The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2012, 22:08
Gdzie mogę kupić wiślacką koszulkę zaczynającą się od rozmiaru XXXL? Najlepsza byłaby w rozmiarze XXXXL. Strefa Kiboli, Fanatyk? Będą tam takie rozmiary?
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 16.05.2012, 22:50
przemo napisał(a):Wyświetl post
Do studentów UEk lub osób, które kiedyś były na terenie

Jak zrobić takie "puzzle" z wydrukowanych kartek A4 jak jest na tym tunelu łączącym budynek F i S ? Da się zrobić coś takiego bez używania jakichś specjalistycznych programów? Chciałbym wydrukować coś większego a nie chcę płacić wielkiej kasy drukarni za to
na nową stronę
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 17.05.2012, 20:06
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
mnie bolało przez 1 dzień. ale przez 2 dni tylko zupki i jogurty do jedzenia

Jak coś to trzeba było poprosić o Ketonal. Jak nie dostałeś to doradzam zakup.

dzięki za radę - przez 2 godziny po zabiegu czułem się jakby mnie 20 gliniarzy waliło pałą po gębie
ketonal pomaga chociaż nie w 100%
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 18.05.2012, 10:20
Mam pytanie. Znajomi do mnie przyjeżdżają i chcą pochodzić trochę po krakowskich klubach. Mógłby ktoś coś polecić dla osób w wieku ok. 20 lat ? Obecnie już nie chodzę tak jak kiedyś i nie bardzo orientuje się gdzie można się udać
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.05.2012, 14:22
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Znajomi do mnie przyjeżdżają i chcą pochodzić trochę po krakowskich klubach. Mógłby ktoś coś polecić dla osób w wieku ok. 20 lat ? Obecnie już nie chodzę tak jak kiedyś i nie bardzo orientuje się gdzie można się udać
Zależy co znajomi lubią. Ale z takich najpopularniejszych to Coco, Cień, Frantic, Base... Tylko niektóre 21+.

Co to za wystawa na naszej hali, która przyciągnęła dziś tyle pokemonów?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.05.2012, 18:07
Lacrima napisał(a):Wyświetl post
Zależy co znajomi lubią. Ale z takich najpopularniejszych to Coco, Cień, Frantic, Base... Tylko niektóre 21+.

Co to za wystawa na naszej hali, która przyciągnęła dziś tyle pokemonów?
To nie wystawa.
To konwent miłosników mangi
http://miohi.pl/magnificonx/
Bedzie jeszcze jutro
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
michi96d
Member

Od: 11.2009

Stary 20.05.2012, 18:36
mam takie pytanie zamawiałem dzisiaj album na vlepki przez alegro przez przypadek dałem 3 razy po 1 sztuce czy da sie to jakoś cofnąc?
Odpowiedz cytując
marcinm
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.05.2012, 21:08
michi96d napisał(a):Wyświetl post
mam takie pytanie zamawiałem dzisiaj album na vlepki przez alegro przez przypadek dałem 3 razy po 1 sztuce czy da sie to jakoś cofnąc?
tak , dogadać się ze sprzedającym
Odpowiedz cytując
kalvin
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 21.05.2012, 11:02
Można gdzieś w Polsce kupić Marathony w innych kolorach niż standardowe czarne i niebieskie?
Przeważnie zachowuję się poważnie...
Odpowiedz cytując
noWISjusz
Member

Stary 21.05.2012, 14:36
Czy mógłby ktoś napisać kiedy są przewidziane -jeśli wogóle są-otwarte treningi reprezentacji przed Euro na boiskach Wisły i Hutnika i co ewentualnie trzeba zrobić żeby mieć szansę to zobaczyć?
Odpowiedz cytując
kamylsky
Member

Od: 11.2007

Stary 21.05.2012, 14:50
Ktoś poleci jakieś miejsce gdzie można nabić klimatyzacje w miare tanio? najlepiej okolice Prokocimia
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 21.05.2012, 15:12
noWISjusz napisał(a):Wyświetl post
Czy mógłby ktoś napisać kiedy są przewidziane -jeśli wogóle są-otwarte treningi reprezentacji przed Euro na boiskach Wisły i Hutnika i co ewentualnie trzeba zrobić żeby mieć szansę to zobaczyć?

Taką informację znalazłem na stronie oficjalnej miasta Krakowa:

http://krakow.pl/aktualnosci/12215,2...i_na_euro.html

A taką na oficjalnej naszego klubu:

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...acji_holandii/

Na stornach związanych z Hutnikiem nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na temat treningu reprezentacji Anglii.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.05.2012, 07:59
witam,

znacie dobrych dostawców internetu na terenie NH? zmianiam mieszkanie i przenoszę się na okulickiego (naprzeciwko Rydygiera) i niestety nie mam tam internetu.
polecicie coś, nie musi być megahiper szybki ale w rozsądnej cenie i bez kosztów podłączenia 500 pln! odrazu sie przyznaje bez bicia ze nie za bardzo w tym siedze wiec prosze łopatologicznie

ps. najlepiej zebym mogl do tego podlaczyc router tp-link wr340g bo cos takiego posiadam

pozdr i z góry dzieki
Ostatnio edytowane przez hudinho : 22.05.2012 o godz. 08:07.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.05.2012, 11:09
Piszę w imieniu matki,matka za granicą więc pisze ja Matka siedzi za granicą i nie płaciła w 2011 podatku rolnego.Dzisiaj zjawił się poborca skarbowy i mówił,że jak do końca maja nie zostanie zapłacone to może być nie wesoło.Ja Pytam starszy czy czy naprawdę może być nie wesoło?I czy nie można tego zapłacić w listopadzie? kiedy przyjedzie na urlop?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
reav1982
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 22.05.2012, 11:39
hudinho napisał(a):Wyświetl post
witam,

znacie dobrych dostawców internetu na terenie NH? zmianiam mieszkanie i przenoszę się na okulickiego (naprzeciwko Rydygiera) i niestety nie mam tam internetu.
polecicie coś, nie musi być megahiper szybki ale w rozsądnej cenie i bez kosztów podłączenia 500 pln! odrazu sie przyznaje bez bicia ze nie za bardzo w tym siedze wiec prosze łopatologicznie

ps. najlepiej zebym mogl do tego podlaczyc router tp-link wr340g bo cos takiego posiadam

pozdr i z góry dzieki
Sam mieszkam na okulickiego i masz dwa sensowne wyjścia.... mianowicie 1sze to belmont a 2gie to UPC.
Ja sam posiadam 2gą opcje wraz z pakietem TV i telefonem stacjonarnym i muszę zdecydowanie pochwalić za jakość usług i mogę Ci to śmiało polecić.
Co do pakietów z upc to www.upc.pl i sprawdzaj.
Ps. Masz miejsce parkingowe na okulickiego? jak nie to powodzenia
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 22.05.2012, 11:46
reav1982 napisał(a):Wyświetl post
Ja sam posiadam 2gą opcje wraz z pakietem TV i telefonem stacjonarnym i muszę zdecydowanie pochwalić za jakość usług i mogę Ci to śmiało polecić.
Ja też szczerze mogę polecić. Ten sam pakiet mam. Płacę za wszystko 150 zł. TV, Tel. i Net.
Z tym, że telefon mam nielimitowany (dzwonię wszędzie za free 24 na h), Internet 20 mega, no i telewizja ponad sto kanałów.

Reav jak jest u Ciebie?
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
reav1982
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 22.05.2012, 12:33
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
Ja też szczerze mogę polecić. Ten sam pakiet mam. Płacę za wszystko 150 zł. TV, Tel. i Net.
Z tym, że telefon mam nielimitowany (dzwonię wszędzie za free 24 na h), Internet 20 mega, no i telewizja ponad sto kanałów.

Reav jak jest u Ciebie?

Eeee chyba nie ten sam pakiet....

TV: MaxHD z nagrywarką
TEL: 240 minut do wszystkich oprócz oczywiście PLAY
INTERNET: 120 MB

Płacę róznie bo między 140 a 150 i od czego to zależne to ni cholery nie wiem.
Ale śmiga wszystko zaj......
Odpowiedz cytując
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.05.2012, 14:21
dzięki wszystkim za info,
też chyba wezmę UPC aczkolwiek sam internet bo nie potrzebuje tv i telefonu.

reav1982 na szczęście sprzedałem auto miesiąc temu i przerzuciłem się na rower, wczesnie mieszkał w tych blokach brat i pamietam jaki był meksyk z zaparkowaniem ale mnie juz to nie dotyczy

pozdro!
Odpowiedz cytując
michi96d
Member

Od: 11.2009

Stary 22.05.2012, 14:21
Mam pytanie jaki telefon polecacie tak do 600 zł , może być dotykowy
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.05.2012, 10:02
Chciałabym kupić w Krakowie bilet PKP również na drogę powrotną z Tarnowa. Muszę od razu decydować na którą konkretnie godzinę chcę ten bilet, czy jak to wygląda?

Dzięki za pomoc.
Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 23.05.2012 o godz. 14:38.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 23.05.2012, 10:22
Zwykły bilet - bez miejscówki - jest ważny do końca dnia. Kupujesz na konkretny dzień relacji Tarnów - Kraków i powinno być ok - dawno nie jeździłem pociągami ale kiedyś tak to działało.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 23.05.2012, 10:38
Do tego jeszcze teraz niestety trzeba pilnować jakiej spółki jest dany pociąg,czy IC czy PR.Bo niestety nie honorują biletów innej spółki ci przewoźnicy
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
przemo
Senior Member

Stary 23.05.2012, 11:26
Czy z dworca w Krakowie Płaszowie jest jakieś bezpośrednie przejście na ulicę Gromadzką, tak żeby nie chodzić gdzieś na około ? Chodzi mi o tor kartingowy jaki tam podobno jest, żeby nie błądzić gdzieś
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.05.2012, 12:13
Czy z dworca w Krakowie Płaszowie jest jakieś bezpośrednie przejście na ulicę Gromadzką, tak żeby nie chodzić gdzieś na około ? Chodzi mi o tor kartingowy jaki tam podobno jest, żeby nie błądzić gdzieś
jak idziesz na karty to daj znac jak ten tor.
a najlepiej jesli byłes na daytonie w Tarnowie to mogłbys porównac
z gory dzieki hehe
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 23.05.2012, 12:45
orientuje sie ktos moze jak jest z wrzesniową rekrutacja na sudia na uczelniach: UJ, UEk, na studia II stopnia niestacjonarne? czy zazwyczaj sa wolne miejsca?

Bo wszedzie terminy rekrutacji na ich stronach sa do polowy lub konca lipca...
a co z tymi, ktorzy nie obronia licencjatu w czerwcu, tylko dopiero we wrzesniu?
Wie ktos z doswiadczenia, ze nie ma problemow jeszcze we wrzesniu sie dostac na studia niestacjonarne?

Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.05.2012, 12:56
podrzućcie parę stron, gdzie po wpisaniu danego kawałka / piosenki - będę miał możliwość ściągnięcia go.

wiem, że takie pytania pojawiały się często, ale albo to były portale ze słabą wyszukiwarką, albo trzeba było się rejestrować.

Dziękuję za pomoc
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.05.2012, 13:10
labtec napisał(a):Wyświetl post
podrzućcie parę stron, gdzie po wpisaniu danego kawałka / piosenki - będę miał możliwość ściągnięcia go.

wiem, że takie pytania pojawiały się często, ale albo to były portale ze słabą wyszukiwarką, albo trzeba było się rejestrować.

Dziękuję za pomoc

Ja korzystam z tego:

http://mp3.teledyski.info/
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
przemo
Senior Member

Stary 23.05.2012, 14:03
szprotson napisał(a):Wyświetl post
jak idziesz na karty to daj znac jak ten tor.
a najlepiej jesli byłes na daytonie w Tarnowie to mogłbys porównac
z gory dzieki hehe
W Tarnowie byłem na obu torach i teraz właśnie chciałem coś nowego

Jak pójdę to Ci dam znać tylko dobrzy byłoby się nie zgubić tam

palczi napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze jakiś czas temu było -idziesz w stronę budynku poczty i na lewo masz ciemny tunel pod torami gdzie idą takie wielkie rury Tam zawsze było błoto i mokro ale przejść się da-tunel się kończy-idziesz cały czas prosto i docierasz do ul.Krzywda -Gromadzka to przecznica z ulicy Krzywdapozdrawiam
Dzięki wielkie!
Na zumi jak patrzyłem to właśnie widziałem jakiś tunel, ale nie byłem pewny czy nim można chodzić
Powód: bo tak :)
Ostatnio edytowane przez przemo : 23.05.2012 o godz. 14:36.
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.05.2012, 14:22
Jeszcze jakiś czas temu było -idziesz w stronę budynku poczty i na lewo masz ciemny tunel pod torami gdzie idą takie wielkie rury Tam zawsze było błoto i mokro ale przejść się da-tunel się kończy-idziesz cały czas prosto i docierasz do ul.Krzywda -Gromadzka to przecznica z ulicy Krzywdapozdrawiam

Przemo- no problem-głowy sobie uciąć nie dam ale wg mnie ten tunel dalej jest i ma się dobrze
Powód: .
Ostatnio edytowane przez palczi : 23.05.2012 o godz. 17:35.
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.05.2012, 15:08
"Rozbijał" ktoś sportowe buty" Takie "deskorolkowe", "skejtowskie"? Jeśli tak, to proszę o jakiś namiar na takiego szewca, o ile taka operacja jest możliwa.
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów