|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_BNhxTIoF5o
jestem pod wrażeniem, zapowiedź świetna. szczególnie ostatnie ujęcie z gwiazdą wychodzącą z mroku przyprawia o ciary. muzyka też dobra. i ogólnie dobry pomysł z wypowiedziami. brawo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Takie czasy nastały że 3/4 drużyn na świecie gra różnymi odmianami 4-3-3 . Odnośnie 4-4-2 to musisz mieć dwóch defensywnych pomocników którzy potrafią też grać do przodu(np.Murawski), ja takich w Wiśle nie widzę.Jeżeli już koniecznie miałoby być to 4-4-2 to tylko z Wilkiem i Sobolem na DM i Gargułą na lewej stronie schodzącym do środka a Kirm na prawą przed nimi Rios i wysunięty Brożek. Faktycznie Branco może być dobrą opcją na lewą obronę, więc może tak zagramy: ![]() Rios w tym ustawieniu gra cofniętego prawego napastnika bliżej środka robiąc miejsce dla Cikosa, Sobol asekuruje, Guła musi pokazywać się do gry obrońcą i rozgrywać od tyłu.
Ostatnio edytowane przez Kris Dee : 09.11.2010 o godz. 20:08.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie to z kim by nie grali ja obstawiam 3 do 0 dla nas i takiego wyniku sie spodziewam. Abstrachujac od tego to dla mnie najwazniejsze jest zebym widzial zaangazowanie, walke na calego ja za to place tak jak cala reszta kibicow kupujacych bilet i tego wymagam. Walka musi byc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
nie wiedziałem, że są jacyś optymiści co do meczu z Legią
na przekór dotychczasowym moim typom stawiam 0:2 :/ tylko cud może to zmienić... kto wie może Machnowski wywinie numer w 5 minucie ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
nie popadajmy ze skrajności w skrajność jakoże temat meczowy żeby nie było...nie odkryje ameryki iż wynik będzie zalezny od dyspozycji dnia, kto jak wejdzie w mecz, a także od naszych rozjemców,,, zwanymi inaczej sędziami.
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 09.11.2010 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sam nie wiem czego się spodziewać. Czy nasi wyjdą i zaczną grać piłką, po ziemi, czy zaprezentują "wysoki" poziom jak w meczu z Craxą czyli długa piłka na napastnika i niech sobie chłopak radzi. Legia też jakiegoś szału nie gra. Mecz do wygrania tylko trzeba zagrać naprawdę dobre i równe spotkanie + walka do ostatniej minuty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Maciej Skorża wraca na Reymonta
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...onta,id,t.html Duży tekst o Skorży na Reymonta. Wygląda na to, że to wcale nie jest taki przyjemniaczek, na jakiego wygląda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A wiadomo co z tym Komorowskim?
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Niepokoi mnie nasz srodek bo Bunoza i Chavez na bank polelnia jakies bledy i pytanie czy Legia to wykorzysta.
Maja szybkich Manu czy Radovica i tu bym uczulał ,zeby szybkich kontr nam nie robili. generalnie wazne jest opanowac srodek,i tu Lukasz Gargula musi wreszczcie zagrac dobry mecz a nie to co z Amiką,i ustawic Riosa a na szpicy Brozka. licze ze to nie bedzie mecz na 0;0 bo tak te ":hity" czesto wygladają,a my kibice musimy pomoc im a byc moze to bedzie piękny wieczór ![]() P.S bedzie gral Komorowski czy nie to mi to zwisa ,ale tu chodzi o cos innego.Ale wg mnie go zawiesza ,bo oni wiedzą o co ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 09.11.2010 o godz. 23:41.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeden grzyb, czy będzie grał Komorowski, czy nie. Chodzi tylko o sprawiedliwość, bo gdyby to był Wiślak to posiedziałby parę spotkań (Chavez), tylko, że zagranie Chaveza nie było celowe, a Komorowskiego i owszem.
