|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie zaszkodzi zadzwonić, przejść się na Krowoderską do ZPN'u.
EDIT: Sorry, nie zaczaiłem innych odpowiedzi, najebanym.
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 24.09.2012 o godz. 15:32.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie z gory przepraszam że w nieodpowiednim temacie ale zależy mi na czasie. włączam dzisiaj kompa i wyskakuje mi takie coś :
Veryfing DMI Pool Data............... Boot from CD : Nvidia Boot Agent 201.0440 zaznaczam że próbowałem coś w biosie poprzestawiać i patrzyłem czy kabla są po dociskane.. proszę o pomoc. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
po mojemu poprzestawiales bootowanie, jako pierwsze urządzenie powinno byc zazwyczaj ustawiony dysk twardy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Co to za knajpa i co to za Ewa?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
i teraz wyskakuje : disk boot failure insert system disk and press enter.. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to moze tasmy zle podpiales i dysku ci teraz nie widzi, bo ustawione masz ok
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
dopinałem znaczy się nie przepinałem nic..patrzyłem czy nic się nie odpięło..włożyłem teraz plytke windowsa xp i odpalilo ale formata nie chce na razie robić bo mam rzeczy na pulpicie potrzebne nie zrzucone na dysk d.. i nie wiem co zrobić..
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale co innego twardziela dopinałeś? jaki interfejs SATA? czy IDE?
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
nie żadnego innego nie podpinałem , piszę z drugie kompa..
z tego co widziałem to raczej SATA
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 24.09.2012 o godz. 18:24.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobry dentysta/stka (o przyzwoitych cenach) w okolicy Pradnika Bialego/Krowodrzy - polecicie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bardzo potrzebuje kogoś kto sie zna BARDZO DOBRZE na stowarzyszeniach, a dokładnie na działalności stowarzyszenia zwykłego.\2,3 pytania mam, tylko czas nagli ;/
priv jakby ktos cos ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czy to odpowiedni dział forum, ale prosiłbym Was o obiektywną opinię nt. wyborów na stołek prezesa PZPN.
Lato na pewno nie zostanie już prezesem, nie dostał odpowiedniej liczby głosów. Dwóch pionków Antkowiaka i Pionka nawet nie wymieniam, bo nie mają żadnych szans. No i teraz jest pytanie... Boniek - który ma koneksję, zna języki i jest pewność że wprowadziłby by jakiegoś kuratora i zrobił porządek z całą tą korupcją. Kosecki - ewidentnie osoba związana z polityką ( poseł PO ), ale nie, nie chce wrzucać na Platformę, tylko zastanawiam się, czy ma szanse? Czy podczas głosowania na prezesa, głosujący nie wybiorą kogoś apolitycznego? Kręcina- przy całej mojej , jak i Waszej niechęci do tego spasionego chlora, czy on jednak nie ma największych szans? Jako sekretarz związku, czy kim on tam jest - może wiele. I wiele na pewno naobiecywał baronom jak i klubom. Jak Wy to widzicie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dorabiał kotś klucze Wilka w dobrej cenie? gdzie?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pamiętam gdzie cytowali Koseckiego, ale wypowiadał się kiedyś tam dawno dawno temu gdy nie był jeszcze w PO, że prezesem powinien być człowiek apolityczny, bez poparcia żadnej partii. Koseckiego szanuję i lubię, ale jak dla mnie to śmierdzi POdpuchą i próbą położenia łapska Tuska i jego bandy na PZPN. Gdybym miał prawo głosu i gdyby Kosecki nie posłował to miałbym duży problem z wyborem pomiędzy nim a Bońkiem. Teraz dla mnie wybór jest jasny. Zbigniew Boniek najlepszym kandydatem jak dla mnie. O Zdzisku to nawet nie ma co mówić bo to raczej maskotka nikt normalny nie wybierze ubabranego po uszy Zdziska. Poparcia poparciami ale głosy w tajnym głosowaniu to inna sprawa.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
witam,
chce w AutoCadzie powiększyć pewien obiekt na skale 2:1. jednak chciałbym zeby wymiary pozostały jak przy skali 1:1, (nie mnożyło mi razy 2) mam nadzieje że jasno to napisałem. jest w ogóle taka mozliwość? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Takie pytanie: mam wykupiony miesięczny na jedną linię (od 15.09), wynikła mi teraz taka sytuacja, że dobrze by było żebym miał na wszystkie, od 1.10. Mogę iśc do MPK i dopłacić różnicę, żeby mieć sieciówke, ale od 1.10 czy np poprosić, żeby zwrócili mi tą część kasy proporcjonalnie do pozostałych do 14.10 dni, i wtedy dopiero będę mógł kupić na wszystkie. Miał ktoś taką sytuację ? Dzięki za pomoc.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jaki gadżet przywiozła Lechia ze sobą? Podobno jakieś smyczki. mógłby ktoś dać zdjęcie?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
W temacie sprzedam,kupię, zamienię masz ofertę jak i zdjęcia ww smyczki
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja mam pytanie gdzie w Szczawnicy jest C+ bo wybieram się na weekend nie ten ale następny i pasowało by mecz w piątek obejrzeć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To jest ta co koleś chce za nią 40 zeta?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nie wiedziałem w którym temacie napisać więc uderzam z gorącą prośbą tutaj:
Kto ma fejsa i 5 sekund żeby pomóc? https://www.facebook.com/pages/Ultras/387641861303859 jak się uda zebrać trochę ludzi to będą zapisy i konkursy na konkretne wzory odzieży szali i smyczek odbiegające znacznie poziomem od wielu gniotów i oklepanych wzorów serwowanych w necie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie systemu usosuj. Nie mogę sobie poradzić z zapianem na WF oraz Język Łaciński. Mógłby ktoś pomóc , wszystkie przedmioty udało mi się odnaleźć ale niestety tych dwóch nie... Chodzi o kierunek : Polonistyka - dziennie, jeśli ktoś jest z innego kierunku też fajnie byłoby jakby pomógł
Drugie pytanie. Ma ktoś szkic Herbu TS WISŁA ? Dostępne są w Fanatyku, szablony grafitii ? Potrzebuje namalować u siebie w domu na ścianie ![]()
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 30.09.2012 o godz. 08:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Korzystał ktoś z karty od Orange do Media Markt lub Saturn? Trzeba ją aktywować gdzieś i czy na pewno jest ona na wszystkie rzeczy (głośniki, wieże, książki, płyty, koszulki itd) w tychże sklepach?
Proszę o odpowiedź jak najszybciej, najlepiej na priv jeśli to nie problem (bym nie przeoczyła). Z góry wielkie dzięki! Pozdr ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Chce wysłać komuś link do piosenki na YouTubie, ale konkretnie żeby mu odpaliło się w 1:38 minucie, a nie od początku.
Jest jakaś taka opcja? http://www.youtube.com/watch?v=gimwumfucQE Pomóżcie proszę, bo szukam w okienku filmu jakis ustawień, ale poza opcjami obrazu i powiększeniem obrazu nie znalazłem tam nic innego |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
dajesz pauze w interesującym Cię momencie, a następnie klikasz prawym przyciskiem myszy na okienko odtwarzacza
tam możesz wybrać "kopiuj URL od bieżącego momentu" ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was ma tego rodzaju drzwi - http://allegro.pl/drzwi-przesuwne-no...640548993.html ?
Czy drzwi odstają od ściany? jeśli tak to jak dużo? Pies z łatwością otworzy takie drzwi czy będzie miał problem? Pytam bo nigdzie nie ma realnych zdjęć, w sklepach też takich drzwi znaleźć nie potrafię ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|