|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie zjem u nas dobrego i sprawdzonego tatara ?
pozdrawiam ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
W Kompanii Piwnej na plantach pod Wawelem.
W tym wypadku ilość jest wprost proporcjonalna do jakości ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() http://www.kmj.ceti.pl/www/index.php |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jakie polecicie restauracje,pizzerie i tego typu miejsca na romantyczny wieczór ze swoją Ukochaną
![]() Mam na myśli żeby móc sobie usiąść w fajnej atmosferze,zjeść coś,napić sie jakiegoś winka ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Pub "Zbliżenia" na Kazimierzu, Plac Nowy - sama nazwa mówi za siebie ![]() Pub "Tajemniczy ogród" na Kazimierzu, Plac Nowy - klimatyczny lokal, ciemnawo, palą się świece, wygodnie na dupie też można siąść. Oprócz jedzenia wszystko wypróbowane w tych dwóch miejscach. Od siebie polecam. Nazwy powinny same wymownie na kobietę twą podziałać. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jot może nie jestem jakimś częstym bywalcem tych miejsc ale opinie są delikatnie mówiąc różne.
http://www.e-krakow.com/lokal/790-zb...Cenia_cafe_bar podobne są o tej drugiej knajpce. cóż zależy na kogo się trafi... ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Ja tam zadowolony zawsze byłem z ich usług, podobnie jak kobiety, które były ze mną. Do tych knajp raczej nie idzie się na obiad, ale na "lekkie" rzeczy typu koktajle, kawa czy lody. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
wiecie o co chodzi z festiwalem pizzy w pizzy hut ? przedtem było tak że płaciłeś jednorazowo 22 zł i zamawiałeś ile chciałeś a teraz to jest podobno jakoś tak że kelner przynosi kawałki a nie całe pizze ?
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za pomoc ale szukam miejsca,gdzie będzie można coś zjeść,przy świecach i lampce wina
![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Niestety od jakiegoś czasu podrożąło. Tu też nie jest źle : http://www.mammamia.net.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja jadam w domu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak narazie szczególnie te dwie przypadły mi do gustu : Cyrano de Bergerac i Scandale Royal.
Dzięki za pomoc ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tu też nie jest źle :
http://www.mammamia.net.pl/[/QUOTE] Podpisuję się pod tym )) Dodam http://www.cosanostra.krakow.pl/ i wiele innych ale te mnie nie zawodza zazwyczaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Restauracja w hotelu Kossak Oranzeria. Ostanie piętro super widok, spoko jedzenie, tanie wina. Ogólnie ostatnio było bardzo dobrze. Scandale preferuje te na Kazimierzu w ogródku, pizza & pasta. Ale Kossak jest kozak, przynajmniej mi leży ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Dobra rybka w Krakowie ? Coś może polecicie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jakieś bary mleczne itp w okolicach Czyżyn albo NH?
Jadam czasami w stołówce PK w kwadracie i jedzenie nawet spoko, tylko pod koniec dniajuż zimne bywa i mały wybór się robi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Niebiesko-Żółty na teatralnym mogę śmialo polecić
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie (okolice Rynku, Podwala, Karmelickiej) zjem dobrego kebaba i kurczaka z ryżem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Restauracja Pod Osłoną Nieba na Placu Dominikańskim. Nazwa bardzo szumna, ale lokal jak najbardziej godny polecenia. Kebab z kurczakiem w formie podłużnego, zawiniętego naleśnika - wypakowany po brzegi dodatkami, nie skąpią mięsa, a cena bardzo przystępna, o ile się nie mylę - nie przekracza 12 PLN. Zresztą, knajpka bardzo sympatyczna, oprócz kebabów serwują dania stricte obiadowe na wagę. Żadna gówniana jadłodajnia, super lokal. Tylko napoje drogie : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
NIE polecam pizzy dominium, takiego dziadostwa dawno nie jadłem, nie mowie o pizzy tylko innych potrawach a szczególnie kurczaku w rożnych formach..
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Może się pogorszyła - w zimie się jadło jako zapchaj dziurę i było ok.
W związku ze zmianą pracy teraz wcinam obiady u "Dorotki" na Miodowej albo u "Sztygara" na Wielopolu - jedno i drugie bardzo dobrze wchodzi ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
1. Jada ktoś w Jeffs'ie w GKazimierz? Coś godnego polecenia? Przedział dań: od "kids menu" po "normalne menu"
2. Prośba o polecenie jakichś kawiarni, knajp, utrzymanych w klimacie krakowskim; dla ludzi w wieku studenckim Pewnie wiele było takich poleceń już, ale wybaczcie, ciężko to wszystko byłoby mi przewertować i znaleźć coś takiego. Pisać najlepiej na priv. Z góry dzięki za pomoc! Wielkie dzięki wszystkim! Powód: editas
Ostatnio edytowane przez masterlag : 01.07.2011 o godz. 12:09.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
W Jeffsie na prawde dobre jedzenie
kwestia gustu, ja lubię wybitnie QUESADILLAS ktore biją mcdonaldy i inne kfc tortille ![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Polecam Ambasadę Śledzia na Stolarskiej. Dobra wódeczka, dobre piwko i dobry śledzik
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pierogi Ruskie w żaczku na Królewskiej...
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Tam jest naprawde spoko jedzenie ale niestety dosyc drogie. Byłem dwa razy na kolacji "słuzbowej" - firma stawiała więc było spoko, ale samemu to juz nie bardzo. No chyba, że się trafi na "happy hour", chyba we wtorki sa skrzydełka za 19zł.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Najlepsza sprawa w Jeffsie to śniadania.Do tego sa serwowane caly dzien,a za 9zł(sniadanie amerykanskie) naprawde mozna sobie pojesc Burgery tez bardzo dobrze,ale juz zdecydowanie drozsze.![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
potwierdzam, śniadania są super i da się pojeścć w porównaniu do ich cen to 9zł bardzo atrakcyjna cena
|
|
|