Komorowski - Wawrzyniak (nie widzę różnicy) - nie są to zawodnicy, których Wisła powinna się obawiać |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Paweł Brożek na spokoju im coś właduje liczę na naszego najlepszego od lat zawodnika.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
martwić to się trzeba jak jest dobrze,
bo jak jest źle to już jest za późno... przykro to mówić, ale tę porażkę trzeba wkalkulować :/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Fajna reklamówka, obyśmy tylko godnie tworzyli nową historię ...
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 10.11.2010 o godz. 03:21.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Fedorowicz powinien dostac zakaz wypowiadania sie na temat Wisly.
Wyjatkowy dwulicowiec. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
http://goool.pl/ekstraklasa/4644-kom...si-upieko.html
O ja pird..e !!! Wg. mnie to jest dodatkowa mobilizacja zeby im dołozyc i wygrac ten mecz! "Komisja Ligi Ekstraklasy SA Uznała, że faul legionisty nie był złośliwy i odstąpiła od ukarania go"
Ostatnio edytowane przez KaRaSTSW : 10.11.2010 o godz. 17:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ale za to Chavez ....a jego mać specjalnie nadepnął na Kuświka i złośliwie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Niektórzy (Legioniści) już pisali, ze "stracimy argument by uważać, że Komisja Ligi sprzyja Legii".
A tu proszę ;> |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
kur.... wiedzialem ze go nie zawiesza ach ta legia dalej silna pod stolikiem...........
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czarnego moze nie zrozumieli, a tak sobie z chlopakiem porozmawiali ten obiecal poprawe i ze juz nigdy tak nie postapi.
Wiec trzeba dac chlopakowi szanse na poprawe. Nawet nie chce mi sie tego komentowac bo zywe oczy wala w c..ja z nami kibicami. To nie jest komisja ligi tylko komisja Legii ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A no co wy liczyliście . Decyzje komisji ligi wobec Wisły są zawsze szybkie,zdecydowane i zawsze na naszą niekorzyść. Decyzje dla Legii są zawsze sprzyjające, tak samo jak dla Lecha. W sprawie ochrony w poznaniu bardzo ładnie ukręcono łeb sprawie, a wine zrzuciło się oczywiście na Wiślaków którzy zniszczyli toalety. Podsumowując - to że Komorowski może zagrać nie jest zaskoczeniem, to było raczej pewne. Zresztą wogólę zgroza jest taka że my tutaj na forum poruszamy temat takiego marnego piłkarzyny jak on. Wisła ma sie bać Komorowskiego
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Kogo my się mamy bac? Komorowskiego? czy jakby go zawiesili Wawrzyniaka czy innego piłkarzyny? Szanujmy się. Ja nawet nie wiem kto to ten Komorowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Cały ten legijny twór Ekstraklasa S.A. robi wszystko aby za każdym razem dowalić Wisle wiedząc, że dla ich Legii jest najgroźniejszym przeciwnikiem pomimo miejsca w tabeli. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ogarnijcie te żale i co to za różnica Komorowski czy koks?
A jeśli chodzi o te teorie spiskowe to nie zawiesili go głównie dzięki zeznaniom Cionka, także te teorie spiskowe...
Ostatnio edytowane przez Undertaker : 10.11.2010 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
chodzi o równość i zasady dla wszystkich a nie o to czy był to Komorowski czy jakiś inny pionek
|
|
|
|
Strzeże forum
Od: 09.2005
Offline |
|
|
UWAGA - BILETY MECZ Z LEGIĄ
Wszystkie posty o charakterze ogłoszeniowym, dotyczącym sprzedaży biletów, odstąpienia karnetów oraz wymiany miejsc będą na tym forum usuwane. Autorzy, którzy będą powielać tego typu posty będą z forum usuwani poprzez bany i blokady dostępu. UWAGA: Podobnie eliminowane będą posty w stylu "chętnie kupię bilet na mecz z Legią, jakoś się dogadamy itp". Prosimy tego typu zapytań i ogłoszeń również nie zamieszczać na forum. Posty będą usuwane razem z autorami. ![]()
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Decyzja odnośnie Komorowskiego skandaliczna (choć raczej bez wpływu na wynik spotkania - Komorowski czy Wawrzyniak, bez różnicy...).
Gdzie jesteście forumowi Legioniści? ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|