dlaczego stan kadrowy Wisły, pomimo tego, że wymagał gruntownego "przemeblowania", nie zmienił się. Valcx jest skutkiem - przyczyną jest Bednarz. Koniec kropka.
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.10.2012, 21:01
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Że Wam się chce jeszcze o tym pisać ...

Nakręcacie się sami, jeszcze kilka dni temu ktoś pisał że jak się dobrze ułoży to na mistrza idziemy

Cyrk na kółkach. Najlepiej olać decyzję ciepłym moczem bo nawet jakbyśmy napisali 500 stron na forum to Boss i tak zrobi swoje i kropka.
Niestety dodać należy, że mało prawdopodobne aby zrobił przy okazji coś mądrego.
Szef nie uczy się na błędach i nie wiem czy bankructwo Wisły z Telefoniką do spółki zmieniło by jego podejście do biznesu i wiary w doradców. Dopóki w cieniu a jednocześnie blisko Cupiałowego ucha kręcić się będą Pilch, Rogala czy Zdzisław K dopóty o normalności możemy zapomnieć i Na nic zda się karuzela z trenerami. Klub przejada pieniądze, nie ma strategii działania, brak zaplecza szkoleniowego, sponsorów, współpracy z mediami i lokalną społecznością. Jest tylko szyld i kibice. Marka jaką udało się wybiegać na boisku przez ostatnie 10 lat i nic poza tym. Dwa sezony degrengolady i będziemy na poziomie Widzewa czy Ruchu z Górnikiem. Wystarczy przeanalizować raport Ernst & Young. My nawet nie stoimy w miejscu tylko się zadłużamy popadając w coraz większe tarapaty. Wybór trenera to w tej chwili ratowanie dupska przed walką o utrzymanie. Takie mamy teraz problemy.
ANTY-RABBIN-FRONT
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 02.10.2012, 21:01
borys napisał(a):Wyświetl post
Sluchaj, po co takie rzeczy piszesz skoro pisales, ze wiesz kim bedzie nowy trener?
Ja nie pisałem ze wiem tylko pisałem kto był na rozmowach a to chyba różnica .

Jak na rozmowe o prace w banku przychodzi pieciu ludzi to nie znaczy ze pieciu dostanie prace , czytajcie ze zrozumieniem .
borys
Banita

Stary 02.10.2012, 21:04
A to sorka to ktos inny taki tekst zapodal. Sprawdzilem. Mea culpa.
nesta
Senior Member

Stary 02.10.2012, 21:06
Obawiam się, że jeśli podpisali kontrakt tylko do końca sezonu to czeka nas jakiś ogór.. I żebyśmy nie zapłakali jeszcze za Smudą albo Probierzem już nie mówiąc o Maaskancie.

Bo możemy się jutro obudzić np. z wynalazkiem typu Michniewicz/Motyka/Liczka, a wtedy uważam, że za taki sabotaż na tym klubie kibice powinni zacząć działać.
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.10.2012, 21:06
Zamiast przepłacać piłkarzy (co robi od dawna), chociaż raz powinien Cupiał wyłożyć na kogoś kompetentnego z zachodu. To tasowanie tymi samymi w kółko, w nadziei że jakimś cudem wypali, kosztuje nas grube miliony (podobno oszczędzamy). Nie będzie wyników, nie będzie kasy.

Nawałka... jak oglądałem ostatnio końcówkę meczu Zabrza z Widzewem, to widziałem straszną kopaninę z obu stron. Nie zmienia to faktu, że Adaś zrobił spory progres jako trener.

Wisła jest chyba na największym zakręcie za czasów Cupiała, liczę na rozsądną decyzję.
Lukasz15wisla
Member

Od: 05.2007

Stary 02.10.2012, 21:08
Motyka z Garbarni nie odejdzie - więc ta opcja odpada. Ja mam nadzieję, że to dobry wybór ze strony działaczy Wisły i przyjdzie do Nas "znakomity" trener, który z tej drużyny zrobi coś na miarę Pucharów. Nie ważne, że kontrakt do końca sezonu. Bądźmy dobrej myśli.
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.10.2012, 21:10
Jeśli podpisali tak krótką umowę, to wzięli strażaka. Z takim nastawieniem jasno mówią, że nie ma pomysłu żadnego na budowanie zespołu tylko gość ma grać tym co mu pod nos podsuniemy.
mariusz92abg
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 02.10.2012, 21:12
Gin napisał(a):Wyświetl post
Aktualnie w TF romowy się toczą z jakimś gościem , wiem że to Polak lub Czech ma siwe włosy około 50 -55 lat .
Moze to być Liczka , Radolsky albo Białas

Hmmm.. Może chodzi o Jozef Chovanec albo Ján Kocian?
Lukasz15wisla
Member

Od: 05.2007

Ja nie chce tutaj widzieć nikogo typu "Michniewicz, Smuda, Liszka..." bo Oni kręcą się tylko w kółko z klubu do klubu a nic nie osiągają, niech dadzą szansę jednemu trenerowi typu Nowak i niech pokaże przez cały sezon na co go stać. Panie Cupiał przecież ten kryzys musi zniknąć! Kupmy Teodorczyka, Wszołka do przodu i pewnego obrońce z polskimi korzeniami. Błagam o litość!
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Adam Nawałka, ale on tu nie przyjdzie bo nie jest takim frajerem. A też w Wiśle nie dostałby więcej niż pół rundy czasu na budowie drużyny...
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.10.2012, 21:16
Niech przyjdzie jakiś patałach, który będzie wchodził kopaczom w tyłki, podawał napoje i uniżenie się na wszystko godził.

