The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2011, 11:10
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
przestańcie nadawac na Kirma bo jak Mały zawalił karnego na koronie to nic nie mówiliście.Nie pamietacie jak Kirm nam zapewnił zwycięstwo w poprzednim sezonie z zagłębiem
A nie pamiętasz jak Łobo zapewnił nam zwycięstwo z Lechią? Takie gadanie.
Nic nie mówiliśmy na Małego, bo w innych sytuacjach nie zawalał. Każdemu może się przydarzyć niewykorzystana sytuacja.
Mały w przeciwieństwie do Kiro wykorzystał karnego z Polonią Bytom. Natomiast u Kirma pieprzenie sytuacji jest nagminne. Ile słupków i poprzeczek zaliczył w dogodnych sytuacjach nie chce mi się nawet wymieniać. Do tego spieprzył już dwa karne.
Odpowiedz cytując
luk1990
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 14.08.2011, 11:26
Ważne 3 punkty Wisły, które na pewno łatwo nie przyszły. Gra może nie powalała, ale liczy się wygrana. Bo rywale swoje mecze wygrali, a druga sprawa to to że to zwycięstwo może dodać pewności przed środą.

Kirm po raz kolejny dał dupy, ok wywalczył karnego no, ale powinien był go strzelić. Szkoda.

Pierwsze trzy punkty w nowym sezonie, oby tak dalej.
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 14.08.2011, 11:28
Dobrze, że Maor odpoczął to w środe bedzie zapierdzielał.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.08.2011, 11:52
Szkoda by było, gdybyśmy za jego transfer nie otrzymali ani złotówki. Może warto teraz znaleźć klub skłonny go wykupić za nawet 1,2 - 1,5 mln euro? Kiedyś podobno prezes Polonii był zainteresowany jego transferem.

Jednego tylko szkoda, to jedyny zawodnik grający w pierwszym składzie, który był w Wiśle od najmłodszych lat. Kowalski, czy Brud raczej się nie przebiją do pierwszego składu. Wszyscy inni przyszli do Wisły, gdy mieli więcej niż 20 lat. Wyjątków raczej brak.
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.08.2011, 12:03
Jeśli Małecki odejdzie z Wisły za darmo to pokaże, jak naprawdę kocha ten klub.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.08.2011, 12:21
ChG napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Małecki odejdzie z Wisły za darmo to pokaże, jak naprawdę kocha ten klub.
To prawo tak nie działa - to byłoby bez sensu, prawda? Jeśli zarabia 30k miesięcznie (tak gdzieś pisali, chyba w koszernej), to po krótkich obliczeniach wiemy, że odszedłby za... nieco ponad milion złotych. Jak to jest dla Ciebie darmo to pozdrawiam.
.
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.08.2011, 12:29
300 tysięcy euro za takiego zawodnika to tyle, co nic - o to mi chodziło. Wiem doskonale jak działa to prawo, troszkę źle się wyraziłem.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Stary 14.08.2011, 12:30
sportnh napisał(a):Wyświetl post
KIRM buahahahahah zalosne, POKAZAL ILE JEST WORT. I co, jego fanatyczni obroncy, dalej go bedzie bronic? zepsul 300% sytuacje drugi mecz z rzedu, TO NIE JEST PRZYPADEK. Ten gosc jest w ARCYSLABEJ formie ale widze 1 plus tego przestrzelonego karnego. Przez bardzo dlugi czas juz zapewne Kirm do karnego nie podejdzie.

A drugie, chcialbym zauważyć do ilu sytuacji strzeleckich doszedl Biton. Przeciez on sam oddal z 5 strzalow.
widać,że jesteś namiastką kibica Wisły bo inaczej nie oceniałbyś zawodnika po 3 kolejkach ligowych,tego zawodnika który w ostatnim sezonie był najlepszym strzelcem.Gdyby nie Kirm to karnego by mogło nie być a co do poprzeczki z meczu w Warszawie to polecam obejrzeć pudla Brożka.
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.08.2011, 12:37
ChG napisał(a):Wyświetl post
300 tysięcy euro za takiego zawodnika to tyle, co nic - o to mi chodziło. Wiem doskonale jak działa to prawo, troszkę źle się wyraziłem.

Mały nie jest niewolnikiem i nie będzie zapieprzał po boisku za 3 razy mniej niż większość będąc jednym z najlepszych piłkarzy! Jeśli Basałaj i reszta go nie zatrzymają to pokażą jak bardzo zależy im na kibicach.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Stary 14.08.2011, 13:00
Wymieniłbym go na Deleva. Dosc mam jego aroganckiego i chamskiego zachowania na boisku. Poza tym nie nadaje siędo gry kombinacyjnej. Gdyby go opchnąć i kupić Deleva to byłoby potężne wzmocnienie.
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 14.08.2011, 19:37
Sranie w banie z tym Delevem. Tak sie nim podniecacie a wg. mnie nie jest aż taki mocny. Poza tym jeśli Małecki out a Delev in to w 11 meczowej zostaje hmm... 2 polaków? (Sobol, Wilk ze zmiany?) i Garguła jeśli jest to mecz ligowy.

