|
|||||||
| Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja chcialem tak kupic na placu centralnym i dowiedziałem się że najpierw trzeba zamówić, zapłacić przez internet a potem dopiero można odebrać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie rozumiem was troche. Skoro system ten działa jak działa to po co kupować bilety w ten sposób skoro biletów na halę jeszcze nigdy nie brakło i przyjście na R22 nawet w godzinie meczu gwarantuje wejscie na owe spotkanie
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja juz od dawna kupuje biletu w Empiku i nie ma problemu.( kupowałem min w plazie i na Bora komorowskiego )Idziesz i kupujesz bez wczesniejszego zamawiania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Publikuje ktoś jeszcze jakieś galerie w necie z meczów oprócz powyższego fotoreportera?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na róznych Wiślackich stronach masz rózne galerie.
Edit/ @lek ja sie z kumplami zakładalem to stawialismy tak mniej wiecej 200-300. Powód: Next post
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 31.01.2010 o godz. 01:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zakończyło się głosowanie na uczestniczki Meczu Gwiazdy Euroligii.
Mobilizacje największą wykazali kibice Fenerbahce i Jekaterinburga, ale na niewiele się ona zdała, w związku z limitem 2 zawodniczek z jednego zespołu. Także całkiem udane głosowanie ze strony kibiców Wisły, które wieńczą 2 zawodniczki w s5: Marta po stronie Europy i Janell po stronie Reszty Świata. Cytat:
![]() Powód: ps.
Ostatnio edytowane przez Ałgaja : 01.02.2010 o godz. 19:03.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na dzisiejsze spotkanie chętnie bym zaprosił całą Radę Miasta i Pana Prezydenta -ciekawe czy nadal by uważali że nowa hala jest nie potrzebna.
I jeszcze jedno ciekawe ile dziś biletów sprzedano i czy istnieje jakaś granica powyżej której organizatorzy stwierdzą że już więcej ludzi nie wejdzie. No i oczywiście ogrooooooooooooomne gratulacje było super.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 03.02.2010 o godz. 09:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
warunki do oglądania średnie, te filary to już w ogóle myśl architektoniczna, nie wiem z jakiej epoki
![]() |
|
|
|
PNU '06
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No dzisiaj takowa została przekroczona gdyż 10 min przed meczem zamknięto bramy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
||
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szanowny Panie Prezydencie serdecznie zapraszamy na mecze koszykówki odbywające sie na Hali Wisły. Może wtedy dojdzie do Pana ,że budowa nowej hali sportowej jest konieczna. Nam, kibicom Wisły Kraków jest wstyd, że drużyna grająca w Eurolidze i odnosząca sukcesy w kraju i za granicą mecze rozgrywa w hali w której sypie sie tynk z sufitu. Zapraszamy. POWSTYDZIMY SIE RAZEM!!!!! Pozdrawiam
Wysyłajmy wszyscy tego typu e-maile na adres: [email protected] Tak jak było pospolite ruszenie na mecze Wisły Can-Pack z Mizo to ruszmy na skrzynkę Prezydenta Tyle co było na ostatnim meczu + tylu którzy chcieli przyjśc + znajomi + znajomi znajomych to może byc spora grupka. Pozdrawiam. Kopiuj - wklej nic nas nie kosztuje a może, może..... P.S. Jak ktoś lepiej zredaguje list to ok. Ja rozpisywać sie nie umiem bardziej dosadniej może ale nie wulgarnie choć nasuwają mi sie niektóre określenia ale ale |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ten palant niech się od Reymonta lepiej z daleka trzyma...
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
a Sikorowski nie jest już na Wisłę obrażony ?
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
rewanż napewno o 18.00 czasu polskiego?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Geografia i matematyka obowiązkowe na maturze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
http://uj.mizopecsbasketball.hu/mediafigyelo/cikk/25119
Anna Vajda dziś wystąpi, jest gotowa do gry aczkolwiek nie wyleczyła do końca kontuzji. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mecz Brno-Rivas na żywo w Eurosporcie 2 o godzinie 16-15
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brno 64:67 Rivas
Tak więc będą grał jeszcze raz ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jest i stream...
http://www.livescorehunter.com/index...pup&Itemid=207 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
dziewczyny przegrywają póki co :( mam nadzieję że w następnych kwartach będzie lepiej. oby
![]() ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na razie nie jest najlepiej, przegrywamy 10-cioma pkt (38:28). Ale znając nasze dziewczyny to w drugiej połowie wezmą się ostro do roboty i ćwierćfinał będzie nasz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
3 Kwarte mają zawsze najlepsza,Wygramy Wygram Wygramy !!!
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
strata zmalała do 6 pkt !! jesteśmy z WAMI !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|