|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
gdzie przeprosil?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
I to całkiem fajną
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
5/10 średnio
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() dla nieinstagramowych ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Skąd wiesz, że całkiem fajna? Ze zdjęcia?
![]() Odnoszę takie samo wrażenie jak Szprotson - energia nie idzie na piłkę tylko na co innego. Jak tak dalej pójdzie to milionów (nawet złotych) dla Wisły z tego kopacza nie będzie. Tak jak i nie było z żadnego z tych, którego Sz przywołał |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie będzie pociechy? I wnioskujecie to po tym że dał sobie pomalować twarz przez jakąś wizażystko-modelkę amatorkę?
No ....a faktycznie, przecież powinien spędzać czas wolny u buka, albo od razu polecieć na kluby i walnąć sobie parę piwek. Żeby tylko nasi młodzi wzorowali się na tych najlepszych piłkarzach obecnych czasów, żeby tylko byli tak twardzi i męscy jak Ronaldo, Neymar, Pogba... Idźcie stary dziady, chłopak ma 20 lat, dajcie mu w spokoju dorosnąć, nie robi nic szkodliwego żeby tak po nim cisnąć. ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Widzisz, niechcacy wlasnie uwypukliles caly problem. Neymar, Ronaldo, Pogba to pilkarze klasy swiatowej i moga sobie w wolnym czasie byc pedalami, malowac sie na rozowo, byc satanistami i nikt sie za bardzo tym nie bedzie przejmowal. Wojtkowski to jest poki co obiecujacy mlody pilkarz i jesli sie nie wezmie za siebie i nie zacznie zapierdalac, nawet w wolnym czasie, to gowno z niego bedzie i przepadnie w szarzyznie polskiego bagienka, a my gowno na nim zarobimy. Malo tego, poki co, to nawet u nas za bardzo nic nie pokazal. Chyba, ze ma problem w glowie i biorac wzorce pozaboiskowe od najlepszych, czuje sie najlepszym. Powodzenia w takim razie. Mialbym w to kompletnie wyjebane gdyby nie byl zawodnikiem naszego klubu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Czyli uważasz że bycie jak to wyraziłeś pedałem w wolnym czasie, przychodzi w momencie gdy jesteś już na szczycie? Tak w ramach odpoczynku od bycia zbyt wielkim macho
Ja rozumiem, i sam chciałbym żeby wszyscy młodzi zawodnicy, nie tylko Wojtkowski, zapierdalali, gryźli murawę i byli twardsi niż już wcześniej przytaczany Tomilidżons. Ale tak nie jest i nie będzie, nie ma co oceniać chłopa za taką durną, ale jednak tylko zabawę. Wszak nie spędza na malowaniu się 99% wolnego czasu, dajcie ....a spokój. Pierwszy przykład z brzegu - Meliskon nigdy twardy za bardzo nie był, a jednak wszedł i zamiótł eklapę swego czasu. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie. Malo wazne kiedy przychodzi. Wazne czy forma sportowa kompletnie to przycmi. Meliksona nie przypominam sobie zeby sie malowal i robil z siebie cyrk w wolnym czasie. Poza tym bronil sie pilkarsko, nieadekwatnie do Wojtkowskiego, ktory pilkarsko poki co nie broni sie niczym, a jego wolny czas to instagram, zdjecia z dziubkami, z windy, z lozka, z psim noskiem i z pomalowana geba.
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Kosecki bis.
Tyle że tamten miał dobry sezon czy dwa zanim dostał dużo pieniędzy i spoczął na laurach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wieśniak ma rację w tym sporze.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wojtkowski to powinien mieć ambicje, żeby dostać się do reprezentacji. Szymański z Legii mógł, może też Kamil.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Hmm no to mamy kolejnego kandydata zeby zakochac sie w Legii
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...pota,13353495/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wniosek na podstawie tytułu?
