The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ramzes190
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2018, 08:08
gdzie przeprosil?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.07.2018, 09:15
ramzes190 napisał(a):Wyświetl post
gdzie przeprosil?
Na Instagramie napisał
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 17.07.2018, 10:39
w każdym razie ma babe

https://www.instagram.com/weronikasochacz/?hl=pl
Odpowiedz cytując
CrazyBoy96
Senior Member

Od: 03.2017

Stary 17.07.2018, 11:29
I to całkiem fajną Ciekawe tylko, jakby wyglądała, gdyby nie tona tapety
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 17.07.2018, 11:51
CrazyBoy96 napisał(a):Wyświetl post
Ona jest modelka wiec musi miec tapete ale to mloda dziewczyna wiec bez makijazu raczej wyglada tak samo. Dobrze, ze przeprosil ale powinien miec pretensje do niej bo nie powinna go pograzac wrzucajac to do sieci. Taka czasy, ze wszystkie glupoty mlodzi biora i udostepniaja to co najglupsze
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 17.07.2018, 13:45
5/10 średnio
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.07.2018, 14:28
s1mone napisał(a):Wyświetl post
J. Co najwyżej miałem z tego bekę. Ot zrobił z siebie pajaca w komitywie z koleżanką(dziewczyną?), widocznie mu to nie przeszkadza. Nie każdy jest zafiksowany na swoim wizerunku pt 'co inni pomyślą'. Osobiście go rozumiem, bo też mam opinie innych w poważaniu.

i.
Jak widac opinii innych nie ma w poważaniu, bo się do sytuacji ustosunkował
zaleciało kojłczem majkiem prawde mówiac (jak ktos nie wie co to za burak to powiem - typ który wydał ksiązke nt. jak walczyć z hejtem w sieci, po czym przegrał sam z takim hejtem z kretesem )

Niemniej jednak - my, kibice, szczególnie w tym temacie -- komentowac mozemy i powinnismy, wszak po to powstał ten temat.

Wiec był jeden co nosił kapelusze, drogie w ..... Był taki co dla nowego auta w leasingu potrafił podpisać gorszą dla siebie umowe, był taki co po kazdym meczu leciał do burdelu, był taki co słowa po polsku nie potrafił a siedział tu pare lat, był też taki któremu sie wydawało ze jest mega piłkarzem ale głowa swoje a ciało swoje, a i był też taki co sie malował. Ot, szybki przekrój paru lat
Chciałbym KW zapamiętać za co innego, ale dla mnie tylko potwierdził to ze jego koncentracja na piłce to 10% a nie 90%.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 17.07.2018, 15:26

dla nieinstagramowych
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 17.07.2018, 17:36
CrazyBoy96 napisał(a):Wyświetl post
Skąd wiesz, że całkiem fajna? Ze zdjęcia?
Odnoszę takie samo wrażenie jak Szprotson - energia nie idzie na piłkę tylko na co innego. Jak tak dalej pójdzie to milionów (nawet złotych) dla Wisły z tego kopacza nie będzie.
Tak jak i nie było z żadnego z tych, którego Sz przywołał
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 17.07.2018, 18:45
Nie będzie pociechy? I wnioskujecie to po tym że dał sobie pomalować twarz przez jakąś wizażystko-modelkę amatorkę?

No ....a faktycznie, przecież powinien spędzać czas wolny u buka, albo od razu polecieć na kluby i walnąć sobie parę piwek. Żeby tylko nasi młodzi wzorowali się na tych najlepszych piłkarzach obecnych czasów, żeby tylko byli tak twardzi i męscy jak Ronaldo, Neymar, Pogba...

Idźcie stary dziady, chłopak ma 20 lat, dajcie mu w spokoju dorosnąć, nie robi nic szkodliwego żeby tak po nim cisnąć.

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2018, 19:16
Widzisz, niechcacy wlasnie uwypukliles caly problem. Neymar, Ronaldo, Pogba to pilkarze klasy swiatowej i moga sobie w wolnym czasie byc pedalami, malowac sie na rozowo, byc satanistami i nikt sie za bardzo tym nie bedzie przejmowal. Wojtkowski to jest poki co obiecujacy mlody pilkarz i jesli sie nie wezmie za siebie i nie zacznie zapierdalac, nawet w wolnym czasie, to gowno z niego bedzie i przepadnie w szarzyznie polskiego bagienka, a my gowno na nim zarobimy. Malo tego, poki co, to nawet u nas za bardzo nic nie pokazal. Chyba, ze ma problem w glowie i biorac wzorce pozaboiskowe od najlepszych, czuje sie najlepszym. Powodzenia w takim razie. Mialbym w to kompletnie wyjebane gdyby nie byl zawodnikiem naszego klubu.
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 17.07.2018, 19:54
Czyli uważasz że bycie jak to wyraziłeś pedałem w wolnym czasie, przychodzi w momencie gdy jesteś już na szczycie? Tak w ramach odpoczynku od bycia zbyt wielkim macho

Ja rozumiem, i sam chciałbym żeby wszyscy młodzi zawodnicy, nie tylko Wojtkowski, zapierdalali, gryźli murawę i byli twardsi niż już wcześniej przytaczany Tomilidżons. Ale tak nie jest i nie będzie, nie ma co oceniać chłopa za taką durną, ale jednak tylko zabawę. Wszak nie spędza na malowaniu się 99% wolnego czasu, dajcie ....a spokój.

