|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A możecie mi powiedzieć co Wam się w obecnych strojach nie podoba? Bo moim zdaniem od dawna nie mieliśmy tak fajnych trykotów. Ja się boję, że ewentualna zmiana może być tylko na gorsze, choć chciałbym się mylić. Mam nadzieję, że nikt nie ubierze naszych piłkarzy w pedalskie, obcisłe i krótkie koszuleczki (takie jak w zeszłych sezonie miał Lech i Widzew). I oby czerwień była odpowiednia tak jak na koszulkach które mamy obecnie, bo pamiętam "czerwień" która podchodziła pod różowy (koszulki Umbro z napisem Tyskie z sezonu 06/07).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W obecnych koszulkach nie podoba nam się to że:
1. Są to zwykłe masówki... 2. Nie ma białej gwiazdy 3. Mamy nowy sezon powinny być już nowe stroje, bo nowe stroje ma już 3/4 klubów świata ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja tam widzę Białą Gwiazdę... No, ale nie od dziś wiadomo, że mam wadę wzroku.
![]() .
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Sponsor strategiczny klubu zazwyczaj nie ma nic do sponsora tytularnego stadionu. Jeżeli chodzi o Legię to nie możemy porównywać jej przypadku z naszym ponieważ z tego co mi wiadomo my na razie nie jesteśmy operatorem stadionu przy R22 a tylko go wynajmujemy. Legia jest operatorem stadionu i pobiera opłaty z jego działalności jak również pokrywa wszelkie koszty jego utrzymania plus koszty najmu (czynsz). ![]()
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jose - podaj mi/pokaż ten regulamin konkursu o ktorym pisałeś wcześniej.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie, nie chce startowac ale skoro o czymś mówisz to miej na to jakies argumenty.
Pisałeś Cytat:
E: który post jest twoim zakonczeniem ? p.s. jestem po lekturze zarządzenia i dalej nie wiem co ma sponsor tytularny do operatora stadionu?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.08.2011 o godz. 13:39.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
szprotson
Chcesz to masz ----->http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25586 .Tylko już nie ciągnij tematu który zakończyłem 2 dni temu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
JOSE 841 zakończ tą dyskusje bo nie masz racji, tam jest napisane wyraźne ,,konkurs na sponsora tytularnego Miejskiego Stadionu Piłkarskiego im. Henryka Reymana''. JOSE 841 na temat sponsora możesz popisać sobie tutajNibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków. jeżeli ktoś znowu poruszy ten temat to proszę admina o bana dla tego użytkownika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
tsw biała gwiazda wiem dlatego zakończyłem tą dyskusje już 2dni temu. A że szprotson oprzytomniał dzisaj to nie moja wina
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
tak oprzytomniałem dzisja.
Wybacz ze nie byłem jak wywoływałes mnie do tablicy, ale tak juz jest. Zakonczyłes temat czyli mam rozumiec przyznales sie ze piszesz po to by pisać, to czy ma to sens i zawartosc merytoryczną nie ma znaczenia. I tak jak mi napisaleś : "nie wiesz co ma sponsor...etc" to ja Ci odpowiadam. Nie wiem, dalej nie wiem po przeczytaniu wszystkiego co mozna ,dalej nie wiem co ma sponsor tytularny do operatora stadionu. Odpowiesz mi co ma ? Bo w regulaminie konkursu nie ma o tym wzmianki. Btw, chyba ze odpisanie na temat który zamknałes 2 dni temu a ja nie moglem odpisac jest dla ciebie bardzo cięzkie i wymagające nie lada krzepy. przypomne ze ja od poczatku czepiłem sie tego postu
No i naczyta sie tego chłop, poźniej puści w obieg a ile w tym co napisaleś jest prawdy a ile wyssane z palca? Podzielam opinie Cryuffa
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.08.2011 o godz. 14:55.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
![]() ![]() ![]() Nie uwierzysz ale wiemy że zakończyłeś tą dyskusję 2 dni temu i nie trzeba 4 razy powtarzać... ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja zadaje Ci pytanie a Ty mi piszesz ze : temat zakonczony.
No super dla Ciebie zakonczony, ale ja zadałem Ci pytanie na które Ty nie odpowiadziałes tylko odesłałes do dokumentu w którym nie ma odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie. Wiec nei dziw sie ze czekam na Twoja odpowiedz,a skoro Ty jej nie mozesz udzielić to po co zgrywasz mądrego i niepotrzebnie siejesz zament pisząc farmazony ? Miast odpowiedziec jak człowiek powstaje masa niepotrzebnych i nic nie wnoszących do tematu postów.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.08.2011 o godz. 15:29.
![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Szprotson, ten Jose to chyba troll z drugiej strony wiadomo czego, jak jego komentarze poczytałem to aż głowa boli...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
czy za przeproszeniem pojebalo Was? co to za spam .. wyjdzcie troche na zewnatrz a nie pierdzielicie nie na temat. Takie pogawędki to na pw nie tu ;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
mam pytanie w jakim programie robicie te koszulki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Tutaj fotka tej koszulki z gwiazdą co była wcześniej mowa, sorry za jakość.
![]() Do kupienia w fanatyku za 129, jak ja brałem to byłe dostępne tylko Lki To jest dokładnie ta koszulka: http://www.kraksport.com/3153,adidas...red-white.html z wyszywaną gwiazdą i naklejanym logiem TF. Jakość więc może nie jakoś super, ale prezentuje się świetnie, także zdecydowanie polecam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Strasznie oldschoolowo wygląda
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dokładnie o tą koszulke mi chodziło
dzieki za foto.![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
to jest po prostu genialny wzor , ach gdyby tak taki dostali pilkarze... napewno bedzie gorszy , jakos nie rozumieja mody na oldschool...
jeszcze jakby tak logo adasia bylo w wersji orginals... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
bez kitu
adidas original wyglądało by kozacko. jurand- kiedy kupowałes ? Jak to jest nieaktualne ? przeciez adidas originals to kolekcja adika
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.08.2011 o godz. 13:03.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ze niby takie ?
![]() no, tyle że ono jest nieaktualne i chyba nie można tak uwstecznic. To znak towarowy ale styl oldschoolowy faktycznie wypasiony. chyba Bayern miał taki styl niedawno, w kazdym badz razie ktoras z niemieckich druzyn
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 12.08.2011 o godz. 12:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
wcale nie jest nieaktualne ;P tyle ze oni nie produkuja tego typu koszulek ;p ale ta koszulka za 129 mysle warta kupna
) jak bede mial wolnego grosza to musze kupic ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
![]()
|