|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ma ktos moze linka/skan itd wiersza T. Rozewicza "Nozyk profesora" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
baton,o to może chodziło?
http://docs4.chomikuj.pl/55568248,0,...-profesora.doc ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mic : 12.02.2012 o godz. 16:49.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
czy 40 cm szerokosci tasmy biezni elektrycznej jest wystarczajaca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Właśnie nie chodzi mi o te z czerwonymi paskami, tylko te całe czarne, ale dzięki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdzie za darmo mogę obejrzeć cały numer newsweeka z poprzednich lat?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy kupie w sklepie typu tesco carrefour sminroffa 3 litrowego?
|
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
![]()
©
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje namiary na sprawdzony nocleg w okolicach Zakopanego, ew. w Zakopanem lub inne miejsca gdzie mogę spędzić weekend w górach (wyciągi, narty nie mają znaczenia). Nastawienie bardziej na widoki, imprezy, zobaczenie czegoś ciekawego itp. Dzięki
Ostatnio edytowane przez impreza : 13.02.2012 o godz. 13:22.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam, orientuje sie ktos ile kosztuje srednio czyszczenie garnituru?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rocky, to zależy, ale myślę, że średnio to coś koło 40 zł. Ceny się kształtują tak od 25 zł, z tego co ja sie orientuje
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Grypsy, dzieki. Chodzilo mi o jakakolwiek orientacyjna cene,bo nie mam zadnego pojecia o tym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Rocky55 trzymaj: http://pralnia.malopolska.pl/cennik.html
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Jest tutaj jakis konsultant C+ ? PRIV
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie.
Będę jutro formatował kompa. Sformatować ręcznie dysk C ( systemowy i programy) oraz D (filmy i muzyka) i dopiero instalacja Windowsa Visty. Czy po prostu uruchomić kompa z płytki i podczas instalacji Windowsa porostu usunąć te stare partycje i stworzyć nowe. Zawsze robiłem drugim sposobem. Ale coś mi komp szwankuje, niby działa, ale format by mu się przydał, coś mu odwala, wydaje mi się, że to wina systemu, jest też na kompie jakiś wirus. Co by było lepsze? I czy podczas instalacji jest jakaś duża różnica? (Chyba nie ale wole się upewnić.) ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
A co do tematu, to wystarczy ze zrobisz tak: 'zbootuj' plytke, jeszcze przed instalacja sformatuj i dopiero instaluj. Roznicy nie ma zadnej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie chce ktos z was ewentualnie waszych znajomych przeniesc numeru tel do play i pozwolic sie polecic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co jest z oficjalna stroną Wisły? Jak pobieram tapetę np.Dudu Biton to pobiera się niby dobrze odczytuje, ale tapety nie da się ustawić wtf? Jest też tak z innymi...
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 13.02.2012 o godz. 23:08.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam kolega ma pytanie mianowicie dostal zakaz stadionowy na 2 lata wiec chodzi i dawaje podpisy na policji ,jednak teraz moze dostac robote na Wisle podczas meczów ma robic w tych punktach gastronomicznych na trybunie . jest niby jakas ustawa ze zakaz stadionowy nie moze mi przeszkadzac w pracy ale nie wiem jak to do konca jest bo nie moglem takiej ustawy znalesc dzownilem po doradcach jednak nich mi nie udzieli informacji bo niby sie nie znaja wiec mam nadzieje ze wy mi pomozecie bo jak nie wstawi sie na komendzie i nie da podpisu odrazu ma sad 24 i kare grzywna lub pozbawienie powlnosci itd dlatego chcial by wiedziec czy mogze im powiedziec bylem w pracy na Wisle i jest spoko czy tak nie może bo bedzie jeszcze wiekszy przypal i trzeba cos wymyslic w czwartek pierwszy mecz wiec mam nadzieje ze do tego czasu mi pomozecie jesli dacie rade Wielkie Dzieki
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy może ktoś z Olkusza, kto będzie na meczu Wisła - Standard miałby dwa wolne miejsca w aucie/busie na drogę powrotną?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chciałbym sobie wytatuować takiego smoka:
![]() Bardzo proszę o proste obróbki graficzne obrazka: -usunięcie języka -wstawienie białej gwiazdy (na głowie, między paszczą a grzbietem tam gdzie powinno być ucho) -powiększenie obrazka |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
O cos takiego Ci chodzi?
http://zapodaj.net/85892c303b73.jpg.html Jezeli chcesz, to zrobie wektor z tego, zeby wszystkie krawedzie byly "ostre". |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mniej więcej
Tą gwiazdę w tej dalszej "poszarpanej części". |
|
|