|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dostałem eBooka. Poda mi ktoś dobrą i sprawdzoną stronę z której mógłbym pobrać za darmo np. lektury szkolne w pełnej wersji?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Teraz nie mam pojęcia. Jakieś 2 lata temu słyszałem że normalnie jako osoba fizyczna kupowało się u nich - wtedy to było coś 250 miesięcznie więc kupa kasy - ja miałem z firmy za 20 zł ale te czasy już minęły ![]() Poszperaj albo dzwoń do nich: http://www.benefitsystems.pl/ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
PS. Nie dostałeś eBooka, tylko czytnik eBooków, eBook to plik tekstowy ![]() Taki ze mnie Grammar Nazi ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ktoś wie czy dziś jest czynne starostwo powiatowe w Węgrzcach i jakim autobusem najlepiej tam dojechać?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jakby ktoś miał kartę, i wolne miejsce na drugą osobe, z chęcia bym skorzystał. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czym różni się dodatkowa opłata w allegro za opcję "Wyróżnienie" a "Strona kategorii" ?!
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Najprościej:
http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=64 http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=475 jeżeli jeszcze byś miał jakieś wątpliwości to wejdz w pomoc na stronie allegro i tam jest zakjładka płatności. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja mam pytanie odnosnie promocji w sklepach i jakieś wyprzedaże. Interesują mnie ubrania i buty. (dżinsy, kurtki przejściowe, koszule, marynarki itp)
Czy można już zacząć odwiedzać jakieś sklepy czy jeszcze poczekać? widzieliście coś ciekawego? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie siedzę zbytnio w temacie tabletów itp. urządzeń, dlatego mam pytanie co do takowego sprzętu.
Godny zakupu i uwagi tablet, tak do 500zł? Jaki polecacie, jakiej firmy, jaki sklep? ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Możecie polecić mi jakiś kantor z najwyższą ceną po jakiej skupują funta brytyjskiego? Zależy mi na fachowej podpowiedzi
Ja znalazłem po cenie od 4,88 do 4,9. Może wiecie gdzie dają więcej? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
http://quantor.pl/kantory/krakow.html Wyszukuję najlepszy kurs, potem porównuję ze stroną kantoru (czy się zgadza) i sprzedaję. Z reguły dobre kursy ma kantor w Galerii Krakowskiej na piętrze i kantor na Pl. Szczepańskim. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Czy wie ktoś w jakie dni i w jakich godzinach funkcjonuje giełda narciarska (nie pamiętam ulicy...) na Bronowicach Małych? Tam gdzie elektroniczna. Z góry bardzo dziękuję
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Balicka w niedziele masz otwarta do 14. ale to juz raczej koncowka. Wiec najwczesniej za tydzien,proponuje ok 10 ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 12.2012
Offline |
|
|
Panie i Panowie...parę miesięcy temu słyszałem że wyszła pewna książka...
(autor, czy nawet tematyka nie jest mi znana). Czytając tę książkę, załóżmy będąc na 20 stronie, mieliśmy możliwość dokonania wyboru. Dosłownie wcielamy się w bohatera i decydujemy co robimy dalej... Jeśli chcemy zrobić A - to przechodzimy na stronę 30. Jeśli B - załóżmy na 40. Ktoś coś kojarzy? ![]()
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Poszukuję koszulki w połowie biała w połowie różowa pionowo przedzielona. Mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi. Wie ktoś gdzie taka dostanę?
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mam funpage na FB tematycznego z 80 tyś lików... prowadzę go w ramach mojej pracy.
Wczoraj w trakcie imprezy kumpel mówił mi że można zarobić przez reklamy na Fanpage... czy to prawda? Sprawdzałem neta z odp. na moje pyt. ale nie wiem czy to kac terrorysta czy nie potrafię szukać, czy na każdej stronie/forum gdzie padło to pytanie autor nie uzyskał satysfakcjonującej odp. ale no dzisiaj nie jest mój dzień. Zna się ktoś na tym... |
|
|
|
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
![]() Przypuszczam, że nie chodzi o tą książkę, bo pytasz o coś co wyszło kilka miesięcy temu, ja natomiast znam (wiem o jej istnieniu, ale jeszcze nie czytałem, więc ci za dużo o niej nie powiem, jedynie to co można znaleźć w necie w recenzjach lub na wiki) książkę, która wyszła w 1963 roku. Jest to powieść "Gra w klasy" Julio Cortazara. Na wiki możesz sobie poczytać o tym jak jest zbudowana. LINK Na samym dole masz rozdział Z różnych stron. Apropo tego czy można tą książkę gdzieś dostać - nie wiem, nie sprawdzałem. Czy można ją gdzieś w necie ściągnąć - chomików itp nie przeglądałem, ale mam ją z innego źródła w wersji komputerowej. Jak jesteś zainteresowany, to mogę ci to oczywiście podesłać. ![]()
TSW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak to jest z grą na PokerStars.eu? Chciałbym grać za darmo, na wirtualne pieniądze. Nie ma jakichś ukrytych kruczków, albo obowiązku opłaty za korzystanie z serwisu?
Ostatnio edytowane przez Mistel : 01.01.2013 o godz. 23:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie, nie ma.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam,
czy ktoś się orientuje gdzie w Krakowie mogę wypożyczyć narty na tydzień? I jakie są ceny takiego wypożyczenia? W jakich dniach otwarta jest giełda narciarska? edit: LuKaS dzięki ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 02.01.2013 o godz. 22:45.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://happyski.pl/wypozyczalnia-nart-krakow/ wypożyczalnia
http://www.rotunda.pl/gielda-narciarska giełda ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś w temacie Wiślackich kalendarzy 2013 na biurko/ścianę? Interesują mnie bardziej wielostronicowe niż te B1
Powód: byk
Ostatnio edytowane przez Kordel : 02.01.2013 o godz. 14:56.
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kordel, na biurko to taki: http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...arz_na_biurko/
Niestety nie wiem jak wygląda w środku |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
kojarzycie takie meble np. kuchenne ze śliską powierzchnią... takie niby nowoczesne... gdzie mogę w krk, albo przez neta kupić kilka takich desek na wymiar |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wadowicka,Nowohucka koło myjni dla Tirów
|
|
|