|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
50 zł, wklepują w komputer nr rejestracyjny i markę i dostaje się bilecik z informacją gdzie zapłacić mandat
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Bo kiedyś widziałem gości w odblaskowych kamizelkach, którzy w ten sposób "znęcali się" nad samochodem. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak robią zdjęcia, tył przód.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam internet w UPC.
50 mb/s . Jak ściągam jakieś filmiki po 300 mb to prędkość mam na poziomie 100 kb/s Ale jak mam film 700 mb, to prędkość spada automatycznie do 10 kb/s ! i czas ściagania wynosi....20 godzin.... Sprawdzałem o różnych porach dnia i nocy, zmieniałem również kanały pod adresem ; http://192.168.0.1/ Router resetowany itd. Czy nie jest przypadkiem tak, że w UPC są jakieś limity prędkości ściagania ? Tylko nikt mi nie chce o nich powiedzieć na infolinii ? Bardzo proszę o pomoc |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
priv
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wynika z tego co wyczytałem m.in na wykop.pl ( ten sam problem wiele osób ma ). Że UPC specjalnie zmniejsza 10 krotnie transfer, by walczyć z piractwem..... I teraz 2 pytania: Czy dostawca internetu, w tym przypadku UPC nie ma obowiązku, poinformować o tych ograniczeniach przed podpisaniem umowy ?! i dwa, czy istnieje jakieś obejście tego ' kagańca ' ? Czy to torrenty, czy to filesoniki, rapidshare itd to problem nadal występuję.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fiber Power 50 mb/s w UPC Prędkość w testerze; http://www.upc.pl/internet/poznaj-in...edkosci-lacza/ 25 / 30 więc jest kuźwa 2x mniejsza niż normalnie. Problem jest inny, i potwierdza się to co piszą w necia, że UPC ogranicza specjalnie transfer danych, w celu walki z PIRACTWEM INTERNETOWYM heh... Filmik 300 mb ściąga się z prędkością 100 kb/s mniej więcej Ale już 700 mb z prędkościa... 10 kb/s...... - i film się sciąga 15 godzin... Najgorsze jest to, że jak miałem neta w dialogu 4MB/S to nie było takich ograniczeń w transferze !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie zrobię nadruk na szklankę na piwo? Nie kufel, tylko szklanke. Nie hurtowo tylko jedną sztukę.
jakby ktoś coś polecił to bym był wdzięczny ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
czy uważacie ze jak ktoś mieszka w Wawie od urodzenia , ale ma Wisłę w sercu i nie kryje się z tym , ma prawo nazwać się prawdziwym kibicem Wisełki
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jasne ... ale to nie moja wina ze mieszkam w Wawie ... a wyobrazcie sobie jak trzeba znosic opinie legionistow jak Wisla nie daj Boze przegra ... wieec w takich sytuacjach daje sie Wierność Wiselce ... znam jeszcze kilku ggosci ktorzy tez kochaja ten klub ... i sa z Wawy ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Lodowisko przy Galerii Krakowskiej to czynne jest już ?
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jakiś tani kurier może ktoś polecić?
I jak zapakuje przesyłkę w paczkę i pójdę na pocztę żeby mi to wysłali to wyślą kurierem pocztex czy to listonosz zaniesie? Jak to jest? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A codo poczty to wszystko zalezy od wielkości paczki. Jak paczka mniejsza to listonosz przyniesie a jak większa to przyjedzie samochód ale kurier to nie jest żeby w 24h paczka była na miejscu.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 19.12.2011 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
10 znakow ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Moja Firma korzysta z ich uslug, takze szczerze polecam ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko nie bierzesz pod uwagętego że twoja firma ma podpisaną z nimi umowę dzięki czemu macie niskie koszty wysyłki. Zwykła osoba musi za taką przesyłkę ogólnokrajową zapłacić ponad 30 zł
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
czy buty skórzane można wyprać w pralce ? jeśli nie to jakich innych sposobów można użyć ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Powiem Ci, że ja osobiście myję wodą z mydłem i szczotką/szmatką zależnie od typu butów. Potem trzeba je wysuszyć, ale nie na kaloryferze. Niech postoją i wyschną. Pranie w pralce odradzam (jeżeli są to takie buty od garnituru).
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
mam te same parametry od tego samego dostawcy .... mam nadzieje, ze wiesz, ze predkosc zalezy od tego skad sciagasz film (wogole to powiedz czym, skad, jak) ps. tak na szybko pierwszy lepszy torrent, srednia predkosc pobierania 2.1 MB/s (a i przy 4 ip podpietych pod jeden router) UPC nie blokuje nic |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jako, że przy próbie szukania na forum wyskakuje cuś takiego: "Your submission could not be processed because a security token was missing."
Pytanie. Gdzie kupię tanie race w Krakowie oprócz firebisu? ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|