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.08.2011, 19:40
Reserve napisał(a):Wyświetl post
Sranie w banie z tym Delevem. Tak sie nim podniecacie a wg. mnie nie jest aż taki mocny. Poza tym jeśli Małecki out a Delev in to w 11 meczowej zostaje hmm... 2 polaków? (Sobol, Wilk ze zmiany?) i Garguła jeśli jest to mecz ligowy.
A na czym opierasz to, że nie jest mocny? Masz problem z tym, że nie było by Polaków w składzie?
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Stary 14.08.2011, 19:47
Małecki może odejść nawet za free. Ten gostek juz mnie masakrycznie wku.rwia. Psuje atmosfere w druzynie co widac golym okiem.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.08.2011, 19:49
Informacja dla malkontentow prosto z Ligi+Extra - ewidentne zagranie pilki ręką w polu karnym i karny dla Wisły slusznie podyktowany.
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 14.08.2011, 19:49
BTW: Stempniewski w Lidze plus właśnie powiedział, że oba karne prawidłowo podyktowane.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.08.2011, 22:58
Sobol to pilkarz ktory zasluguje na miano prawdziwego WIslaka,jak widzialem wczorajszy wslig i atak z tylu(czysty) z 90 minuty to naprawde ten pilkarz ma chyba dodatkowe pluca ,albo przezywa 2 mlodosc

Walczak jakich mało,ba nie widzielem zeby ktos tak biegal i wsciekle atakowal rywala.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 14.08.2011, 23:13
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że Maor odpoczął to w środe bedzie zapierdzielał.
Chyba o to nam chodziło, żeby wygrać jak najmniejszym kosztem? Oby zapierniczał, oby rozniósł obronę Apoelu i obyśmy wygrali
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 14.08.2011, 23:23
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
Małecki może odejść nawet za free. Ten gostek juz mnie masakrycznie wku.rwia. Psuje atmosfere w druzynie co widac golym okiem.
Daj mu przykład i pierwszy odejdź, z ... tego forum. Bo mnie też "masakrycznie wku.rwia.sz ".

Podaj mi przykłady psucia atmosfery w drużynie. Ile szkód zrobił ten zły do szpiku kości Malecki?

Ostatnio w lidze+ extra był Osman Chavez i gdy opowiadał o zespole, trenerze i piłkarzach to zwracał szczególną uwagę na atmosferę jaka panuje w zespole, to samo Melikson podkreśla w swoich wywiadach, że czuje się bardzo dobrze w Krakowie i w samej Wiśle. Iliev opowiadał o fajnej atmosferze. Ale zawsze musi się znaleźć taki co mu nie dogodzi, Mały zawsze grał na boisku za dwóch, jak trzeba było to potrafił nawet uspokoić Sergieya na meczu z Legią, gdy dostał czerwoną kartkę.

A co do jego kontraktu to Mały pewnie źle się wyraził, pewnie chodziło mu o to, że nie podejmą rozmów w najbliższym czasie, co zrozumiałe jest jako, że po co zawracać głowę zawodnikowi kiedy musi się skupić na lidze mistrzów.
Odpowiedz cytując
artur1906
Member

Od: 01.2011

Stary 15.08.2011, 15:44
piłka to biznes są piłkarze którzy Wisłę traktują jak trampolinę do pokazania się w Europie i ...Patryk jest Wiślakiem i bez względu na grę zasługuje na szacunek.to że się wyrywa przed szereg to zrozumiałe bo najlepiej rozumie się z tłumem z 'C' [zna j.polski]...i gra zawsze do końca choć nieraz mecz był już wygrany to On biegał i walczył o kolejną bramkę a wady mają wszyscy i nie ma co się dzielić na Jego sympatyków i sceptyków tylko szukać tematów które Nas łączą bo wrogów mamy blisko.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 16.08.2011, 10:07
Piotson napisał(a):Wyświetl post
Daj mu przykład i pierwszy odejdź, z ... tego forum. Bo mnie też "masakrycznie wku.rwia.sz ".

Podaj mi przykłady psucia atmosfery w drużynie. Ile szkód zrobił ten zły do szpiku kości Malecki?

Ostatnio w lidze+ extra był Osman Chavez i gdy opowiadał o zespole, trenerze i piłkarzach to zwracał szczególną uwagę na atmosferę jaka panuje w zespole, to samo Melikson podkreśla w swoich wywiadach, że czuje się bardzo dobrze w Krakowie i w samej Wiśle. Iliev opowiadał o fajnej atmosferze. Ale zawsze musi się znaleźć taki co mu nie dogodzi, Mały zawsze grał na boisku za dwóch, jak trzeba było to potrafił nawet uspokoić Sergieya na meczu z Legią, gdy dostał czerwoną kartkę.

A co do jego kontraktu to Mały pewnie źle się wyraził, pewnie chodziło mu o to, że nie podejmą rozmów w najbliższym czasie, co zrozumiałe jest jako, że po co zawracać głowę zawodnikowi kiedy musi się skupić na lidze mistrzów.
Ja to nawet niektórym "formumowiczom zapłaciłbym" za takie odejście.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów