|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jak mamy wygrywać w europejskich pucharach, jeśli na własnym podwórku przegrywamy z Legią, Lechem i nie potrafimy wygrać z Polonią Bytom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pawelek nie pomylil dyscyplin? To nie pilka reczna...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Radovic!!
Ale miał wejście smoka..2 minuty na boisku i bramka..![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie mówiłem, Skorża to fenoment. Wygrywa z ogórkami, nie radzi sobie z tymi powiedzmy najlepszymi w lidze.
Czekajmy na dalszy rozwój wypadkó. Po co Cantoro, po co Jirsak ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ciężko będzie to odrobić z dziurawym Diazem i Cantoro w środku pola.
Ćwielong i Jirsak to powinna być podstawowa jedenastka... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Legia gra lepiej głównie dzięki temu że bardzo słabo grają Diaz i Małecki. Diaz strata za stratą i aż mnie ciarki przechodzą jak do niego piłkę podają, Małecki w ofensywie nic nie wnosi , nie dokładne podania, złe przyjęcia i w ogóle źle się zachowuje na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Legia gra ch*ja, a my ch*ja do kwadratu! :| Jeśli przegramy drugi z rzedu "mecz-klasyk" to, powiedzmy sobie szczerze, do Europy nie nadajemy sie. :/ Mam nadzieję, że do przerwy wyrównamy i w szatni Pan Maciej nimi wstrząśnie.
Btw. Pan Cupiał "robi swoje" ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Co jest napisane na fladze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Teraz widzimy, jaki wielblad Brozka i Pawelka...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy co Maciek wymyśli, oby nie zmiany w 70 minucie, tylko po przerwie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Po przerwie okaże się czy kopacze mają jaja.
Trener nie ma, ale to było wiadomo już wcześniej. Liczę na ciągły atak. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Szczerze? Jeśli mają tak grać do końca to lepiej żeby przegrali, bo wtedy może i się zachce grać.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cantoro...Diaz....Jop.... Gra warta śmiechu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
42:27 < - czyżby to Smuda płacze jakich kopaczy wyselekcjonował do kadry?
Co do meczu, tego się nie da oglądać. Idę grać na xboxie we fifkę, przynajmniej tam Wisła "gra na całego i walczy do upadłego" ;-/ ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ja drugiej połowy raczej nie obejrzę... szkoda czasu poza tym ...nie chce mi się. Tak samo jak traktorzystom grać się nie chce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
2 słowa cisną mi sie na usta : ****a mać ! To co oni "grają" to jest tragedia.Ide grac w FM-a
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
zasluzone prowadzenie Legii
beznadziejny mecz w naszym wykonaniu zero pomyslu na gre i zero walki za to mnostwo strat, nieporozumien i machania rekami dno raczej kolejna bramka dla Legii jest blizej nie pamietam tak bezradnej Wisly w meczu z Legia ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli to prawda co Małecki, nawet w żartach powiedział, żeby dać mu nagordę, to mnie śmiech bierze.
Koleś w meczach na szczycie zawodzi, nic nie gra. Cantoro, Diaz - nic nie wnoszą. Garguła, Jirsak - niech wpuści lepiej tego drugiego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale im bliżej końca połowy, to sama twierdziłam, że lepiej by dostali w tyłek. I twierdze nadal. Brożek kapitan... To niech ku*wa wstanie w tej szatni i ryknie na swoich kumpli! Niech ich zmobilizuje. W końcu od tego jest nie tylko trener...Póki co: Wstyd! ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
I nie chce nawet slyszec o jakimkolwiek przedluzaniu kontraktu ze Skorza. Ja nie chce ogladac takiej Wisly. Co mecz z lepsza druzyna, to dostajemy baty za kazdym razem. Nie da sie tego ogladac, zero motywacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cantoro i Diaz ... masakra. Tęsknię za Sobolem i Gargułą :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cóż, na razie to bez gadanie Legia gra od nas lepiej i całkowicie zasłużenie prowadzi. I jakoś cienko widzę, żeby zmieniło się to po przerwie... chyba że naszym nagle wróci ambicja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Kurcze, padaka na razie, Diaz faktycznie do zmiany, ale po kiego Pawełek wychodził przy tej bramce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wisła przebiła samą siebie,gra gorzej niż z Levadią.Przypomina mi to spotkanie Wisła-Groclin (0:4).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No i co Panie Macku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Beznadzieja, ale czego sie spodziewac, jak gramy bez srodka bo Skorza w przyplywie geniuszu wystawil w srodku dwojke defensywnych pomocnikow ktorzy niedosc ze srednio kasuja akcje to sami traca (Diaz). Jirsak w nagrode za dobre wystepy ostatnio dostal zaszczytne miejsce na lawce... ;/
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Może trzeba zakręcić kurek z kasą na wypłaty to zachce im się grać na całego nie przez 90minut a 95. To jest parodia. Beznadziejna Legia ogrywa nas jak chce.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
póki co sędziowie w tym meczu robią dobrą robotę. Nie ma na co narzekać (no może poza spalonym Smoły z początku meczu, którego nie było
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Takiego gówna w wykonaniu Wisły nie widziałem od lat;/
![]()
Косово је СРБИЈА!!