Pierwszy przykład z brzegu - Meliskon nigdy twardy za bardzo nie był, a jednak wszedł i zamiótł eklapę swego czasu.

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2018, 19:59
Nie. Malo wazne kiedy przychodzi. Wazne czy forma sportowa kompletnie to przycmi. Meliksona nie przypominam sobie zeby sie malowal i robil z siebie cyrk w wolnym czasie. Poza tym bronil sie pilkarsko, nieadekwatnie do Wojtkowskiego, ktory pilkarsko poki co nie broni sie niczym, a jego wolny czas to instagram, zdjecia z dziubkami, z windy, z lozka, z psim noskiem i z pomalowana geba.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 17.07.2018, 20:19
Kosecki bis.
Tyle że tamten miał dobry sezon czy dwa zanim dostał dużo pieniędzy i spoczął na laurach.
Odpowiedz cytując
CrazyBoy96
Senior Member

Od: 03.2017

Stary 17.07.2018, 21:45
arti napisał(a):Wyświetl post
Skąd wiesz, że całkiem fajna? Ze zdjęcia?
Odnoszę takie samo wrażenie jak Szprotson - energia nie idzie na piłkę tylko na co innego. Jak tak dalej pójdzie to milionów (nawet złotych) dla Wisły z tego kopacza nie będzie.
Tak jak i nie było z żadnego z tych, którego Sz przywołał
Być może źle dobrałem słowa. Oczywiście, nie wiem nic o jej charakterze, oceniałem, jak można było się domyślić, jej wygląd
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 17.07.2018, 22:05
Wieśniak ma rację w tym sporze.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.07.2018, 00:05
Wojtkowski to powinien mieć ambicje, żeby dostać się do reprezentacji. Szymański z Legii mógł, może też Kamil.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 19.07.2018, 22:18
Hmm no to mamy kolejnego kandydata zeby zakochac sie w Legii
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...pota,13353495/
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 20.07.2018, 07:44
Wniosek na podstawie tytułu?

Czy na podstawie wywiadu?

Cytat:
- Wspominał Pan w wywiadach, że jako młody chłopak taki zawód przeżył Pan w Legii Warszawa. Poszło o zamieszanie związane z Pana pobytem w Fulham Londyn. Nie ukrywał Pan, że miał do Legii żal o to, że zażyczyła sobie wysokiej kwoty za wyszkolenie, w efekcie nie chciał Pan podpisać już w Warszawie kontraktu.

- Została delikatna zadra. Ale to już taki świat. Ja zawsze miałem pewne wartości, których starałem się trzymać, bez względu na to, czy jestem w dobrej sytuacji finansowej czy słabej. Myślałem kiedyś, że wszyscy powinni tak funkcjonować. A przeliczyłem się trochę. Liczyłem, że jeżeli ktoś daje ci słowo i mówi: najważniejszy jest dla nas twój rozwój, to nie będzie w takiej sytuacji robić problemów. Sprawy potoczyły się inaczej. Nie mam jednak obecnie żalu do Legii, bo wszystko tworzą ludzie i w Legii już pracują inne osoby. Byłoby więc głupotą, gdybym teraz mówił, że mam do klubu wielki żal. Raczej wobec konkretnych osób, które wtedy podejmowały takie decyzje, a nie inne.

- Ostatnio pojawiły się pogłoski, że Legia sobie o Panu „przypomniała”. Przy okazji transferu Carlitosa do Warszawy, były plotki, że chętnie ściągnęliby również Pana. Jak Pan na to zareagował?

- Jeśli chodzi o Legię, to zainteresowanie było tylko wtedy, gdy wracałem z Niemiec i szukałem klubu w Ekstraklasie. A jeśli chodzi o te aktualne informacje, to tyle wiem, co przeczytam w Internecie. Ze mną nikt nie rozmawiał na ten temat. Wiadomo, że wokół klubu dzieją aktualnie różne rzeczy, Wisła jest w takiej, a nie innej sytuacji. Ludzie w związku z tym doszukują się różnych rzeczy. Ale ja nic więcej na ten temat nie wiem.

- Kiedyś mówił Pan, że jako młody chłopak traktował Pan grę w Legii jako spełnienie marzeń. Teraz warszawski klub też może być „obiektem westchnień” młodych zawodników, ze względu na możliwości, jakie oferuje. Choć z drugiej strony o regularną grę łatwiej młodym piłkarzom właśnie w klubach spoza ligowego topu.

- Legia to oczywiście wielki klub. I skłamałbym mówiąc, że nie robi wrażenia to, jacy piłkarze tam grają, ile ten klub ma mistrzostw Polski zdobytych itd. Ale jest mi dobrze tu, gdzie jestem teraz. Na razie nie zastanawiam się nad podejmowaniem kolejnych ruchów. A co do Legii, to nie wiem, zobaczymy jak to będzie w przyszłości. Aktualnie nie ma żadnego tematu.
Bo jak dla mnie tu nie ma miłości do Legii, tylko ostrożne i wyważone wypowiedzi w tej kwestii.
Facet nie jest wychowankiem Wisły, żeby coś stanowczo deklarować, więc zluzowałbym na Twoim miejscu.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 28.03.2023 o godz. 10:20.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.07.2018, 08:55
Gość pochodzi z Sokołowa Podlaskiego, zdziwiłbym się gdyby już dawno nie byl "zakochany" w Legii. Niech robi swoje, gra dobrze i nie wymusza transferu do Legii (czy innego klubu). Nic więcej nie wymagam.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.07.2018, 11:28
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Wniosek na podstawie tytułu?

Czy na podstawie wywiadu?

Bo jak dla mnie tu nie ma miłości do Legii, tylko ostrożne i wyważone wypowiedzi w tej kwestii.
Facet nie jest wychowankiem Wisły, żeby coś stanowczo deklarować, więc zluzowałbym na Twoim miejscu.
W obecnej sytuacji w jakiej klub się znajduję obserwuje ostatnio dziwne zjawisko połączenie megalomani z kompleksami.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.07.2018, 16:40
Mateusz Lis wypada na ok 3 tyg kontuzja stawu skokowego i kolanowego
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.07.2018, 19:15
Ach ten Buchalik ,jest jakas mozliwosc zeby go wyrzucić i zeby nie wrócił?gorszy niz bumernag ,a bumerang i tak lepiej broni.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.07.2018, 22:28
A tam, zawsze będę pamiętać fenomenalny mecz Buchalika przeciw Lechowi w Poznaniu. Jak widać potrafi, choć ideałem nie jest (przeważnie przyspawany do linii)
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.07.2018, 12:41
Elendil napisał(a):Wyświetl post
A tam, zawsze będę pamiętać fenomenalny mecz Buchalika przeciw Lechowi w Poznaniu. Jak widać potrafi, choć ideałem nie jest (przeważnie przyspawany do linii)
Ja wiem? Celowali cały czas w Buchala, dopiero na koniec się trochę odsunął
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.07.2018, 12:57
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem? Celowali cały czas w Buchala, dopiero na koniec się trochę odsunął
Widocznie dobrze się ustawiał, skoro w niego trafiali.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.07.2018, 15:03
Proponuje odwalić się od Buchalika. Jest średnim bramkarzem, wuecznie przyspawany do linii ale i tak sporo u nas bronił i wybronił. Co więcej - o przyjścia do nas poczynił nawet postępy (niestety nie w grze na przedpolu) i jest mniej elektryczny.
Ani Cuesta ani Załuska geniuszami nie byli, z Lisem i Chorążką się zobaczy. Jest biednie, trzeba szanować zawodników jakich mamy. Serio, już czas się przestawić z czasów Cupiała. Sam nigdy fanem Buchalika nie byłem, ale jesteśmy w miejscu w jakim jesteśmy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.07.2018, 15:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Proponuje odwalić się od Buchalika. Jest średnim bramkarzem, wuecznie przyspawany do linii ale i tak sporo u nas bronił i wybronił. Co więcej - o przyjścia do nas poczynił nawet postępy (niestety nie w grze na przedpolu) i jest mniej elektryczny.
Nikt się go nie czepia. Ot, taki nieudacznik w bramce. Jesteśmy na niego skazani. Gdyby to był Pan Bramkarz już dawno ktoś by go od nas kupił.
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ani Cuesta ani Załuska geniuszami nie byli, z Lisem i Chorążką się zobaczy. Jest biednie, trzeba szanować zawodników jakich mamy. Serio, już czas się przestawić z czasów Cupiała. Sam nigdy fanem Buchalika nie byłem, ale jesteśmy w miejscu w jakim jesteśmy.
Cuesta, Załuska, Cierzniak > >>>>>>>> Buchalik i tyle w temacie.
Tez nie mam zamiaru być na tym forum anty-Buchalikiem.
Ba, będę się codziennie rano i wieczorem modlił o zdrowie i świetną formę dla niego. A jeszcze bardzie o to, żeby stać nas było na kogo, kto Buchalika odeśle tam, gdzie jego miejsce: do III ligi. Takie czasy mamy.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.07.2018, 15:45
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ot, taki nieudacznik w bramce.
Może i tak, ale po co to pisać? Przecież każdy wie, że to nie jest Buffon na miarę ekstraklasy. Buchalik jest przeciętnym bramkarzem na miarę takiej drużyny, jaką obecnie jest Wisła. Gdybyś chciał być konsekwentny, to o dzisiejszej Wiśle też musiałbyś pisać w tym samym tonie.

edit:
Tzn. żartować z farfocli to nic złego, chodziło mi tylko o "nieudacznika".
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów