|
|||||||
| Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
uff.....chwalmy Pana !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale jaja!!!! prawie zszedłem przy tym radiu! Musze ochłonąć bo rece mi sie trzesa
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
zwyciestwo, z tego co widze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Brawo Dziewczyny
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
odetchnąłem... nerwowo w końcówce..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
chcialy nas o zawał przyprawić EWIDENTNIE !
|
|
|
|
napred zvezda leeee!
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ufff... pewnie wszystkim padł kamień z serca.
Szkoda, że Katka musiała rzucać w naszej ostatniej akcji za 3pkt. Mogliśmy to chyba spokojniej rozegrać. Ale najważniejsze, że szczęście sprzyja lepszym i w rozstawieniu bedziemy bodajże 3 drużyną w Eurolidze. Brawo dziewczyny za ciężki i przede wszystkim zwycięski bój! ![]()
PNU '06
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak nieoficjalnie, to pierwsza 3:
1. Spartak Moskwa 2. UMMC Jekaterinburg 3. Wisła Kraków |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła Pany. Ale jaja powtórka meczu z Krakowa. Widac ze te Chorwatki nam nie lezały, ale super się skonczyło. Brawo Dziewczyny
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ech... prawie zawał przy radiu. Ale oddetchnęłam z ulgą
Słuchałam meczu z Beretta tydzien temu i komentator był o niebo lepszy!!Teraz czekamy na wyniki.... a wiadomo będzie do 2 godzin z kim zagramy A to jest pytanie... |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
bawil sie ktos w spekulacje z kim zagramy? wiekszosc spotkan sie juz odbyla. Oby nie Mizo i Galatasaray tak jak Grubaska napisala . Z realnych druzyn na ktore mozemy trafic chcialbym zeby byl to Sopron.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jeśli spotkania skończa się tak jak jest teraz to będzie to Pecs... Czyli jednak wspominania przez kogoś mała szansa na trafienie na drużynę z tej samej grupy się sprawdziła
A w ew, daj Boże, ćwierćfinale Rivas albo Taranto |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No mam nadzieję, że na Galatę nie trafimy, bo wiadomo - w trucji doping jest masakrycznie głośny, a chodzi o to, żeby 02.02 (mam nadzieję, że dobrą datę podaję) zmieść dopingiem przeciwnika z parkietu
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Hej hej chłopaki,
Bo ja się gubie..... Pierwszy mecz gramy u siebie 2 LUTEGO we wtorek na Reymonta, nie A 5 lutego rewanż na wyjeździe i ewnetualnie 10 lutego trzeci mecz na Reymonta.... Bo pogubiłąm się w tym co MADENN napisał. MATERN policzyłam sobie z kim mamy możliwość grania :( chcąć nie chcąc wypada na MIZO albo GALASARAY:( Wszystko rozegra sie o stsunek punktów bo Mizo i Galastaray mają po tyle samo. No a Galatasaray jeszcze gra (4 kwarta) przegrywa ale zobaczymy iloma punktami.... MATERN ja sie tak nie znam ale wydaje mi sie ze z Mizo byłoby nieźle nie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Tak, pierwszy mecz u siebie, drugi Pecs, ew. trzeci znowu u siebie
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8j...ndID_7049.html "The better placed teams in the groups during the Qualifying Round will always play the 1st and eventual 3rd game at home" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
moj bład pierwszy mecz w KRAKOWIE.
Drugi PECS . |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A co myslicie o Mizo? to dobry partner w play off czy moglo byc lepiej? no i czy bardziej by nam sie poszczesciło gdbyśmy padli na GALATASARAY? mnie osobiscie wydaje sie ze lepiej ze sa Wegierki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z Galatasaray byłoby trudno wygrać ,jest to niewdzieczny zespół a jeszcze zostanie wzmocniony Tamiką Catchings ( niedoszłą zawoniczką Lotosu)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jest/będzie coś takiego jak karnet na Wisłe Can Pack ? Albo tylko Eurolige
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A po co? Bilety są po 5zł...
Nie przesadzajmy już.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
PNU '06
Od: 03.2003
Offline |
|
|
prosze was nie wdawajcie sie w polemike o biletach.... Chcesz wejsc za 5 zl ? Przyjdz na tyle wczesniej aby wejsc .. i po sprawie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
5 zł to tylko bilety na młyn
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Są karnety oczywiście, ale one chyba nie są już w sprzedaży. Najlepiej w tej sprawie przedwonić do klubu i się spytać.
Swoją drogą problem z biletami na tej hali bez dna występuje chyba nader rzadko ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Musi być F4 w tym roku. Mają łatwą drabinkę, będą strasznymi frajerkami jeśli tego nie wykorzystają. W 1/4 czeka Rivas, który dmuchnie Brno.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wisła w Poznaniu bez swojej gwiazdy2010-01-22 23:30:00 W niedzielę Wisła Can-Pack Kraków rozegra wyjazdowe ligowe spotkanie z INEĄ AZS Poznań, jednak przez ostatnie dni na ustach zawodniczek, trenerów i kibiców zdecydowanie częściej pojawiał się temat play-off Euroligi.
Po udanym zakończeniu fazy grupowej rozpoczęło się oczekiwanie na rywala w pierwszej rundzie play-off. Meldunek pojawił się w środę późnym wieczorem. – Możemy ich pokonać, ale pamiętamy o doświadczeniu zawodniczek MiZO Pecs – komentuje Jose Ignacio Hernandez. Przed wiślaczkami otwiera się szansa na historyczny wynik. Czy nie zaburzy to przygotowań do rywalizacji na krajowych parkietach, które zejdą na dalszy plan? – Daje się zawsze zaobserwować taką sytuację, że priorytetem stają się rozgrywki europejskie. To jest jednak szansa dla zawodniczek, otrzymujących w nich mniej minut – spogląda z innej perspektywy. Napięty kalendarz gier podbija wartość transferu Pauliny Pawlak, z którą hiszpański sztab szkoleniowy zachwala sobie współpracę: – Jesteśmy zadowoleni z jej obecności. Jej predyspozycje do gry w obronie są obiecujące, a poza tym zdążyła się już wykazać rzutami z dystansu. Z czasem powinno być jeszcze lepiej. Podczas piątkowego treningu zawodniczkom towarzyszyły znakomite nastroje. Jedynym problemem – choć dosyć frasującym - była nieobecność Iziane Castro Marques. Brazylijka jest przeziębiona, poprzez co jej występ w Poznaniu stoi pod dużym znakiem zapytania. Na pewno zabraknie Magdaleny Skorek, która być może powróci do zajęć na początku przyszłego tygodnia. Jakkolwiek krakowianki będą zdecydowanymi faworytkami. 14. października zwyciężyły INEĘ AZS 92-51. Wówczas najmocniej błyszczały podkoszowe na czele z Janell Burse, która zapisała w swoim dorobku 21 punktów. Źródło: SportoweTempo.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
tak odnośnie klimatów nadmorskich
Cytat:
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" |
|
|
|
Banita
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam jedno pytanko odnośnie biletów. To eventim dziala również na tej zasadzie, że można sobie iść np. do Empiku, który znajduje się na tej liście i zakupić bilet ?
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|