|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
ok ![]() Powód: :)
Ostatnio edytowane przez borys : 02.10.2012 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wislakrakow.com na fb
"Ponoć nowy trener już podpisał kontrakt z Wisłą do końca tego sezonu. Jego nazwisko poznamy oficjalnie jutro." ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
poprawiłem się wyżej, źle klikłem
![]() ![]() Z Wisłą skacze, z Wisłą płacze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Moim zdaniem żaden szanujący się trener nie podpisywałby kontraktu na pół roku, do końca sezonu, także spodziewam się jakiejś niemiłej niespodzianki.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No to jak juz podpisal(tak szybko) to koniec swieta lasu... . PMS jak nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Szef nie uczy się na błędach i nie wiem czy bankructwo Wisły z Telefoniką do spółki zmieniło by jego podejście do biznesu i wiary w doradców. Dopóki w cieniu a jednocześnie blisko Cupiałowego ucha kręcić się będą Pilch, Rogala czy Zdzisław K dopóty o normalności możemy zapomnieć i Na nic zda się karuzela z trenerami. Klub przejada pieniądze, nie ma strategii działania, brak zaplecza szkoleniowego, sponsorów, współpracy z mediami i lokalną społecznością. Jest tylko szyld i kibice. Marka jaką udało się wybiegać na boisku przez ostatnie 10 lat i nic poza tym. Dwa sezony degrengolady i będziemy na poziomie Widzewa czy Ruchu z Górnikiem. Wystarczy przeanalizować raport Ernst & Young. My nawet nie stoimy w miejscu tylko się zadłużamy popadając w coraz większe tarapaty. Wybór trenera to w tej chwili ratowanie dupska przed walką o utrzymanie. Takie mamy teraz problemy. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak na rozmowe o prace w banku przychodzi pieciu ludzi to nie znaczy ze pieciu dostanie prace , czytajcie ze zrozumieniem . |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A to sorka to ktos inny taki tekst zapodal. Sprawdzilem. Mea culpa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obawiam się, że jeśli podpisali kontrakt tylko do końca sezonu to czeka nas jakiś ogór.. I żebyśmy nie zapłakali jeszcze za Smudą albo Probierzem już nie mówiąc o Maaskancie.
Bo możemy się jutro obudzić np. z wynalazkiem typu Michniewicz/Motyka/Liczka, a wtedy uważam, że za taki sabotaż na tym klubie kibice powinni zacząć działać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Zamiast przepłacać piłkarzy (co robi od dawna), chociaż raz powinien Cupiał wyłożyć na kogoś kompetentnego z zachodu. To tasowanie tymi samymi w kółko, w nadziei że jakimś cudem wypali, kosztuje nas grube miliony (podobno oszczędzamy
Nawałka... jak oglądałem ostatnio końcówkę meczu Zabrza z Widzewem, to widziałem straszną kopaninę z obu stron. Nie zmienia to faktu, że Adaś zrobił spory progres jako trener. Wisła jest chyba na największym zakręcie za czasów Cupiała, liczę na rozsądną decyzję. |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Motyka z Garbarni nie odejdzie - więc ta opcja odpada. Ja mam nadzieję, że to dobry wybór ze strony działaczy Wisły i przyjdzie do Nas "znakomity" trener, który z tej drużyny zrobi coś na miarę Pucharów. Nie ważne, że kontrakt do końca sezonu. Bądźmy dobrej myśli.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeśli podpisali tak krótką umowę, to wzięli strażaka. Z takim nastawieniem jasno mówią, że nie ma pomysłu żadnego na budowanie zespołu tylko gość ma grać tym co mu pod nos podsuniemy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja nie chce tutaj widzieć nikogo typu "Michniewicz, Smuda, Liszka..." bo Oni kręcą się tylko w kółko z klubu do klubu a nic nie osiągają, niech dadzą szansę jednemu trenerowi typu Nowak i niech pokaże przez cały sezon na co go stać. Panie Cupiał przecież ten kryzys musi zniknąć! Kupmy Teodorczyka, Wszołka do przodu i pewnego obrońce z polskimi korzeniami. Błagam o litość!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Adam Nawałka, ale on tu nie przyjdzie bo nie jest takim frajerem. A też w Wiśle nie dostałby więcej niż pół rundy czasu na budowie drużyny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niech przyjdzie jakiś patałach, który będzie wchodził kopaczom w tyłki, podawał napoje i uniżenie się na wszystko godził.
Może wtedy te ZDRADZIECKIE SZMATY będą zadowolone i będą łaskawie zdobywały punkty. Może skoro nie można wymienić tego szrotu to trzeba grać do ich muzyki, by Wisła nie spadła z ligi? O tempora, o mores....... Skoro do końca roku to będzie to jakiś ogór :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tu nie trener jest problemem tylko te piz.dy co biegaja po murawie ( z paroma wyjątkami ),którym się nie chce lub nie mają umiejętnośći . Niektórzy tu piszą też ,żeby wprowadzić młodych itd.Których się pytam? Wielu z naszych młodych piłkarzy ,którzy grają w młodej ekstraklasie miało by problem zapewne z grą na poziomie 1-2 ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czyli jednak Dyzma :/
BTW, jest nawet jakiś news na http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...trazakiem.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Pozostaje blokować Zakopiankę i objazdy!
No cóż, jeśli to prawda, to na R22 znów będę mógł czuć się jak w młodości... ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Proszę was.. To futbolnews.pl. Jebnęli tego newsa tak "a nuż się uda", bo wiadomo że Smuda się zna z Cupiałem. Nic nie ryzykują, bo jak to nie będzie jednak Smuda to i tak tego nikt nie będzie pamiętał, a jak okaże się to on, to wykreują się na tych, którzy niby tą informację podali jako pierwsi. Nie pamiętam, żeby jakiekolwiek informacje się od nich sprawdziły.
Także trochę lodu na rozgrzane głowy i poczekajmy do jutra. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ktokolwiek by to nie był to apeluje, dajmy choć niewielki kredyt zaufania. Bo w takiej atmosferze jaka panuje obecnie, nic dobrego się nie ma prawa urodzić .
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto w takim momencie przyjdzie do tak rozbitej drużyny? Na kilka miesięcy? Za niską pensję? Tylko OGÓR...
Niech będzie to jakiś nieznany Adam Ogór. Niech wszystko będzie jasne i prosto powiedziane... Przygotowuję się psychicznie na Smudę i mam nadzieję, że się miło rozczaruję... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Oj obyś się nie rozczarował informacją że to nie Smuda tylko na przykład Czesiu albo Heniu albo inny wynalazek
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chyba bardziej chodzi o Zdenka Smetane.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.10.2012 o godz. 21:45.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gherorge Hagi jest wolny, od dawna bez pracy więc pewnie drogi nie jest, ale najbardziej bym chciał Felixa Magatha
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.10.2012 o godz. 21:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Byleby nie Smuda - mniejsza z tym, że jest beznadziejny. On działa źle na renomę klubu. Ośmieszy nas samą obecnością... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|