qqq_b napisał(a):

|
Małecki może odejść nawet za free. Ten gostek juz mnie masakrycznie wku.rwia. Psuje atmosfere w druzynie co widac golym okiem.
|
Daj mu przykład i pierwszy odejdź, z ... tego forum. Bo mnie też "masakrycznie wku.rwia.sz ".
Podaj mi przykłady psucia atmosfery w drużynie. Ile szkód zrobił ten zły do szpiku kości Malecki?
Ostatnio w lidze+ extra był Osman Chavez i gdy opowiadał o zespole, trenerze i piłkarzach to zwracał szczególną uwagę na atmosferę jaka panuje w zespole, to samo Melikson podkreśla w swoich wywiadach, że czuje się bardzo dobrze w Krakowie i w samej Wiśle. Iliev opowiadał o fajnej atmosferze. Ale zawsze musi się znaleźć taki co mu nie dogodzi, Mały zawsze grał na boisku za dwóch, jak trzeba było to potrafił nawet uspokoić Sergieya na meczu z Legią, gdy dostał czerwoną kartkę.
A co do jego kontraktu to Mały pewnie źle się wyraził, pewnie chodziło mu o to, że nie podejmą rozmów w najbliższym czasie, co zrozumiałe jest jako, że po co zawracać głowę zawodnikowi kiedy musi się skupić na lidze mistrzów.