|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Struktury klubu przestały funkcjonować, a dla niektórych problemem jest obecność Mójty czy Zachary w kadrze, czy też brak sprowadzenia Stilicza... jak tu nie ma komu wytransferować Guzmicsa... Poniektórych wezbrało też na wspominki historii nie mających aktualnie żadnego znaczenia. Brakuje wam Panowie tylko piechniczkowego kominka w tle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lucjusz:
Cytat:
Moim zdaniem i tak już będzie uważany za poważnego partnera biznesowego, niezależnie od tego co zrobi. Koledzy z Wronek czy innej Białołęki na pewno docenią jego obrotność. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do czasu. LucjuszWielki napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Markus : 14.08.2016 o godz. 16:11.
|
||
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jakubie Meresiński kibice Wisły Kraków mają do ciebie wielką prośbę, jeżeli masz honor to poproś TF o anulowanie transakcji i odejdż. ale czego można się spodziewać po cwaniaku Warszawskim słoiku
![]()
ŚWL!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ciekawe czy Meresiński bedzie obecny dziś na meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ludzie dawno nie wchodziłem, ale wkurza mnie wasz płacz, wszyscy płaczą, że CUPIAŁ(Szacunek dla niego sprzedam) sprzedał Wisłę Panowi JM. Tylko kochani pomyślcie, że my jako kibice też jesteśmy wini tej sytuacji wieczne strajki bunty próby zwalniania prezesów myślicie, że ktoś będzie pompował kasę a ktoś inny będzie dyktował co ma robić.
Od zawsze twierdziłem, że konflikty z klubem i miedzy kibicami popierającymi SKWK i nie popierającymi. Doprowadzi do złego. Kolejna sprawa nie oceniajmy JM za przeszłość dajmy mu czas co do konferencji nie dziwie się że jak jest nagonka na niego to konferencja może być wtedy kiedy kogoś ściągną by poprawić wizerunek bo teraz wiadomo jak konferencja by wyglądała oczywiście mam taką nadziej, że tak będzie. Ostania sprawa ci co nawołują do bojkotu chodzenia na mecze komu zrobią na złość chyba sobie mniej ludzi mniej kasy szybka droga do upadku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Dlaczego Wisła przegrała?
Czy może być Wisła na dnie? Czy każda królewna ma pałac? I czy on jest ze szkła? Dlaczego terazraz jestem w....iony? Co powie Jakub? Co powie Jakub? Co Jakub mi powie, co na to odpowie? Co powie Jakub? Co powie Jakub? Czy znów się wykręci, czy dziecko zniechęci, czy nie? On śpi.. On śpi ps. przerobiony tekst z piosenki Natali Kukulskiej "Co powie Tata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wiem, że naszym największym problemem nie jest teraz trener, ale gdyby nowy właściciel jednak nie chciał cierpliwie czekać aż DW i jego podopieczni sobie przepracują swój kryzys i jednak wolał wstrząsnąć szatnią - zatrudnić nowego szkoleniowca, przesunąć kilku piłkarzy do rezerw, zakontraktować kilku pokemonów z kartą w ręku, to czy z takim PR, jaki się wytworzył wokół klubu i aurą niestabilności miałby szansę na kogoś sensownego?
Wiem, że najemnicy liczą pieniądze i nie zwracają uwagi na grę pozorów, ale przecież w świat poszedł przekaz, że pracownikom klubu nie wypłacono pensji. Słabo to wygląda. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nesta a co to zmienia? Byli nie byli- tu jest potrzebny lekarz bo pacjent (Wisla) umiera ....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Goście nie dla meczy Wisłe przejęli. Cel jest jeden ....
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Nowe wieści od Pana Ryszarda Niemca. Kiepsko to wygląda.
https://twitter.com/NiemiecRyszard/s...05399254417408 |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jeśli prawda doszło do dealu nad trumna.
Ostatnio edytowane przez borys : 14.08.2016 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy Pan Ryszard Niemiec ma sprawdzone info?
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 14.08.2016 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ten Hajto od fajek? W sumie może być lepszy od Citki, na piłce się zna, ma jakieś kontakty zagraniczne i w stylu bycia podobny do Meresia. Ale nie wierzę, żeby w to wszedł. Ma chyba za dużo do stracenia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale beka ja .......ę, kibice klepneli tak jest swój ciągnie do swego a dla zwykłych ludzi zaraz miejsca nie będzie wich jebnienet wizji sekcji piłkarskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Coraz bardziej zaczynam myśleć, że aktualny układ ma wielką korzyść dla grupy decyzyjnej kibiców... "Kibice zaakceptowali deal" jest bardziej niż wymowne...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kurtyna.
:/ ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
bardzo bym się cieszył gdybyśmy byli w czarnej dupie....niestety obawiam się ,że jesteśmy dużo głębiej
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Trudno się nie zgodzić...
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Do czasu jak wierzyciele, miasto nie upomną się o kasę...to jest kwestią czasu kiedy do Pana Mereśinskiego zapukają komornicy, choć wcześniej myślę że inne służby. Pan Meresiński nie ma żadnego planu ani pomysłu, wszystko się posypało, jego wspólnik Citko też już wypiął się na niego. Cupiał na koniec nas wpakował w coś takiego że żadne sukcesy z przyszłości nie zdołają przysłonić tego szamba. Dlaczego te barany nie skontaktowały się w władzami Kielc, przecież wystarczyło ruszczyć trochę głową że to co przedstawia Mereś jest nierealne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dopiero dzisiaj, w trakcie wizyty na stadionie, dotarło do mnie do czego doszło...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Czy SKWK nie może, jakoś interweniować ? Podobno reprezentują wszystkich kibiców, więc chyba rozumieją, co teraz przeżywamy. Jak był w klubie Smuda, to go za jaja chcieli powiesić, bo był zły. Teraz klub popada w ruinę, właścicielem jest jakiś gość, który ma zarzuty postawione, a my tylko czekamy, kiedy ta gilotyna u.......i nam łeb u samej dupy. Zróbcie, coś w końcu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member