|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pierwsze wyciągi mają ruszy od jutra, chociaż gdzieś tam widziałem w niedziele w TV ze już orczyki chodziły. Pogoda np. dziś idealna do jazdy
Planuje się wybrac w przyszłym tygodniu jak temperatura sie utrzyma, gdzieś blizej jak Kasinka.![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Snieznica w Kasinie ma ruszyc 4 grudnia w sobote (przewidywalnie) wg strony...Nie wiem jak Bania itp ale mysle ze wszystko w week ruszy. Podobno jakis Krzyz za Bielskiem smiga ale nie znam nie bylem nie wypowiadam sie ![]() Jak tylko Kasina ruszy w sobote zdam relacje,zapewne muldy itp podobnie jak w zeszlym roku ale przynajmniej ludzi malo ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ufo w Białce śmiga chyba od tamtego weekandu. ja osobiście otwieram sezon w sobote, albo piątek. albo kluszkowce albo Chopok
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A moje narty od godziny są w serwisie
![]() W czwartek w nocy wyjazd na 4 dni jeżdzenia do Lungau (Austria). 3h dziennie doskonalenie jazdy z instruktorem, później pare godzin samemu na stoku. znów przyszła zima i lepsze czasy ![]() ![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W piątek z tego co się orientuje rusza stok w Sieprawiu.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Śnieżek sypnął, to można wrzucić przestrogę dla norciorzy
http://www.youtube.com/watch?v=XJQrcdLqtCY Także uważajcie chłopaki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
hehehe padlem............ w Kasinie cos sie dzieje ,moze w sobote cos z tego bedzie ,na kamerce bialo ![]() http://snieznica.pl/ pozdrawiam |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jutro albo pojutrze też startuje Harenda, mój ukochany stok. Wiecie może, czy w tym sezonie tez robią tam taki manewr, że od 15 do 16 jest ratrakowanie? W zeszłym sezonie po tej 16 już mało ludzi było, więc do końca dnia stok równiutki. Pierwsze zjazdy to wręcz sztruks.
Oczywiście się wybieram na inaugurację.
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 02.12.2010 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro o 8 rano rozpoczynają sezon w Białce Tatrzańskiej. 2 trasy (7 i 11) - jazda ZA FREE!
Całodzienny karnet za 8 dych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niedawno podawali na RFN FN, że karnet całodzienny ma kosztować 90 zł w tym seozinie, a nie 80. Chyba, że źle usłyszałem
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Już się cieszę na narty. Tylko kuwa czy ja mogę na nich jeździć po rekonstrukcji kolana ( z przeszczepem )? Może blaszki wytrzymają. Na początek jakiś badziew typu Siepraw a potem może wreszcie znów coś dużego !!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ale w Kasinie odstawili manianę.
"W cenie karnetu ciepły posiłek" ... Karnety droższe o średnio 10 zł niż rok temu (czyli 25%!!) i w cenie ciasteczko plus kawa ... ręce opadają. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A w stabilizatorze nie ujedziesz? ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
To na sankach już nikt nie jeździ ?
![]()
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() To chyba odcinanie kuponów popularności Jutyny. A jak z przygotowaniem stoku ? I przepustowością ? Od kilku lat tam nie jeździłam, a planuję wypad między świętami a Nowym Rokiem. Swego czasu pamiętam mnóstwo muld i długie kolejki. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
W takim razie czas umierać, zatrzymałem się w poprzedniej epoce...
![]() ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Żeby sobie nie ucięli czegoś przy okazji kuponów Bo konkurencja nie śpi. A to jest chyba jedyny stok gdzie jeszcze dodatkowo za parking czesali zawsze.Ma wielki plus że jest długi i stromy i bardzo blisko - ale zaraz te plusy przysłonią minusy ![]() Kolejek nie ma od kilku lat bo jest nowy wyciąg krzesełkowy 4 osobowy. Przygotowanie stoku zawsze było lekko spaprane ale w tym roku zarzekają się że ratrak będzie jeździł 2x dziennie ... zobaczymy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od 17 byłem dzisiaj na Śnieżnicy i wróciłem zadowolony.
Ratrak rzeczywiście był od 16 do 17, niestety przy karnecie studenckim nie obowiązuje ten posiłek... Kolejek żadnych, stok hmmm po stronie bliżej wyciągu bez muld i troche lodu, po drugiej występowały muldy. Jak na pierwszy raz to jestem zadowolony chociaż było -15... Nie płaciliśmy za parking... nie wiem czy to szczęście, że nie było parkingowego czy poprostu dali sobie z tym spokój ![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No właśnie zamierzam w stabilizatorze ))) Donjoy' a mam na to konto. W zasadzie na rolkach byłem w lecie właśnie w nim. Ale jak on mnie w........
![]() Kolega wczoraj był w Kasinie ( do południa). Dzikie tłumy ale jeździć się dało. Ceny w Polsce to osobna kategoria. Biorąc pod uwagę wyjazd na parę dni to sorry ale na Polskę mnie nie stać. Wolę Austrię. No ale na jeden dzień nie ma wyboru. Trzeba wspierać rodzimy przemysł turystyczny. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Sezon otwarty
![]() ![]() Jeszcze nigdy w życiu tak wcześnie nie byłem na nartach. Trochę Kasinę zjechałem i teraz chciałem to wyprostować 1. Cała droga Kraków - Kasina nowiutki asfalt - to w sumie nie Kasina ale jedzie się cudownie 2. W cenie karnetu naprawdę pyszna kawa plus batoniki do wyboru 3. Parking za free 3 godzinny karnet 40 zł - ogólnie jestem cholernie zadowolony Aha - i śniegu w cholerę, pogoda cudowna, minus 2 stopnie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zazdroszczę. Miałem zamiar się tam dziś wybrać ale znajomy nie dopisał a sam nie pojadę. Fotki oddają wszystko.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Za Atlantykiem warunki sniegowe tez sie w koncu"normalizuja".
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Kolejny weekend i kolejny wypad do Kasiny
![]() Tym razem pobudka 5:30 żeby zdążyć na 8 rano na pierwszy wyjazd ![]() Tym razem słonecznie nie było - chociaż słońce na 15 min wyszło zza chmur ale warunki dalej świetne: ![]() Na pierwszym planie mistrz ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jakby ktoś chciał zakupić sprzęt niskim nakładem finansowym, to zapraszam - http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6861253
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Wczoraj Rzyki Czarny Groń wieczorem,bardzo fajne warunki,ludzi w sam raz,ogólnie dobra zabawa
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Troche posrednio z tematem, ale...
Zamierzam kupic jakies uchwyty do przewozu nart na relingach. Polecicie cos ? Czy kupujac juz te uchwyty, w zestawie przewaznie sa te belki w poprzek ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Byłem dziś w Kasinie i polecam. Dobrze przygotowana trasa, bez kolejek, i kielbacha za 8 zl niesamowitej wielkosci, do tego jadalna. Poczulem się jak na stadionie
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|