The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2012, 16:02
hunter napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie Twojego akurat pytania nie pomogę, ale co do multisporta to chyba proceder załatwiania sobie kart z firm w których się nie pracuje został ukrócony definitywnie. A to dlatego, że przy podpisywaniu umowy jednym z załączników stał się dokument ZUS DRA który wyszczególnia pracowników za których odprowadzana są składki. Na liście do wyrobienia kart nie może znaleźć się imię i nazwisko spoza DRA.

Multisport się da - sam być może będę brał przez kumpla z innej firmy bo u nas zawiesili ... kryzys

Normalna procedura "dla osoby towarzyszącej" - jeśli dana firma tak karty pracownikom sprzedaje to bez problemu - wiadomo drożej niż zwykły pracownik ale i tak taniej przeważnie niż bezpośrednio z Benefitu - tam koło 200 kosztuje miesięcznie.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.12.2012, 16:38
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Panowie 2 pytania:
1.2 lata temu oblałem egzamin na prawko. Wysiadłem z samochodu i poszedłem sobie, nie wracając do MORDu. Czy jak teraz się ponownie będę chciał zapisać na egzamin to muszę wszystko przynosić (wynik wewnętrznego, zdjęcie itp.) czy oni nadal tam wszystko moje mają? Bo już nie pamiętam.
2.Poszukuję dobrego zegarmistrza. Najlepiej okolice Alei.
1. Najlepiej do nich zadzwoń to się wszystkiego dowiesz u źródła.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.12.2012, 16:47
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Multisport się da - sam być może będę brał przez kumpla z innej firmy bo u nas zawiesili ... kryzys

Normalna procedura "dla osoby towarzyszącej" - jeśli dana firma tak karty pracownikom sprzedaje to bez problemu - wiadomo drożej niż zwykły pracownik ale i tak taniej przeważnie niż bezpośrednio z Benefitu - tam koło 200 kosztuje miesięcznie.
a mozna taka karte sobie samemu kupic
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
michi96d
Member

Od: 11.2009

Stary 27.12.2012, 18:03
Dostałem eBooka. Poda mi ktoś dobrą i sprawdzoną stronę z której mógłbym pobrać za darmo np. lektury szkolne w pełnej wersji?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 27.12.2012, 18:41
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a mozna taka karte sobie samemu kupic

Teraz nie mam pojęcia.

Jakieś 2 lata temu słyszałem że normalnie jako osoba fizyczna kupowało się u nich - wtedy to było coś 250 miesięcznie więc kupa kasy - ja miałem z firmy za 20 zł ale te czasy już minęły

Poszperaj albo dzwoń do nich:

http://www.benefitsystems.pl/
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.12.2012, 21:42
michi96d napisał(a):Wyświetl post
Dostałem eBooka. Poda mi ktoś dobrą i sprawdzoną stronę z której mógłbym pobrać za darmo np. lektury szkolne w pełnej wersji?
http://www.publio.pl/index.html , tam szukaj

PS. Nie dostałeś eBooka, tylko czytnik eBooków, eBook to plik tekstowy

Taki ze mnie Grammar Nazi
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 28.12.2012, 09:57
Ktoś wie czy dziś jest czynne starostwo powiatowe w Węgrzcach i jakim autobusem najlepiej tam dojechać?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.12.2012, 11:12
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Teraz nie mam pojęcia.

Jakieś 2 lata temu słyszałem że normalnie jako osoba fizyczna kupowało się u nich - wtedy to było coś 250 miesięcznie więc kupa kasy - ja miałem z firmy za 20 zł ale te czasy już minęły

Poszperaj albo dzwoń do nich:

http://www.benefitsystems.pl/
za ponad 2 stówki to juz mi sie nie kalkuluje ;/

Jakby ktoś miał kartę, i wolne miejsce na drugą osobe, z chęcia bym skorzystał.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 28.12.2012, 22:07
Czym różni się dodatkowa opłata w allegro za opcję "Wyróżnienie" a "Strona kategorii" ?!
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 28.12.2012, 22:53
Najprościej:
http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=64

http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=475

jeżeli jeszcze byś miał jakieś wątpliwości to wejdz w pomoc na stronie allegro i tam jest zakjładka płatności.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 28.12.2012, 22:55
Ja mam pytanie odnosnie promocji w sklepach i jakieś wyprzedaże. Interesują mnie ubrania i buty. (dżinsy, kurtki przejściowe, koszule, marynarki itp)

Czy można już zacząć odwiedzać jakieś sklepy czy jeszcze poczekać? widzieliście coś ciekawego?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Quicker
Member

Od: 11.2008

Stary 29.12.2012, 00:01
Lacrima napisał(a):Wyświetl post
Jest tu ktoś siedzący w tematyce telefonii komórkowych?
Korzystam z oferty Orange na kartę. Denerwuje mnie głównie to, że nie ma żadnego pakietu smsów do wszystkich sieci, w związku z tym zastanawiam się nad zmianą taryfy/przeniesieniem numeru do innej sieci.
W grę wchodzą abonamenty/mixy w granicach 30 zł, lub inne oferty na kartę. Zależy mi głównie na tanich/darmowych smsach.
Ktoś może coś polecić?
Tylko PLAY. Tam jest taka oferta w nazwie z czwórką, ale jej nie pamiętam. Wiem, że to jest mix darmowych sms-ów do Plus, Orange, PLAY i T-Mobile. Głośno reklamowali się w telewizji.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 29.12.2012, 10:42
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Najprościej:
http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=64

http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=475

jeżeli jeszcze byś miał jakieś wątpliwości to wejdz w pomoc na stronie allegro i tam jest zakjładka płatności.
Nie umiałem się wysłowić pisząc mojego poprzedniego posta, chodziło mi czym się różnią te opcję, a nie jakie są różnice w cenie, ale Twoje linki mi pomogły. Dzięki!
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.12.2012, 11:30
Nie siedzę zbytnio w temacie tabletów itp. urządzeń, dlatego mam pytanie co do takowego sprzętu.
Godny zakupu i uwagi tablet, tak do 500zł? Jaki polecacie, jakiej firmy, jaki sklep?
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
888
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.12.2012, 19:35
Możecie polecić mi jakiś kantor z najwyższą ceną po jakiej skupują funta brytyjskiego? Zależy mi na fachowej podpowiedzi Ja znalazłem po cenie od 4,88 do 4,9. Może wiecie gdzie dają więcej? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.12.2012, 20:04
888 napisał(a):Wyświetl post
Możecie polecić mi jakiś kantor z najwyższą ceną po jakiej skupują funta brytyjskiego? Zależy mi na fachowej podpowiedzi Ja znalazłem po cenie od 4,88 do 4,9. Może wiecie gdzie dają więcej? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Ja zawsze wchodzę na stronę:
http://quantor.pl/kantory/krakow.html
Wyszukuję najlepszy kurs, potem porównuję ze stroną kantoru (czy się zgadza) i sprzedaję. Z reguły dobre kursy ma kantor w Galerii Krakowskiej na piętrze i kantor na Pl. Szczepańskim.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 29.12.2012, 22:52
Czy wie ktoś w jakie dni i w jakich godzinach funkcjonuje giełda narciarska (nie pamiętam ulicy...) na Bronowicach Małych? Tam gdzie elektroniczna. Z góry bardzo dziękuję
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.12.2012, 12:47
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Czy wie ktoś w jakie dni i w jakich godzinach funkcjonuje giełda narciarska (nie pamiętam ulicy...) na Bronowicach Małych? Tam gdzie elektroniczna. Z góry bardzo dziękuję
Gielda narciarska od zawsze byla w Rotundzie, na Balickiej znajdziesz troche sprzetu, ale jednak narciarska to Rotunda.

Balicka w niedziele masz otwarta do 14. ale to juz raczej koncowka. Wiec najwczesniej za tydzien,proponuje ok 10
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Od: 12.2012

Stary 30.12.2012, 13:41
Panie i Panowie...parę miesięcy temu słyszałem że wyszła pewna książka...
(autor, czy nawet tematyka nie jest mi znana).

Czytając tę książkę, załóżmy będąc na 20 stronie, mieliśmy możliwość dokonania wyboru.
Dosłownie wcielamy się w bohatera i decydujemy co robimy dalej...
Jeśli chcemy zrobić A - to przechodzimy na stronę 30. Jeśli B - załóżmy na 40.