Może wtedy te ZDRADZIECKIE SZMATY będą zadowolone i będą łaskawie zdobywały punkty. Może skoro nie można wymienić tego szrotu to trzeba grać do ich muzyki, by Wisła nie spadła z ligi?

O tempora, o mores.......

Skoro do końca roku to będzie to jakiś ogór :(
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.10.2012, 21:18
Jednak Franz

http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...trazakiem.html
Chorynatrzykolory
Senior Member

Stary 02.10.2012, 21:19
tu nie trener jest problemem tylko te piz.dy co biegaja po murawie ( z paroma wyjątkami ),którym się nie chce lub nie mają umiejętnośći . Niektórzy tu piszą też ,żeby wprowadzić młodych itd.Których się pytam? Wielu z naszych młodych piłkarzy ,którzy grają w młodej ekstraklasie miało by problem zapewne z grą na poziomie 1-2 ligi.
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.10.2012, 21:21
Cytat:
Aktualnie w TF romowy się toczą z jakimś gościem , wiem że to Polak lub Czech ma siwe włosy około 50 -55 lat .
Moze to być Liczka , Radolsky albo Białas
Zamilski !
marcin_częstochowa
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.10.2012, 21:21
iq1000 napisał(a):Wyświetl post
Skoro do końca roku to będzie to jakiś ogór :(
Czyli jednak Dyzma :/

BTW, jest nawet jakiś news na http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...trazakiem.html
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 02.10.2012, 21:24
Pozostaje blokować Zakopiankę i objazdy!

No cóż, jeśli to prawda, to na R22 znów będę mógł czuć się jak w młodości...
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.10.2012, 21:30
Proszę was.. To futbolnews.pl. Jebnęli tego newsa tak "a nuż się uda", bo wiadomo że Smuda się zna z Cupiałem. Nic nie ryzykują, bo jak to nie będzie jednak Smuda to i tak tego nikt nie będzie pamiętał, a jak okaże się to on, to wykreują się na tych, którzy niby tą informację podali jako pierwsi. Nie pamiętam, żeby jakiekolwiek informacje się od nich sprawdziły.

Także trochę lodu na rozgrzane głowy i poczekajmy do jutra.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 02.10.2012, 21:32
Ktokolwiek by to nie był to apeluje, dajmy choć niewielki kredyt zaufania. Bo w takiej atmosferze jaka panuje obecnie, nic dobrego się nie ma prawa urodzić .
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
iq1000
Senior Member

Stary 02.10.2012, 21:32
Kto w takim momencie przyjdzie do tak rozbitej drużyny? Na kilka miesięcy? Za niską pensję? Tylko OGÓR...

Niech będzie to jakiś nieznany Adam Ogór. Niech wszystko będzie jasne i prosto powiedziane...

Przygotowuję się psychicznie na Smudę i mam nadzieję, że się miło rozczaruję...
borys
Banita

Stary 02.10.2012, 21:36
iq1000 napisał(a):Wyświetl post
Kto w takim momencie przyjdzie do tak rozbitej drużyny? Na kilka miesięcy? Za niską pensję? Tylko OGÓR...

Niech będzie to jakiś nieznany Adam Ogór. Niech wszystko będzie jasne i prosto powiedziane...

Przygotowuję się psychicznie na Smudę i mam nadzieję, że się miło rozczaruję...
Dobre, padlem
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 02.10.2012, 21:37
Oj obyś się nie rozczarował informacją że to nie Smuda tylko na przykład Czesiu albo Heniu albo inny wynalazek
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 02.10.2012, 21:43
mariusz92abg napisał(a):Wyświetl post
Hmmm.. Może chodzi o Jozef Chovanec albo Ján Kocian?
Chyba bardziej chodzi o Zdenka Smetane.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.10.2012 o godz. 21:45.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.10.2012, 21:45
Gherorge Hagi jest wolny, od dawna bez pracy więc pewnie drogi nie jest, ale najbardziej bym chciał Felixa Magatha
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.10.2012 o godz. 21:50.
iq1000
Senior Member

Stary 02.10.2012, 21:47
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Oj obyś się nie rozczarował informacją że to nie Smuda tylko na przykład Czesiu albo Heniu albo inny wynalazek
Niech to już nawet Janas będzie. Zamknie się w pokoiku i nie będzie przeszkadzał Panom Piłkarzom. Wtedy się odstresują i będą mogli myśleć tylko o piłce. Nikt już wtedy nie będzie na nich krzyczał. Pie**olone, rozkapryszone baletnice. Gram w drużnie futbolu amerykańskiego. Marzę, by takiemu Gargułe zrobić tackle.

Byleby nie Smuda - mniejsza z tym, że jest beznadziejny. On działa źle na renomę klubu. Ośmieszy nas samą obecnością...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów