|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy w Galerii Krakowskiej lub Kazimierz znajdę sklep z akcesoriami do pływania (okulary)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://moda.allegro.pl/adidas-adi-ra...458656057.html
takie buciki w takiej kolorystyce dostane gdzieś w Krakowie? GK, Bonarka, Futura? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jakies boisko blisko centrum takie zeby 4x4 zagrac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
@gypsy, ja pisałem o kupnie biletu online, nie rezerwacji
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś tytuł tej nutki która często leci na Wiśle podczas przerw ? To jest sam bit, bez słów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
o tą nute ci chodzi?
http://www.youtube.com/watch?v=f_jEP...eature=related |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Niektórym tu idzie sprawnie wyszukiwanie transmisji w necie, to może ktoś mi pomoże.
Mecz Brazylia - Polska w futsalu. Zaczyna się za godzine (19 w Brazylii). Grają w miejscowości Natal (może to potrzebne). Ponoć jakaś brazylijska tv ma pokazywać ... ktoś jest w stanie wyszukac w necie? Będę wdzięczna! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam takie głupie pytanie...
Nikt w tych czasach nie korzysta z poczty. Jednak laski lubią dostawać listy. Dlatego spytam, bo nigdy listu nie wysyłałem: 1.Gdzie kupuje się koperty i znaczki? 2.Ile kosztuje list polecony w obrębie Małopolski? 3.Czy w okienku pocztowym można kupić znaczek i od razy nadać list? |
|
|
|
Offline |
|
2. polecony zwykły list ok 4 zł. polecam: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm 3. tak. kładziesz pani/panu kopertę, mówisz że prosisz znaczek i jak polecony to zostawiają list. Jak zwykły wrzucasz do skrzynki. do poleconego trzeba wypełnić druczek, dostaniesz w okienku ... Powiedz mi prosze, że troszekę żartujesz ...? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Offline |
|
|
Oooo to na Królewskiej pamiętaj o zabraniu numerka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jest ktoś na forum kto zna quarka 4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Długo czekaliscie na pieniądze z paczki priorytetowej za pobraniem ? (poczta polska)
klient dostał towar wczoraj, pieniądze mają mi przyjść na adres, nie konto bankowe gwoli jasności. Towar z Krakowa do Warszawy. Kwota tysiąc złotych. i czy komorniki , urzędy skarbowe , firmy windykacyjne, rejestry dłużników i inne ..... muje mogą mi siąść na tą kasę ? ( niespłacone mandaty, grzywny itp)
Ostatnio edytowane przez aNouc : 13.07.2012 o godz. 10:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Gdzie można zjeść coś ciekawego około 23 w okolicach Rynku AGH Czarnowiejskiej? Nie chodzi mi o kebab ale żeby można było usiąść.
I najważniejsze cena. Pytam bo nie mam wolnej 100 a może znacie jakąś knajpkę z tanim jedzeniem. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Może knajpa Olimp? Niewiem jak ceny jedzenia ale pewnie proporcjonalne do dobrych cen piwa.Lokal z założenia studencki to i tanio i klientela glownie taka
![]() ![]()
Za złotówke jesteś k... to za wolność byś mnie sprzedał...
Jebać przerzutów !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Przeglądałem fora ale chce jeszcze Was zapytać. Jak jest z apteczką, gaśnicą czy trojkątem na Słowacji ? Miał ktoś spotkanie ze słowacką policją ? Jakieś wskazówki..
2. Autostrada Kraków-Szarów jest bezpłatna dla osobówek ? Nigdzie nie znalazłem informacji żeby była płatna... Powód: dopiska 2.
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 13.07.2012 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
co jest powodem, że tak dużo aut na A2 decyduje się jechać pod prąd ?
jest dużo filmów w internecie. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() To znaczy jak mam na myśli ten kawałek jak wyjeżdżasz z Krakowa na autostradę, jak tam wcześniej na bramkach jest to nie wiem Czy tylko mi strona TSWD jakoś tak wolno wchodzi, czy wszystkim..? inne strony wchodzą normalnie, a ta jako jedyna nie ![]() Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez przemo : 13.07.2012 o godz. 19:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest bezpłatna na 100%.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() No i nie ma to jak toast za czyste naczynia o 3 w nocy z na.......onym towarzystwem ![]() 14zł cały obiad 9,50 połówka ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|