|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wie ktos co sie stało ze sklepem pretorian
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Bardzo mi zależy na streamie z kanału FOX CHANEL, oczywiście polski, jeżeli ktoś miałby takowy bardzo proszę o podrzucenie linka tu lub na pw
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje w ten piątek dostać sie do Ojcowa. I tu moje pytanie, skąd odjeżdząją busy/autobusy ? Musi być to między 6:30 a 7:20..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja bralem ze sportsdirect.com wybor dosc duzy, jak sie trafi wyprzedaz to ceny naprawde fajne (2 pary butow lonsdale fulham po 40zl za pare wzialem), wysylka do polski 15 funtow (limit 30kg jesli mnie pamiec nie myli). Zamowienie skladalem w niedziele, w czwartek kurier przywiozl paczke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Do Ojcowa nie jestem pewny ale być może z Kleparza coś jedzie. Natomiast do Skały jeżdzą z dworca co 10 min tylko że ze Skały do Ojcowa jest z 7km.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ponawiam pytanie...
które miasteczko na północ od Wawy jest najładniejsze... najlepsze do zamieszkania. Jakieś nowe strzeżone nowe osiedla, dobre drogi, jakaś ładna starówka? Marki? Wołomin? Mińsk Maz.? Legionowo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
zna ktos jakas dobra knajpke/restauracje , klimatyczna, gdzie mozna sie przejsc z dziewczyna? w celu jedzenia a nie picia alko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://restoilluminati.pl/ zamów sobie stolik na samym końcu sali... Avenue na kazimierzu też spoko... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z takich bardziej włoskich to Mamma Mia na Karmelickiej,Trzy Papryczki na Poselskiej i pizzeria Cyklop na Mikołajskiej . We wszystkich zawsze wychodziłem zadowolony. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
El'kabat
nigdzie z wymienionych przez Ciebie knajp nie wybrałbym się z laską na romantyczną kolacje... całe sale przesiąknięte plackami, zero klimatu. odnośnie resto illuminati... owszem ceny nie należą do najniższych... ale chyba nie chcesz zaprosić laski do Banoli, Koko czy do babci maliny (jedzenie mega!). za jakość czasem trzeba zapłacić... ale zapewniam - WARTO!! Pimiento na kazku też jest ok. Jak idziemy większą ekipą to zazwyczaj do Rooster-a, ale to nie jest dobre miejsce żeby zabrać laskę. odp. na wcześniej zadane przeze mnie pyt. a polecę Ci coś godnego |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pytanie do osób korzystających z facebook:
czy jest możliwość szybszego przewijania historii czatu albo od razu przejścia do początku konwersacji? Z pewną osobą mam kilka tysięcy wiadomości i przejście do samego początku przez przewijanie trwałoby wieki... Będę wdzięczny za pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zejdź na ziemie gościu i nie pier.dol takich ....a głupot bo chłopaka tylko zrazisz. I wywietrz sobie łeb jak Ci tam plackami jebie. Pimiento też dojebałeś. Idź tam gdzie Ci kolega kamil pisze-wydasz 200zł na kolację z dziewczyną a róźnicy nie odczujesz. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jesteś żałosny... myślisz że obrażając innych powiększysz swoje IQ naucz się prezentować swoje zdanie, a nie przy.pierda.lasz się do innych!! godzilla zrób tak jak ten zakompleksiony mówi... zaproś dziewczynę do pizzerii... na pewno się ucieszy. niesamowicie romantyczne miejsce... klimat świetny, jak zamówisz dwie pizze to dostaniesz cole gratis, nie zapłacisz za dużo... jedynie 30 zł. za placek którego zrobienie kosztuje 1 zł., z pieca na pizze unosi się piękny zapach fiołków i lawendy. no kur.wa... Trochę szacunku do siebie i do twojej kobiety... nie wiem ile masz lat, na co Cię stać i do czego jesteś przyzwyczajony (jakich standardów), ale pizzeria jest dobra żeby pójść całą paczką, najeść się, wypić browar i obejrzeć mecz. Zastanów się na co zasługuje twoja laska... i do tego dobierz restaurację. Jeśli wybierzesz pizzerie na romantyczną kolacje to nie pozostaje mi nic innego jak współczuć nieudanego związku. wyśle ci prv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kamil_mchw nie znam Twojej dziewczyny, ale jeżeli wymaga ona od Ciebie, żebyś ją zabierał do drogich restauracji, to szczerze Ci współczuję... Ja nie mam nic przeciwko pizzeriom i szczerze mówiąc dla mnie miejsce ma drugoplanowe znaczenie, ważne, żeby było przyjemnie i tyle. A już na pewno nie uzależaniałabym od tego, czy związek będzie udany czy nie... Nie zawsze najdroższe rozwiązania są najlepsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Chyba nie ma się co kłócić o knajpę bo dla jednego 200 za kolacje to w sam raz a dla drugiego kosmos. Niestety świat nie składa się tylko z tych co zarabiają 10 tys. +.
Ja od siebie mogę polecić restaurację " MARGIT" przy rondzie mogilskim. Jest relatywnie tanio a klimat na kolację przy kominku z dziewczyną bardzo dobry. P.S. mi z dziewczyną zdarzy się jeść nawet w chińczyku i jakoś już 5-ty rok razem ciągniemy Wydanie na kolacje 200 zł nie stanowi dla mnie problemu finansowego tylko bardziej moralny. Zarówno dla mnie jak i dla mojej dziewczyny, bo za takie pieniądze możemy jechać na fajną wycieczkę No ale co kto lubi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja również nie uważam że najdroższe jest najlepsze... niestety pizzerie stawiam na równi z kebabami i mcdonaldem. Krk rynek jest tym niestety przepełniony i mimo to co chwila otwierają się nowe...
Każdy ma swoje zdanie... ja zaprezentowałem swoje... wymieniłem restaurację które uważam za dobre. Odniesienie do związku miało być motywujące... żeby bardziej się chłopak postarał, podejrzewam że tak to właśnie odebrał. Moja kobieta nie oczekuje ode mnie żebym zabierał ją do dobrych restauracji... sam chce, ponieważ uważam że na to zasługuje. Każdy człowiek wyznacza sobie pewne standardy życia i stara się ich trzymać. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
windstopper czy softshell na jesień ? co lepsze ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Panowie, gdzie w Krk. lub okolicach kupię sprzęt do domowej siłowni tz. sztanga, wyciąg, ławeczka itp. ?
![]()
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Możesz popatrzeć w Decathlonie na Zakopiańskiej,wydaje mi się że mieli coś takiego,przy okazji obok masz Inter Sport ,tam też możliwe że będą.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam konieczność pozostawienia auta na noc przy AGH. I tu pytanie, może ono stać przez całą noc, np. na Reymonta? Nigdy auta na noc nie zostawiałem gdzieś na mieście i nie wiem jak to wygląda z przepisami.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do której godz. działa internetowy bank ING w soboty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
gra ktoś z was w world of tanks?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
tutaj chyba masz odpowiedź na to pytanie (choć to raczej na przyszłość, bo już niedziela
):http://www.ingbank.pl/indywidualni/b...lizacji-zlecen |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kiedy w sklepach zaczynaja sei zazwyczaj jesienne przeceny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a znasz może jakieś podobne sklepy jak ten pierwszy ale nie z ubraniami skate, tylko raczej standardowymi... typu h&m, zara, tommy itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
I żadne skręty, butelki vódki i inne dziwne wzory. Takie stonowane, zwykłe też znajdziesz. Jeśli chodzi o ww. sklepy to nie znam - ale będę uważnie teraz śledził ten wątek, może ktoś podrzuci linka. A jak nie, to tylko OUTLETY naziemne, tj. w Krk w galeriach trzeba szukać. Ps. na poprzedniej, albo 2 strony wstecz ziomek podrzucił linka, do ciuchów z USA. Ale to ściema jakaś - bokserki tommy hilfiger za 60 zł + wysyłka z USA. I niby to jest outlet amerykański. A w PL te same za 39. Także zanim kupisz przez neta - rozejrzyj się po miescie |
|
|