|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://forum.wiaralecha.pl/index.php...ic=9765&st=180
(...) Bardzo przyjemne uczucie narzekać na słaby poziom meczu/gry naszych, gdy wygrywa się z Wisłą w Krakowie... ... bo czymże jest teraz krakowska Wisła? G...em piłkarskim staczającym się powoli, acz skutecznie ku ligowej szarzyźnie ... I to my zapoczątkowaliśmy jej koniec ![]() To cytat z forum amici. ..Trzeba, po prostu trzeba im skopać dzisiaj dupe, bo się w główkach popier....ło. |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Też prawda, w zeszłym sezonie Zieniu radził sobie na lewej obronie. ALE w zeszłym sezonie Marek strzelał i asystował jak na zawołanie. Nie wiadomo jak sobie poradzi w tym roku na tej pozycji w obecnej formie.
Ostatnio edytowane przez ozinho : 05.04.2009 o godz. 14:58.
![]()
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na godzinę przed meczem pewnie skład jest już ustalony. Teraz już wszystko zależy od tego co pokażą piłarze, osobiście liczę najbardziej na dobrą postawę Sobolewskiego i Boguskiego bo to oni są w stanie poprowadzic całą 11 do zwycięstwa. Ważne jest też przygotowanie psychiczne, oczywiste jest to, że w przypadku naszych piłkarzy nie ma mowy o żadnym spaleniu się przed meczem, bo nie przy takiej publice i presji Wiślacy dawali radę. Mam nadzieję, że nasi zawodnicy wyjdą na pełnej... (wybaczcie, ale nie mogłem się oprzec aluzji do pewnego filmiku) i od początku podejdą pressingiem, zaopiekują się Stiliciem oraz Lewandowskim.
Trzeba pamiętac o tym, że Lech ma w nogach zdecydowanie najwięcej meczów spośród polskich klubów i to będzie miało znaczenie. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Lech:
Krzysztof Kotorowski (27) Marcin Kikut (23) Manuel Arboleda (5) Bartosz Bosacki (19) Ivan Djurdjevic (3) Tomasz Bandrowski (6) Jakub Wilk (7) Dimitrije Injać (21) Semir Stilić (14) Sławomir Peszko (17) Robert Lewandowski (8) Wisła: Mariusz Pawełek (81) Peter Singlar (2) Marcin Baszczyński (4) Arkadiusz Głowacki (6) Junior Diaz (15) Radosław Sobolewski (7) Mauro Cantoro (20) Marek Zieńczuk (17) Patryk Małecki (19) Piotr Ćwielong (86) Rafał Boguski (9) ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kikut gra : ))))))))
Zajebiscie wyglada nasz lawka rezerwowych. Zadnego obroncy Wisła: Ilie Cabanu, Tomas Jrsak, Konrad Gołoś, Wojciech Łobodziński, Beto, Andrzej Niedzielan.
Ostatnio edytowane przez mic : 05.04.2009 o godz. 15:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jak Kiki gra to jestem spokojny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nasz skład wygląda lepiej na dodatek mamy silniejsza ławka rezerwowych mało tego gra Kikutson
,wiec jestem dobrej myśli.![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No... Na dobre i złe się kończy... i aMICA - WISEŁKA!! Jazda z ku****!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kotorowski w bramce. Nie może być źle. Jedziemy!!!
I jakiś nowy komentator w TVP - Michał Tabacki? |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Ci w TVP to wiedza co to spalony ? Ich linia mnie rozwalila
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na razie Lech gra z obroną Wisły jak z dziećmi...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kiepsko to na razie wygląda :(
![]()
zenio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Lech lepszy początek ,ale zaczynamy coś grać powoli ! Jazda z kur****
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Do tych powyżej malkontentów. Zamknąć jadaczkę...
Ćwielong prawie prawie... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Podoba mi się Ćwielong jak na razie, walczy...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie wygląda to źle jak na razie, utrzymujemy pozycje...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no Wisła gra już o niebo lepiej ni na początku
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciekawe jak radziłby sobie Beto z takim Arboledą w walce o górne piłki... póki co nie jest źle, ale brakuje dokładności i momentami koncentracji,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ajajajajajj było blisko, znowu Ćwielong...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Panowie w górnej walce na połowie Lecha nie mamy szans, przydałby się jakiś wysoki napastnik...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Na razie Diazz to tragedia!!! Dawać go na pomoc a Zieńczuka cofnąć!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie wiem czy widzicie to samo co ja ale Junior Diaz gra katastrofe, wszystkie akcje Lecha idą naszą lewą stroną...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mówię o grze Diaza do tej pory i oceniłem realnie co się dzieje na boisko... o i znowu akcja Lecha prawą stroną... coś trzeba by było z tą nasza lewą stroną zrobić.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ale Singlar miał tych błędów o wiele mniej a Diaz nie dość że niedokładny to wolny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Blat
Na razie to widzę że piszesz posta pod postem, merytorycznie nic nie wnosisz. Skrytykowałeś malkontentów a sam robisz to samo, meczem się zajmij. Bez napinki. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|