|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jak z opóźnieniem , to może czekają na Testy Medyczne Milinkowicia? OBY
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
kurcze a nie napisali z jaki dużym opóźnieniem ?
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Transmisja rozpoczęta.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
4200 osób na forum oraz oficjalna się zaciłęła - to oznaka, że powrót Żurawia to wydarzenie niebywałe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
nie wiem czy można coś przez to oceniać ale tylko jedna koszulkę przynieśli ale moge sie mylić
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
tylko Zuraw
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
dajcie link do tej konferencji bo ja nigdzie nie moge juz wejsc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No niestety, tylko Żuraw. Trzymajmy kciuki za kolejne transfery.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Dużo to się nie nagadali
Roczny kontrakt z opcją przedłużenia, Żuraw mówił że negocjacje trwały od 2 tygodni i stwierdził że chciał już wrócić do Polski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No to sobie pogadali.
Konferencja trawala 5 minut. Żuraw podpisal kontrakt na rok + ewentualnie rok. Bedzie gral z nr 79. Rozmowy trwaly troche ponad tydzien. Mial inne oferty, ale chcial wrocic do Polski. Inych zawodnikow nie stwierdzono. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czekam na kolejne niespodzianki !!
Przynajmniej Maciek zna realia polskiej piłki i wie jak się u nas gra. Nie będzie paraliżem jak Hristov. Poza tym to żywa legenda. Pewnie i dla Wisły i dla Żurawia to było ostateczne wyjście. Maciek nie miał innych ofert, a klub innych chętnych po rozumnej cenie. Martwi mnie jednak, że wciąż nie możemy znaleźć kogoś młodego z talentem do ataku. Nadal brakuje obrońców, skład jest słaby, wystarczający na Levadię... Jak dla mnie sentymenty powinny isc na dalszy plan, Wisla Zurawskiego i Franka skonczyla sie i jesli chcemy myslec o tytule to zespolem mlodym a nie dziadkami ktorzy tej formy z przed lat miec nie beda! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
to raczej Mankiwe mamy z głowy - 2 z wysokimi kontraktami bym się nie spodziewał
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ale jaja z ta konferencja;/ 5 min trochę kpina...:( ale trzeba wieżyc... jeden Żurawski i fora o mało nie padły heh. na małopolskiej to porażka była....oglądała to ta gorsza strona wisly..pff
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W sumie nie wiem czego spodziewałem się po tej konferencji. W ogóle nie wiem po co była zwoływana. Takie informacje można było ogłosić na stronie i tyle. Niestety ale poziom przypominał bardziej A-klase niż poziom ekstraklasy.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
po to zeby zrobic zdjecia i go sflimowac a czego Wy sie spodziewaliscie po konferencji? powiedzial co mial powiedziec i koniec piesni, pakuje sie i jedzie za 5 min z chlopakami do Niemiec.. jajkami mial zaczac rzucac czy o co Ci chodzi.. coz, dzisiaj nikogo nowego, ale to pewnie kwestia paru dni.. wiec nie ma slowa "niestety" PS. acha , o transfery.. oczywiscie ze nic o tym nie beda mowic bo i po co.. zakontraktuja to sie dowiemy..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 28.06.2010 o godz. 14:27.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Maciek się spieszył na autobus
Temu tak krótko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
O znowu pojawili się forumowe płaczki, ze tylko jeden zawodnik, że konferencja za krótka, że poziom A KLASY że to i że tamto. MARUDY!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Człowieku, te kmiecie nie mają nic wspólnego z Wisłą,jak ci założy kibic legii koszulkę Wisły to też go wiślakiem nazwiesz !!!
Gówniarze mają wakacje i robią co chcą bo przecież nikt im nic nie zrobi Przepraszam że z tematu trochę się oderwałem ale bronie szacunku kibica Wisły ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
jaka wypowiedz? co Ci znow w tej wypowiedzi nie pasowalo?
ludzie.. czy WY nie przesadzacie za bardzo? Basalaj powiedzial co mial powiedziec, Zuraw to samo i koniec, nikt nie bedzie jajkami podrzucal zeby kogos uszczesliwic bo na autokar sie spozni.. poza tym DZIENNIKARZE skonczyli zadawac pytania.. Ochalik spytal, jakies pytania jeszcze ? BRAK . no to dziekujemy !
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 28.06.2010 o godz. 14:33.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Prezes nie jest od pięknych słów , ale od czynów . Konferencja robiona na szybko , poza tym druzyna za godzine jedzie do Niemiec , trzeba to zrozumieć .
To będzie największe wzmocnienie naszej szatni tego lata . Będzie komu godnie dzierżyć opaske kapitańską . Czekam na kolejne transfery . Jak widać im mniej szumu tym lepiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
może dla tego, że 5 minut bo za chwilę będzie następna, ojjj chciałbym
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weźcie spójrzcie jak wyglądają prezentacje w normalnych, europejskich klubach. Skoro autokar czekał to po co w ogóle było takie coś organizować
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|