|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Muszę jechać do Warszawy i to akurat tym razem autkiem. I tutaj pytanie: Gdzie najlepiej zaparkować w okolicach Łazienek i jak tam najsprawniej dojechać od strony Krakowa? I druga rzecz: czym z okolic Łazienek dojechać w okolice ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r.? a czym w okolice Pałacu Kultury? Z góry dzięki za pomoc
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
http://wyszukiwarka.ztm.waw.pl/bin/query.exe/pn Wpisujesz tam w wyszukiwarkę konkretne miejsca i to Ci wszystko zaplanuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
ja zwykle do tygodnia czasu (od momentu dotarcia przesylki do odbiorcy) czekam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
OK wielkie dzięki o coś takiego mi mniej więcej chodziło a i wystrój na dole całkiem całkiem
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam, mam takie pytanie związane z projektem na koszulce.
Mam swój napis zaprojektowany przez stronę z czcionkami (www.dafont.com) i teraz chciałbym się dowiedzieć, gdzie mógłbym się udać aby zrealizowali mi taki projekt na koszulce - macie coś sprawdzonego? Jakie koszulki polecacie ? Fruit of the loom byłby chyba najlepszym wyborem, dostanę gdzieś w Krakowie czy tylko allegro? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jakie są ceny za wynajem domków w Czechach? Chodzi o coś taniego, najlepiej nad jakąś wodą, blisko granicy. Zna ktoś coś takiego?
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wspomniałeś o Stillu (czyli to co jest na dole w piwniczce). Dodam, że piwo butelkowe po 5 zł. Jeszcze raz serdecznie polecam.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://www.ok.twsd.pl/inc/flash/ok.html Tylko adres jest już inny: http://wikimapia.org/9513318/pl/FHU-OK ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
witam. czy da się sprawdzić historie przelewów powyżej 2 mięsięcy wstecz w ing ? mam konto internetowe.
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Fruit to shit. Nie idź w to, chyba że koszulka ma być okazjonalną i nie zależy Ci czy po 3 praniach coś z nej zostanie.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Da się. W zakładce Historia wybierasz opcje dodatkowe i pojawia się zakres dat.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Fruit cechuję to, że one po 2 praniach w temp. 30 stopni (!) mega się kurczą. I potem masz koszulkę do pępka Ci sięgająca, a szeroka jak spadochron. Chu.nia z grzybnią tyle Ci powiem. Chyba, że na prezent na dzień ojca do spania staremu chcesz kupić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, mam taką sprawę. Potrzebuję zrobić przelew do USA opiewający na 100 dolarów. Pytanie jest takie: jak NAJTANIEJ zrobić przelew na konto? Przekazanie kasy przez znajomych odpada, nikt nie przyjeżdża w najbliższym czasie... I jaki byłby koszt takiej operacji? Mam konto w mBanku. Dość pilne...
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a to konto odbiorcy to w jakim banku jest? amerykanskim?
po mojemu to musisz miec otwarte konto walutowe dolarowe i wtedy przelac, ja tak robilem ale z konta w WBK na konto w WBK, przelew na konto amerykanskie był znacznie droższy z tego co pamietam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odbiorca ma konto w banku amerykanskim. Ktoś zna sprawdzony sposób oprócz kasy w kopercie?
![]() Edit: Ile kosztowałby przelew z konta walutowego WBK do banku amerykanskiego albo np. do Amazon.com?
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 16.07.2012 o godz. 17:04.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
podłączyłem 2 kompy pod jeden monitor i jeden normalnie działa... a drugi jak włączam to monitor nie reaguje... co może być nie tak? ten nowy komp działa, a stary nie... z kolei jak podłącze starego kompa do innego monitora to działa normalnie... mam jakąś płytkę instalacyjną monitora, tylko nie da się zainstalować monitora jeśli ten nie jest podłączony :/
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Znajomy wspomniał mi coś o tym,że osoba niepełnosprawna będąca na rencie jest w stanie otrzymać dofinansowanie z UE na zakup latopa ( zwrot kosztów coś koło 70 % ). Czy jest coś takiego dostepnego dla osoby zamieszkałej w Krakowie ? Dosyć istotna sprawa,bo rodzice planują zakup.
z góry dziękuje za odp. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A paypal nie wchodzi w grę?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak to działa? Bo nigdy nie korzystalem z PayPala...
Edit: Zmiana planu. Chciałbym wpłacić tą kasę, ale od razu do Amazon.com. Sprawa jest taka, ze PayPal nie obsługuje Amazona....
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 17.07.2012 o godz. 18:27.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Międzynarodowych przelewów też nie obsługują z tego co piszą więc pozostaje ci zapłata kartą jedynie.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Debetówka z delfinkiem z mBanku wystarczy?
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.amazon.com/gp/help/custom...&nodeId=518224
Z tego co jest napisane to debetówka powinna być ok, ale ona jest "płaska" a najczęściej takie nie przechodzą. Spróbuj co ci szkodzi. Jest jednak jedno ale. Mbank rozliczy ci kartę w euro, z tego przeliczy na USD, zapłacisz dwa razy spread. Więc może jednak lepiej poszukać karty od razu rozliczanej w USD? ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jechał ktoś może pociągiem, autokarem lub busem z Krakowa do Liptowskiego Mikulaszu?Prosiłbym o jakieś namiary i info dotyczące przejazdu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o pociąg to z Krakowa jedyna sensowna opcja to wyjazd o 22:02 pociągiem Silesia relacji Kraków-Praga następnie przesiadka w Bohuminie na pociąg relacji Praga-Koszyce.Jedyny minus tego że w Liptowskim Mikulaszu jesteś o 5:12 rano. A inaczej to chyba próbować dostać się do Żyliny i stamtąd pociągi powinny kursować częściej.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|