|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja byłem 2 lata temu w teranach istria/pula. spanie na miejscu znaleźlismy bez problemu za 15e dziennie.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Pytanie z matematyki.
Jest 10 zdarzeń i każde z nich ma 2 możliwości rozstrzygnięcia. Ile bym musiał zrobić kombinacji aby przewidzieć wszystkie możliwości rozstrzygnięcia. ![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
1024 Moje pytanie, czy jest na forum osoba pracująca w funduszach emerytalnych? Muszę się zapisać ![]() Polecicie coś godnego uwagi?
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 06.07.2012 o godz. 22:15.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam. Mam 2 pytanka
1. Korzystał ktoś z groupona w przypadku wyjazdów zagranicznych ? 2. Poleci ktoś jakies książki/rozmówki do hiszpańskiego ? Chodzi o przyswojenie podstaw, o jako takie dogadanie sie i rozumienie. Widziałem w Empiku rozmówiki za ok 24 zł i książę Pawlikowskiej za ok 33zł. Tylko nie wiem czy będzie to dobry wybór.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Podpinam się pod pytanie,poproszę jakiś kontakt na priv.Mam czas do 10tego-inaczej wezmę udział w losowaniu a wole żeby ktoś kto w tym pracuje sobie zarobił ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może lub wie gdzie znaleźć informacje gdzie można kupić i ile kosztują wejścia np. na naszych siatkarzy na olimpiadzie w Londynie ?
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Z tymi OFE to sprawa wyglada trochę inaczej. Do 10 musicie podpisać umowę a to niestety trwa bo musi byc zrobione w Warszawie. Więc jeśli nie mieszkacie w stolycy to macie bardzo kalki czasu na kuriera, podpisy itp. Takie info dostałem rok temu i mnie losowali.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jakby ktoś miał info o pokoju dwuosobowym (~20 m2, najlepiej z czymś łóżkopodobnym x2 i biurkopodobnym, no i żeby się umyć gdzie było, nie musi być kuchni
Kraków, naturalnie.
Ostatnio edytowane przez Watts : 05.07.2012 o godz. 17:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Gdzie kupie dobrego oscypka w Krakowie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Obecnie przeważają ogłoszenia "transportowe" czy o wynajmowaniu mieszkania na wakacje, ale i już teraz można znaleźć coś na październik ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Uso to świetna książka, ale nie nadaje się do samodzielnej nauki od podstaw. Po pierwsze dlatego, że to sama gramatyka, a po drugie to wszystkie objaśnienia są po hiszpańsku (o ile wiem nie istnieje spolszczona wersja). Nie za bardzo mam rozeznanie w samouczkach/rozmówkach, a co do podręczników, to w większości nie są przystosowane do samodzielnej nauki. Jedyna co mi przychodzi do głowy to "Espanol de pe a pa". Też można znaleźć w necie, np na chomikuj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzie można zjeść dobrze i za sensowne pieniądze w Warszawie? W sobotę po południu.
Jeśli kojarzy ktos jakiś punkt z doświadczenia wskazówki mile widziane ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak lubisz chinczyka to to bylo w miarę rozsądne www.wook.pl
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie z natury prawnej , a mianowicie :
- Czy legalne jest dla posiadanie gazu do samoobrony w gaśnicy/miotaczu 400 ml. Chodzi dokładnie o model TW 1000 Pozdrawiam , czekam na odp |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
nie sposób tego przybytku nie zauważyć. Polecam bo bardzo tanio i całkiem smacznie. Stawiam każde danie tego warszawskiego Wietnamczyka przeciwko każdemu tego rodzaju z Krakowa. W żaden sposób nie umywają się... .PS Jeśli nie chcesz srać ogniem na następny dzień to zamawiaj łagodne ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
gdzie obejrzę finał Wimbledonu; Radwańska - Serena
Przeleciałęm przez wszystkie kanały na dekoderze UPC i nic !! ;-/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Polsat sport.
a w necie jest jakaś transmisja może? ![]()
TYLKO WISŁA
udzd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Fotograf w Nowej Hucie - którego możecie polecić?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rzeczywiście, jest na polsacie sport - dzięki.
www.meczyki.pl - tutaj masz finał Wimbledonu na paru kanałach |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ile kosztuje wstęp na plaże przy forum ? Rozumiem ,że ten basen na barce jest w cenie wejściówki ?
z góry dzieki EDIT Dzieki labtec
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 09.07.2012 o godz. 14:25.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Fotograf Polecam na oś Teatralnym
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a jest w ogóle płatne wejście na tę plażę ? Przecież to jest plaża obok takiego klubu / knajpy / kawiarni 3 w 1. żeby tam siedzieć, leżeć, opalać się etc - musisz po prostu kupić jakiś produkt z menu tego lokalu. A ceny mają normalne, więc śmiało możesz iść. Tylko nie siedź 6 h przy jednej coli ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W telefonie HTC One V nie mogeę pisać sms-ów, wyszukać kontaktów, nie pojawia mi się klawiatura, pomimo, że ekran dotykowy działa....ktoś pomoże
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ludzie błagam ! na szybkości potrzebuje wzory(nie na ciele) tego tatuaża
http://www.google.pl/imgres?q=Krzy%C...r:21,s:0,i:137 Jeno wartko ![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|