|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
dzięki za radę - przez 2 godziny po zabiegu czułem się jakby mnie 20 gliniarzy waliło pałą po gębie ketonal pomaga chociaż nie w 100% ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Znajomi do mnie przyjeżdżają i chcą pochodzić trochę po krakowskich klubach. Mógłby ktoś coś polecić dla osób w wieku ok. 20 lat ? Obecnie już nie chodzę tak jak kiedyś i nie bardzo orientuje się gdzie można się udać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ale z takich najpopularniejszych to Coco, Cień, Frantic, Base... Tylko niektóre 21+. Co to za wystawa na naszej hali, która przyciągnęła dziś tyle pokemonów? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
To konwent miłosników mangi http://miohi.pl/magnificonx/ Bedzie jeszcze jutro |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
mam takie pytanie zamawiałem dzisiaj album na vlepki przez alegro przez przypadek dałem 3 razy po 1 sztuce czy da sie to jakoś cofnąc?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Można gdzieś w Polsce kupić Marathony w innych kolorach niż standardowe czarne i niebieskie?
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy mógłby ktoś napisać kiedy są przewidziane -jeśli wogóle są-otwarte treningi reprezentacji przed Euro na boiskach Wisły i Hutnika i co ewentualnie trzeba zrobić żeby mieć szansę to zobaczyć?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ktoś poleci jakieś miejsce gdzie można nabić klimatyzacje w miare tanio? najlepiej okolice Prokocimia
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Taką informację znalazłem na stronie oficjalnej miasta Krakowa: http://krakow.pl/aktualnosci/12215,2...i_na_euro.html A taką na oficjalnej naszego klubu: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...acji_holandii/ Na stornach związanych z Hutnikiem nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na temat treningu reprezentacji Anglii. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
witam,
znacie dobrych dostawców internetu na terenie NH? zmianiam mieszkanie i przenoszę się na okulickiego (naprzeciwko Rydygiera) i niestety nie mam tam internetu. polecicie coś, nie musi być megahiper szybki ale w rozsądnej cenie i bez kosztów podłączenia 500 pln! odrazu sie przyznaje bez bicia ze nie za bardzo w tym siedze wiec prosze łopatologicznie ![]() ps. najlepiej zebym mogl do tego podlaczyc router tp-link wr340g bo cos takiego posiadam pozdr i z góry dzieki
Ostatnio edytowane przez hudinho : 22.05.2012 o godz. 08:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Piszę w imieniu matki,matka za granicą więc pisze ja
Matka siedzi za granicą i nie płaciła w 2011 podatku rolnego.Dzisiaj zjawił się poborca skarbowy i mówił,że jak do końca maja nie zostanie zapłacone to może być nie wesoło.Ja Pytam starszy czy czy naprawdę może być nie wesoło?I czy nie można tego zapłacić w listopadzie? kiedy przyjedzie na urlop?![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Ja sam posiadam 2gą opcje wraz z pakietem TV i telefonem stacjonarnym i muszę zdecydowanie pochwalić za jakość usług i mogę Ci to śmiało polecić. Co do pakietów z upc to www.upc.pl i sprawdzaj. Ps. Masz miejsce parkingowe na okulickiego? jak nie to powodzenia ![]() |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Z tym, że telefon mam nielimitowany (dzwonię wszędzie za free 24 na h), Internet 20 mega, no i telewizja ponad sto kanałów. Reav jak jest u Ciebie? ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Eeee chyba nie ten sam pakiet.... TV: MaxHD z nagrywarką TEL: 240 minut do wszystkich oprócz oczywiście PLAY INTERNET: 120 MB Płacę róznie bo między 140 a 150 i od czego to zależne to ni cholery nie wiem. Ale śmiga wszystko zaj...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
dzięki wszystkim za info,
też chyba wezmę UPC aczkolwiek sam internet bo nie potrzebuje tv i telefonu. reav1982 na szczęście sprzedałem auto miesiąc temu i przerzuciłem się na rower, wczesnie mieszkał w tych blokach brat i pamietam jaki był meksyk z zaparkowaniem ale mnie juz to nie dotyczypozdro! |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie jaki telefon polecacie tak do 600 zł , może być dotykowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chciałabym kupić w Krakowie bilet PKP również na drogę powrotną z Tarnowa. Muszę od razu decydować na którą konkretnie godzinę chcę ten bilet, czy jak to wygląda?
Dzięki za pomoc. ![]() Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 23.05.2012 o godz. 14:38.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Zwykły bilet - bez miejscówki - jest ważny do końca dnia. Kupujesz na konkretny dzień relacji Tarnów - Kraków i powinno być ok - dawno nie jeździłem pociągami ale kiedyś tak to działało.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Do tego jeszcze teraz niestety trzeba pilnować jakiej spółki jest dany pociąg,czy IC czy PR.Bo niestety nie honorują biletów innej spółki ci przewoźnicy
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy z dworca w Krakowie Płaszowie jest jakieś bezpośrednie przejście na ulicę Gromadzką, tak żeby nie chodzić gdzieś na około ? Chodzi mi o tor kartingowy jaki tam podobno jest, żeby nie błądzić gdzieś
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
a najlepiej jesli byłes na daytonie w Tarnowie to mogłbys porównac z gory dzieki hehe ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
orientuje sie ktos moze jak jest z wrzesniową rekrutacja na sudia na uczelniach: UJ, UEk, na studia II stopnia niestacjonarne? czy zazwyczaj sa wolne miejsca?
Bo wszedzie terminy rekrutacji na ich stronach sa do polowy lub konca lipca... a co z tymi, ktorzy nie obronia licencjatu w czerwcu, tylko dopiero we wrzesniu? Wie ktos z doswiadczenia, ze nie ma problemow jeszcze we wrzesniu sie dostac na studia niestacjonarne? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
podrzućcie parę stron, gdzie po wpisaniu danego kawałka / piosenki - będę miał możliwość ściągnięcia go.
wiem, że takie pytania pojawiały się często, ale albo to były portale ze słabą wyszukiwarką, albo trzeba było się rejestrować. Dziękuję za pomoc |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ja korzystam z tego: http://mp3.teledyski.info/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
Jak pójdę to Ci dam znać tylko dobrzy byłoby się nie zgubić tam ![]()
![]() Na zumi jak patrzyłem to właśnie widziałem jakiś tunel, ale nie byłem pewny czy nim można chodzić ![]() Powód: bo tak :)
Ostatnio edytowane przez przemo : 23.05.2012 o godz. 14:36.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Tam zawsze było błoto i mokro ale przejść się da-tunel się kończy-idziesz cały czas prosto i docierasz do ul.Krzywda -Gromadzka to przecznica z ulicy Krzywda pozdrawiamPrzemo- no problem-głowy sobie uciąć nie dam ale wg mnie ten tunel dalej jest i ma się dobrze ![]() Powód: .
Ostatnio edytowane przez palczi : 23.05.2012 o godz. 17:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
"Rozbijał" ktoś sportowe buty" Takie "deskorolkowe", "skejtowskie"? Jeśli tak, to proszę o jakiś namiar na takiego szewca, o ile taka operacja jest możliwa.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|