Ktoś coś kojarzy?
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.12.2012, 14:06
Poszukuję koszulki w połowie biała w połowie różowa pionowo przedzielona. Mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi. Wie ktoś gdzie taka dostanę?
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 01.01.2013, 12:24
Mam funpage na FB tematycznego z 80 tyś lików... prowadzę go w ramach mojej pracy.
Wczoraj w trakcie imprezy kumpel mówił mi że można zarobić przez reklamy na Fanpage... czy to prawda? Sprawdzałem neta z odp. na moje pyt. ale nie wiem czy to kac terrorysta czy nie potrafię szukać, czy na każdej stronie/forum gdzie padło to pytanie autor nie uzyskał satysfakcjonującej odp. ale no dzisiaj nie jest mój dzień.

Zna się ktoś na tym...
Odpowiedz cytując
peele
Member

Od: 05.2012

Stary 01.01.2013, 13:11
cayenne napisał(a):Wyświetl post
Panie i Panowie...parę miesięcy temu słyszałem że wyszła pewna książka...
(autor, czy nawet tematyka nie jest mi znana).

Czytając tę książkę, załóżmy będąc na 20 stronie, mieliśmy możliwość dokonania wyboru.
Dosłownie wcielamy się w bohatera i decydujemy co robimy dalej...
Jeśli chcemy zrobić A - to przechodzimy na stronę 30. Jeśli B - załóżmy na 40.

Ktoś coś kojarzy?
Tak, ja coś kojarze
Przypuszczam, że nie chodzi o tą książkę, bo pytasz o coś co wyszło kilka miesięcy temu, ja natomiast znam (wiem o jej istnieniu, ale jeszcze nie czytałem, więc ci za dużo o niej nie powiem, jedynie to co można znaleźć w necie w recenzjach lub na wiki) książkę, która wyszła w 1963 roku. Jest to powieść "Gra w klasy" Julio Cortazara.
Na wiki możesz sobie poczytać o tym jak jest zbudowana. LINK Na samym dole masz rozdział Z różnych stron.

Apropo tego czy można tą książkę gdzieś dostać - nie wiem, nie sprawdzałem. Czy można ją gdzieś w necie ściągnąć - chomików itp nie przeglądałem, ale mam ją z innego źródła w wersji komputerowej. Jak jesteś zainteresowany, to mogę ci to oczywiście podesłać.
TSW
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.01.2013, 23:24
Jak to jest z grą na PokerStars.eu? Chciałbym grać za darmo, na wirtualne pieniądze. Nie ma jakichś ukrytych kruczków, albo obowiązku opłaty za korzystanie z serwisu?
Ostatnio edytowane przez Mistel : 01.01.2013 o godz. 23:29.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.01.2013, 08:40
Nie, nie ma.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 02.01.2013, 09:21
Witam,
czy ktoś się orientuje gdzie w Krakowie mogę wypożyczyć narty na tydzień? I jakie są ceny takiego wypożyczenia?

W jakich dniach otwarta jest giełda narciarska?

edit: LuKaS dzięki
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 02.01.2013 o godz. 22:45.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 02.01.2013, 10:32
http://happyski.pl/wypozyczalnia-nart-krakow/ wypożyczalnia
http://www.rotunda.pl/gielda-narciarska giełda
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Kordel
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 02.01.2013, 14:55
Orientuje się ktoś w temacie Wiślackich kalendarzy 2013 na biurko/ścianę? Interesują mnie bardziej wielostronicowe niż te B1
Powód: byk
Ostatnio edytowane przez Kordel : 02.01.2013 o godz. 14:56.
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.01.2013, 15:12
Kordel, na biurko to taki: http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...arz_na_biurko/
Niestety nie wiem jak wygląda w środku
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 02.01.2013, 15:33
kojarzycie takie meble np. kuchenne ze śliską powierzchnią... takie niby nowoczesne... gdzie mogę w krk, albo przez neta kupić kilka takich desek na wymiar
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.01.2013, 16:14
Wadowicka,Nowohucka koło myjni dla Tirów
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów