The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tajfun
Junior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2009, 21:01
Jaki trener taka drużyna, z całym szacunkiem dla Pana Skorży... Drużyna nie ma jaj Łobo ja widzi Choto odstawia nogę i się przewraca... Bez pomysłu, bez elastyczności, piła w górę i afera... poziom ligi jest gorszy od podwórkowej... A nasza drużyna to Mistrz Polski Słabeuszów... Z każdym cieniasem wygrywają, a jak już jest ktoś kto tylko groźnie brzmi choćby w mediach... to mamy to co teraz...
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Maciej Skorża ma teraz efekty grania Jopem na obronie. Czarno widzę drugą połowę, raczej remis i to wymęczony.

Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Do cholery jak mozna grac diazem i Mauro w srodku a do tego skrzydła nie funkcjonuja to nie dziwota ze akcji niestworzylismy . Jirsak za Mauro , potem Guła za Diaza i jedziemy ****a
Odpowiedz cytując
Adrian_Suvalkai
Senior Member

Od: 10.2008

Co było napisane na fladze tam ze Shrekiem?
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Ja na Diaza już patrzeć nie mogę.Liczyłem jego 10 podań 9 strat.Brożek o piłkę się potyka przyjęcie szwankuje, gdyby lepiej uderzył byłaby bramka a nie słupek.Szkoda bo Paweł bez formy wyraźnie.Ale Diaza to nic nie usprawiedliwia bo gra taką h**nie że mi żygać chce.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 06.11.2009, 21:02
Panowi żenada , żenada , jeszcze raz żenada...
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Cantoro pewnie zejdzie bo dostal zolta kartke. Ciezko bedzie bo Legia sie nastawi na kontry . Znowu przepierdalamy z najwiekszymi rywalami ,oby po przerwei bylp lepiej
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Przepraszam, a co zawalił Jop? Bramkę zawalili Piotrek Brożek do spółki z Marcelo i Pawełkiem. Jop nie miał nic do powiedzenia.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Minelo pol roku od meczow z Levadia Tallin, kompletnie nie ma zadnej poprawy w naszej grze od tamtego czasu.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.11.2009, 21:03
Cupiał to ma szczęście.. co przyjedzie do Sosnowca ( trzeci mecz ogląda - przedtem Levadia i Polonia Bytom ), to Wisła przy nim traci pierwsza bramkę... Jeśli to mają być derby Polski to , śmiechu warte.. obie drużyny słabe, jedna od drugiej słabsza....
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Co wy chcecie od Jopa? Przecież gość nic nie zawalił. Porażka to gra Diaza-chyba trzy straty zaliczył gdzie po 2 poszyły akcje Legii. Niestety to co gra Małecki jest straszne. Dla przykładu powinien wejść za niego Pepe.
Odpowiedz cytując
Adrian_Suvalkai
Senior Member

Od: 10.2008

Jedziecie po Diazie jak po szmacie, ale jedyną akcję podbramkową wyprowadził on.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 06.11.2009, 21:04
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Takiego gówna w wykonaniu Wisły nie widziałem od lat;/
Ja nigdy takiego g...a nie widziałem. W latach 90' przed Cupiałem graliśmy lepsze z Legią niż dziś.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

fran23 napisał(a):Wyświetl post
Wisła przebiła samą siebie,gra gorzej niż z Levadią.Przypomina mi to spotkanie Wisła-Groclin (0:4).
Zgadzam się. Dobrze to określił Giza w przerwie - "kopanina". Tyle, że nie "taka mała", a ogromna.

Nie ma ataku, napastnicy nie wspólpracują, w ogole nie grają "w tym samym tempie", nie ma podań, ruchu, pomysłu. Wszędzie.

Jest tylko chaos i straty. A to w jaki sposób Brożek skiksował po podaniu Kirma - miastrzostwo świata.

Znów Cupiał na trybunach i znów gra koszmarna. Chcą mu coś pokazać? Udowodnić? Grają przeciwko niemu?
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
DAVE
Senior Member

Od: 07.2003

Niestety pierwsza połowka to żenada...

Jak widać dziś, jeśli Mistrzostwo zdobywamy wygrywając rutynowo z ogórkami, plumkając troszkiewprzódledwowtył mecze z jednym/dwoma rywalami z którymi da się grac w piłke, a nie w kopanie w ścianę, to potem to w pucharach czkawką sie to niestety odbija...

Może pan trener Skorża w końcu wygra zdecydowanie jakis mecz z głównym rywalem o mistrzostwo...? Bo na razie to lipa w CV...

Do przerwy nuda i nuda dwa i nuda trzy....
semprini, klancyk i części niesforne....
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Mecz słaby - Miałem obawy przed spotkaniem - Trudniejszy przeciwnik i już schody.
Mamy to szczęście, że z gorszymi wygrywamy, ale co nam to da. Przyjdzie czas na puchary i nas Omonia Nicozja pokona i to zdecydowanie.
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 06.11.2009, 21:05
Adrian_Suvalkai napisał(a):Wyświetl post
Jedziecie po Diazie jak po szmacie, ale jedyną akcję podbramkową wyprowadził on.
3 wyprowadzil, jedna dla nas, dwie dla Legii
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Takie wnioski po 1 połowie:
- Brożek musi się ogarnąć, bo drewniak z niego niesamowity. Czy on w tej rundzie choć raz dobrze przyjął piłkę pod bramką ? Podobno kontuzje kolana czasami zmieniają całe ustawienie stopy. Fakt, nigdy nie był orłem techniki, ale to co teraz prezentuje to farsa.

- Zero ruchu z przodu. jedyny, który ma pojęcie o grze innej niż na alibi to w tej drużynie Kirm, Jirsak, no i Diaz.
Chociaż ten ostatni to pinokio w wersji black, surowy technicznie. W pierwszej połowie 1 dobre podanie do przodu, 2 odbiory 6 strat. Miodzio.
..
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

poziom meczu bardzo słaby.
obie drużyny słabo grają.
mam nadzieje ze w drugiej połowie coś pojdzie do przodu.
cos czuje ze bedzie 1:1 i Ćwielong strzeli.
3 mecz oglada Bogusław Cupiał i znow pierwsi tracimy gola, dwa razy wyrównywał Ćwielong to pewnie teraz zas wyrowna ;D

Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

aż żal was czytać Panowie (i Panie), tylko narzekać potraficie.

pozdro
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 06.11.2009, 21:06
Panowie żenada , jeszcze raz żenada... brak mi słów do naszej gry.. nie ma co się łudzić, dziś polegniemy, to pewne
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Pierwszy raz spotkali się kopacze z Krakowa,chyba tak bo mniej więcej tak to wygląda. Legia gra dojrzalej, klepa,pierwsza piłka czasami im wyjdzie. Jesteśmy słabiutko przygotowani do sezonu. Dobrze,że Legia nie gra w 9 bo byłoby już z 2-0. Skorża to slaby trener, ale co to zmieni pisanie o tym skoro jesteśmy na niego skazani. Może lepiej sobie tego nie uświadamiać. Brak siły,witalności,pomysłu. Zdumiewające,że jesteśmy liderem. Jakoś na skok jakościowy w drugiej połowie nie licze specjalnie,ot przejdą koło meczu.

A co do Małeckiego. od dawna było wiadomo,że brylować to on może ale z Lechią lub Piastem ewentualnie Odrą. Ktoś lepszy chłopa nie ma. Gdzie to on ma iść do WHU?No to trzeba go puścić
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Małecki przestał by chodzic z głową w chmurach a zaczal wreszcie zapierdalac..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Po przerwie okaże się czy kopacze mają jaja.
Trener nie ma, ale to było wiadomo już wcześniej.

Liczę na ciągły atak.
Jak ostatnio powiedziałem, że P. Skorża nie ma jaj, to zostałem ostro skrytykowany (włączając wiadomości na PW). Więc, Stary lepiej uważaj, co piszesz, bo Cię zjedzą "specjaliści i fachowcy" od piłki nożnej
Powiem krótko. "Zapakowały" nas "poznańskie słowiki" i to samo zrobi Jaś Urban ze swoimi chłopcami.
Wisła jest po prostu słaba i do tego ma spiętego trenera teoretyka na dorobku.
A tu niestety (lub "stety") pasowałoby, co po niektórym gwiazdkom podpiąc pewne części ciała do akumulatora, żeby zaczęli w końcu grac !!
Chciałbym się mylic, ale coś mi się wydaje, że po "Słowikach" znów będziemy mieli 3 punkty w plecy...
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.11.2009, 21:07
W I połowie widać było znaczące braki w wyszkoleniu technicznym naszych graczy skrzydłowych ;/
Przycisnęła ich legia z boku i nie potrafi Łobodziński ani Kirm przejść legionistów. Oni bazują tylko na szybkości a niestety Legia potragii dobrze się ustawić, zagęszczać i nasi skrzygłowi Ch*ja grają!! Kirm 400 tys. Euro a gra gorzej niż moja babka na podwórku !
Odpowiedz cytując
blank_screen
Member

Od: 10.2009

powinnismy teraz zaryzykowac i na boisko w drugiej polowce musza wejsc Jirsak i Gargula, za kogo to chyba nie musze pisac... skrzydla znowu nie istnieja.. mysle ze z levadia mielismy wiecej sytuacji niz teraz, wiec nawet jest gorzej niz bylo....dramat
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Cytat:
jedziecie po Diazie jak po szmacie, ale jedyną akcję podbramkową wyprowadził on.
To właśnie to jedno celne podanie na 10 które liczyłem

Najgorsze jest to że jest zero ruchu na boisku każdy liczy na każdego.
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 06.11.2009, 21:08
Najgorsze jest to, że Skorża ciągle krzyczy "walczymy itp". Piłkarze tego nie wiedzą, tylko on musi im mówić. Chyba każdy się zgodzi, że Skorża to badziewiasty motywator. W Wiśle powinien być trener z jajami (typu Smuda). Brożek nie może zwalić takiej patelni z 3 metrów...
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

krkgiba napisał(a):Wyświetl post
aż żal was czytać Panowie (i Panie), tylko narzekać potraficie.

pozdro
To nie czytaj. Przymusu nie ma...
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Co macie do Jopa? Jak na razie gra poprawnie w tym meczu.

Skoro Skorża tak defensywnie ustawił środek pola, to chyba powinniśmy grać skrzydłami - w tym włączać się powinni Alvarez i Piotr Brożek - a dotychczas mieliśmy jedno dośrodkowanie Alvareza.

A Kirm powinien wziąć się do roboty ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów