|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
widziałem tylko ostatnie 30 min od wyniku 2-1 .
Gra była bardzo fajna ale Piast nie jest jakimś wymagającym zespołem. Wynik cieszy, w końcu nie męczyliśmy się ![]() A gra Issy po prostu miodzio żeby on częściej się tak w ofensywie udzielał.Super mi prezent zrobili chłopaki na urodziny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ale chwalą Pawła po meczu, ja jego tak świetnej gry jakoś nie dostrzegałem. Mylić się - ludzka rzecz
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
wysprzedac wszystkich i dokonac czegos nierealnego .....jeszcze bardziej sie skompromitowc niz rok temu w pucharach ........... zajebista alternatywa
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Napinka się zaczęła........
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
zrobili co mieli zrobic i tyle w temacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
zacznijcie juz nadawac na gre w meczu z Koronkami ......
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja mam podobnie, naprawdę. Ale jednak ciut więcej oczekiwałem od Kirma, jakby nie było reprezentant kraju etc.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
z Korona zagraja o niebo lepiej bo przeciwnik lepszy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Widzę, że od pewnego czasu utarło się przekonanie, że Brożek słaby i nie wiem jaki mecz musiał by zagrać aby to zmienić. Strzelił bramkę, zaliczył asystę przy drugiej bramce Boguskiego, to on strzelał przy pierwszym golu, wychodził po piłkę, uderzał kilka razy groźnie(dla pseudo-fachowców np. strzał głową blisko okienka czy też uderzenie pod koniec meczu) ale wy nadal uważacie, że jest słaby. Czasem czytając te wasze komentarze robi mi się słabo. Nie dość, że prawie nigdy nie zauważacie ciężkiej pracy zawodnika to jeszcze potraficie go zjechać. Jak dla mnie Brożek był jednym z najlepszych graczy tego meczu i wasze żałosne pier******* tego nie zmieni. Nie wiem w czym był gorszy od Małego, Boguskiego.
To samo z bramkarzem, przeczytałem przed chwilą "Juszczyk godnie zastąpił Mario, nie popełniał błędów" Więc się pytam gdzie miał je popełniać? Piast oddał mało groźnych strzałów na naszą bramkę i nie widziałem żadnej cudownej interwencji. Zagrał tak jak to od niego oczekiwano poprawnie, bez fajerwerków. Co do Issy wszyscy chyba widzą, że musi zostać. Dodam jeszcze jedno: Kocham komentarze "Wynik lepszy niż gra", a że na forum jest on obowiązkowy po każdym meczu tak i tym razem się nie zawiodłem...
Ostatnio edytowane przez pablo92TSW : 27.04.2010 o godz. 20:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gra niestety słaba , ale najważniejsze 3 punkty. Drużyna będzie grać ładniej gdy lepsi piłkarze będą. co do Kirma to rzeczywiście słabiutko , widać że siedzenia na ławce źle na niego wpływa, brakuje mu pewności , czucia piłki być może dlatego żę każde jego zagranie kończy się zjebką od Małego ale na jedyny plus można powiedzieć ,że się starał , biegał i walczył choć niewiele mu wychodziło i z tym sprzedawaniem to się wstrzymajmy bo może Kirm się jeszcze przełamie u nas a przecież jeśli chcemy odnosić sukcesy nie tylko na arenie krajowej to musimy mieć szerszą kadrę i wartościowych zmienników a nie wszystkich rezerwowych wysprzedawać. Ale przynajmniej nie stał jak Łobo w niektórych momentach w pierwszej połowie. Też odnieśliście taki wrażenie? Łobo zagrał 2 , 3 akcje nawet ładne , ale kilka razy został złapany na spalonym a dlatego żę nie chciało mu się szybciej zrobić kroka lub dwóch, miał kilka niepotrzebnych strat a w paru sytuacjach stał w miejscu i się patrzył a piłka wcale tak daleko od niego nie była. Od razu powiem ,że wszyscy ofensywni piłkarze w pierwszej połowie zagrali tak samo słabo ale te przestoje Łobo mnie najbardziej wkurzyły . Widocznie po dwóch lepszym meczach doszedł do wniosku ,że już nie musi się jakoś specjalnie starać no chyba ze jest zmęczony. A najbardziej wnerwiło mnie zachowanie kibiców Piasta jak na Alvareza wołali "ała ała"( który mógł ucierpieć a po drugie to nie pamiętam żeby on kiedyś symulował , zdrugiej strony kibice Piastunek chyba nie pamiętają ile leżał na boisku Olszar) , a gdy Issa Ba był przy piłce to słychać było rasistowskie okrzyki typu " czarnuchu ..." , powinni ponieść za to karę .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 27.04.2010 o godz. 20:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
chyba najlepszy mecz na wiosne jak dotychczas.Fajnie że Broziu sie pomału budzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Mączyński nawet się pokazał
podobało mi się jak ubiegł gracza Piasta i przechwycił piłkę, szkoda że reszta nie zrobiła z tego pożytku i skończyło się wycofaniem kontuzjowany przez 2 lata Ba pokazuje gdzie jest miejsce naszej ligi mecz taki sobie
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 27.04.2010 o godz. 20:24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
- Sobl chyba formę złapał z najlepszych lat, z Lechem najlepszy na boisku dziś też świetnie
- Ba, ta asysta przy golu piękna, niech sie szybko wykuruje widać że ma świtna technike jak na ta lige - Boguski i Brożek widać że dwaj zaczynaja dochodzić do formy, dziś dużo się szukali nawzajem jak za pierwszego sezonu Skorży, i ta radość ze wspólnej gry chyba wraca - Łobo cos czułem że nie jest zdolny by dwa równe mecze zagrac, kondycyjnie to on jest fatalny - Kirm oby coś zagrał na mistrzostwach i sprzedawać za każda sume większą niż za ta za która go pozyskaliśmy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czemu tutaj jest tylu sceptyków ?
Czego Wy ludzie oczekujecie od tej Wisły ? 4-1 i źle... ****a. |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na Piasta taka gra wystarczyła ale na Barce w LM
) to może nie być jeszcze to no ale wszystko idzie w dobrym kierunku bo w końcu wygląda to jak w ostatnich latach czyli sporo sytuacji i kilka bramek.Dobrze, że już Boguski zaczyna coś grać więc i Brożek ruszy z brameczkami a tej siły ofensywnej nam w tej rundzie brakowało. Jest dobrze a będzie tylko lepiej )![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale k.... w końcu przegrali ponownie. k..... i mają teraz 11 punktów straty do Lecha i 8 do Legii, k.... . A tak po za tym, że zacytuje pewien klasyk polskich kabaretów "za mało k..... , k..... panowie"
![]()
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.04.2010 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ee, narzekanie, mecz w wykonaniu Wisły nie był taki zły. Z chęcią obejrzałbym go z trybun, tylko nie takich jak na Piaście.
Brożek wreszcie zaczyna się ruszać, strzelać, a nie stoi bezradnie z rozłożonymi rękami. Łobodziński wbrew pozorom z meczu na mecz coraz milej zaskakuje. Boguski wychodzi z cienia, gdyby grał regularnie cały sezon zapewne pełniłby rolę egzekutora. Dobrze robi ta gra co 3 dni, bałem się, iż nie dadzą rady fizycznie a tutaj zaskoczenie. Ogrywają i zgrywają się razem tworząc zespół. Szkoda sytuacji Alvareza i tego co robił Kirm, niestety Hristov + Kirm out, taki Łobodziński mimo ciągle kiepskiej formy, znacznie przewyższa Kirma. Issę trzeba zatrzymać za wszelką cenę, podobnie jak Alvareza, w następnym sezonie będą podporami drużyny. Dobre wrażenie zrobił na mnie Mączyński, chłopak chce grać i umie to robić, odważnie wchodził w akcje. Szkoda, że dostaje tak mało szans, przeciwko Piastowi mógł zagrać od momentu strzelenia gola na 3-1. Trzeba go ogrywać, szkoda zmarnować czy oddać jego talent. Taką grą jaką dzisiaj nasi zaprezentowali łyknęliby Arkę i GKS bez problemu. Trudno to przyznać, ale Skorża fatalnie przygotował zawodników do rundy, to widać na pierwszy rzut oka. Kasperczak poskładał też nieco inaczej drużynę, to już nie ten sam styl gry. Trzeba szukać bramkarza i bez kasy na transfer się nie obejdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ja osobiście liczyłem na bardziej składną grę - wtedy gdy było 0-0 czy 1-1, ale każdy kto ogląda Wisłę regularnie wie co jest grane i na prawdę trzeba czasu, być może zmian w składzie, by ta gra wyglądało o dużo lepiej. 3 punkty są, nerwówki nie było.Jest git ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mały quiz.
Z kim nie zagra Marcelo? Z Legią czy parchami? Stawiam że z Legią. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jop i tak nakrywa wszystkich czapką.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Też stawiam, że z Legia. Pytanie tylko czy na początku meczu czy w wyrafinowany sposób, na końcu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ojj teraz już nie ma takiego ciśnienia. Bo jest Jop który pokazał że można na niego postawić, jest Cleber który powoli dochodzi do dobrej kondycji fizycznej. Więc myślę że z czystym sumieniem będzie można dać "urlop" Marcelo na jeden meczyk.
A swoja drogą.. dawno coś Marcelo nic nie strzelił ![]() ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Powtórzę raz jeszcze - bardzo mi się podoba jego gra, ma oczy dookoła głowy i potrafi z pierwszej piłki zagrać dosłownie wszędzie.
Poza tym ufff..... Brożek wreszcie wraca do formy ![]() ![]()
c.d.n.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|