Czy na podstawie wywiadu? Cytat: - Wspominał Pan w wywiadach, że jako młody chłopak taki zawód przeżył Pan w Legii Warszawa. Poszło o zamieszanie związane z Pana pobytem w Fulham Londyn. Nie ukrywał Pan, że miał do Legii żal o to, że zażyczyła sobie wysokiej kwoty za wyszkolenie, w efekcie nie chciał Pan podpisać już w Warszawie kontraktu. - Została delikatna zadra. Ale to już taki świat. Ja zawsze miałem pewne wartości, których starałem się trzymać, bez względu na to, czy jestem w dobrej sytuacji finansowej czy słabej. Myślałem kiedyś, że wszyscy powinni tak funkcjonować. A przeliczyłem się trochę. Liczyłem, że jeżeli ktoś daje ci słowo i mówi: najważniejszy jest dla nas twój rozwój, to nie będzie w takiej sytuacji robić problemów. Sprawy potoczyły się inaczej. Nie mam jednak obecnie żalu do Legii, bo wszystko tworzą ludzie i w Legii już pracują inne osoby. Byłoby więc głupotą, gdybym teraz mówił, że mam do klubu wielki żal. Raczej wobec konkretnych osób, które wtedy podejmowały takie decyzje, a nie inne. - Ostatnio pojawiły się pogłoski, że Legia sobie o Panu âprzypomniałaâ. Przy okazji transferu Carlitosa do Warszawy, były plotki, że chętnie ściągnęliby również Pana. Jak Pan na to zareagował? - Jeśli chodzi o Legię, to zainteresowanie było tylko wtedy, gdy wracałem z Niemiec i szukałem klubu w Ekstraklasie. A jeśli chodzi o te aktualne informacje, to tyle wiem, co przeczytam w Internecie. Ze mną nikt nie rozmawiał na ten temat. Wiadomo, że wokół klubu dzieją aktualnie różne rzeczy, Wisła jest w takiej, a nie innej sytuacji. Ludzie w związku z tym doszukują się różnych rzeczy. Ale ja nic więcej na ten temat nie wiem. - Kiedyś mówił Pan, że jako młody chłopak traktował Pan grę w Legii jako spełnienie marzeń. Teraz warszawski klub też może być âobiektem westchnieńâ młodych zawodników, ze względu na możliwości, jakie oferuje. Choć z drugiej strony o regularną grę łatwiej młodym piłkarzom właśnie w klubach spoza ligowego topu. - Legia to oczywiście wielki klub. I skłamałbym mówiąc, że nie robi wrażenia to, jacy piłkarze tam grają, ile ten klub ma mistrzostw Polski zdobytych itd. Ale jest mi dobrze tu, gdzie jestem teraz. Na razie nie zastanawiam się nad podejmowaniem kolejnych ruchów. A co do Legii, to nie wiem, zobaczymy jak to będzie w przyszłości. Aktualnie nie ma żadnego tematu. Bo jak dla mnie tu nie ma miłości do Legii, tylko ostrożne i wyważone wypowiedzi w tej kwestii. Facet nie jest wychowankiem Wisły, żeby coś stanowczo deklarować, więc zluzowałbym na Twoim miejscu.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 28.03.2023 o godz. 10:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gość pochodzi z Sokołowa Podlaskiego, zdziwiłbym się gdyby już dawno nie byl "zakochany" w Legii. Niech robi swoje, gra dobrze i nie wymusza transferu do Legii (czy innego klubu). Nic więcej nie wymagam.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
W obecnej sytuacji w jakiej klub się znajduję obserwuje ostatnio dziwne zjawisko połączenie megalomani z kompleksami.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mateusz Lis wypada na ok 3 tyg kontuzja stawu skokowego i kolanowego
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ach ten Buchalik ,jest jakas mozliwosc zeby go wyrzucić i zeby nie wrócił?gorszy niz bumernag ,a bumerang i tak lepiej broni.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A tam, zawsze będę pamiętać fenomenalny mecz Buchalika przeciw Lechowi w Poznaniu. Jak widać potrafi, choć ideałem nie jest (przeważnie przyspawany do linii)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Proponuje odwalić się od Buchalika. Jest średnim bramkarzem, wuecznie przyspawany do linii ale i tak sporo u nas bronił i wybronił. Co więcej - o przyjścia do nas poczynił nawet postępy (niestety nie w grze na przedpolu) i jest mniej elektryczny.
Ani Cuesta ani Załuska geniuszami nie byli, z Lisem i Chorążką się zobaczy. Jest biednie, trzeba szanować zawodników jakich mamy. Serio, już czas się przestawić z czasów Cupiała. Sam nigdy fanem Buchalika nie byłem, ale jesteśmy w miejscu w jakim jesteśmy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
||
Tez nie mam zamiaru być na tym forum anty-Buchalikiem. Ba, będę się codziennie rano i wieczorem modlił o zdrowie i świetną formę dla niego. A jeszcze bardzie o to, żeby stać nas było na kogo, kto Buchalika odeśle tam, gdzie jego miejsce: do III ligi. Takie czasy mamy. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może i tak, ale po co to pisać? Przecież każdy wie, że to nie jest Buffon na miarę ekstraklasy. Buchalik jest przeciętnym bramkarzem na miarę takiej drużyny, jaką obecnie jest Wisła. Gdybyś chciał być konsekwentny, to o dzisiejszej Wiśle też musiałbyś pisać w tym samym tonie.
edit: Tzn. żartować z farfocli to nic złego, chodziło mi tylko o "nieudacznika". ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|