|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wrzucić foto tej koszulki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jeśli do wieczora nikt nie wrzuci, to ja wrzucę jak wrócę z roboty. Kupiłem już sobie ją przedwczoraj. To koszulki, w których grają piłkarze Wisły futsalowej.
Jest podobna do tej: http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/kole...0_2011_senior/ ale ma takie ledwo widoczne poziome paski z mniej i bardziej intensywną czerwienią no i oczywiście zamiast loga Wisły SA jest Biała Gwiazda jak Pan Bóg przykazał. Kupujcie, kupujcie - może jak ktoś z marketingu zobaczy ich co raz większą liczbę na stadionie, to zaczną się zastanawiać, czy dobrze zrobili ignorując prośby kibiców. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
to samo już pisało wiele osób żeby kupować koszulki Wisły halowej może w końcu marketingowcy z SA zmądrzeją
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
wściekłe pięści jaka jest cena ? i gdzie ją kupiłeś?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupiłem ją w Fanatyku za 129 zeta. Gwiazda jest haftowana, to samo z logiem Adidasa (ale to oczywiste
. Bardzo ładnie się prezentuje - polecam z czystym sumieniem. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
czesc
moj pierwszy post mieszkam w australii i nasza lokalna druzyna melbourne victory podpisala kontrakt z adidasem na 5 lat i to sa jej nowe koszulki to domowa - ![]() a to wyjazdowa i adidas zmienili jej kolor ktory nawet nie jest w herbie druzyny i duzo kibicow jest rozczarowanych - ![]()
Ostatnio edytowane przez aussieFC : 05.08.2011 o godz. 15:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
pytanie tylko czemu tak długo zwlekają z prezentacją...
walka o BG ? nowy sponsor |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Myślę że to i to, czekają na ewentualny awans do Champions Leauge, żeby jak najwięcej podbić kwotę od sponsora.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
wściekłe pięści - czy to taka koszulka jak w linku: http://wislafutsal.pl/stroje-klubowe ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() wg mnie ta jest lepsza. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Soróweczka za zwłokę, ale trochę mi się dziś przedłużyło w pracy. Z resztą, nie będę Was zanudzał.
![]() Proszę, tak się prezentuje koszuleczka: ![]() Na żywo (bez lampy błyskowej) tak się nie błyszczy. No i jest trochę wymięta, ale prasował ją będę dopiero przed jutrzejszym wyjazdem. Do zdjęcia mi się nie chciało. ![]() Pracuję nad tym. ![]()
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 05.08.2011 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
kolego wyżej musisz zwiększyć mase
żarcik taki .A tak na serio koszulka fajna trzeba ją jutro kupić |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wściekłe pięści węża- fajna koszulka ale nie o tą mi chodziło. Nie była to koszulka futsalowców bo była to koszulka z logo T-Fki, taka sama jak mają piłkarze pierwszej drużyny.
Widziałem ją przed halą Wisły na tym stoisku w dniu meczu z Litexem. Pani poinformowała mnie że można ją kupic własnie w "Fanatyku" i kosztuje 129 zł. Powód: poprawa nicku
Ostatnio edytowane przez Auro : 05.08.2011 o godz. 23:51.
![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Domyślam się, że to do mnie, ale jest późno, więc można nicka przekręcić.
Wiesz, podejrzewam, że dokładnie taka sama jak meczówka piłkarzy to ona nie jest, bo tamta kosztuje ponad 200 zeta, ale jaka by nie była, to jeśli jest z naszytą Białą Gwiazdą na piersi, to brać! Podejrzewam, że wiele się nie różni do tej futsalowej. Wygląda na to, że jednak, tak jak mi się wcześniej wydawało, te meczówki futsalowców nie są w sprzedaży i mi się pofarciło. ![]()
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 05.08.2011 o godz. 23:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sorin320 raczej tak jak mówisz czekają na sponsora. Aczkolwiek co do białej gwiazdy na strojach to wielka niewiadoma.A co do materiałów promocyjnych i reklamy na stadionie to stroje meczowe chyba też się to tego grona zaliczają
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
2. Nie będzie Białej Gwiazdy 15 września będzie nowy sponsor ? Udowodnij. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szprotson powinen być już znany sponsor tytularny 15września właśnie się kończy termin zgłaszania ofert na nazwę stadionu .Aczkolwiek być może po 15 tym września.A jeśli reklamy na stadionie i status tytularny stosowany w materiałach promocyjnych to chyba stroje meczowe zaliczają sie do tego grona.Chociaż mogę sie mylić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Na koszulce Legii jakoś nie widzę logo Pepsi.
2. Termin z dupy. Źródło własne? Aha. 3. Powinien być... Powinieneś to 3 razy pomyśleć nad treścią merytoryczną postu zanim wciśniesz "Wyślij odpowiedź" ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szprotson naprawdę nie wiesz co ma sponsor tytularny do nazwy stadionu
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 06.08.2011 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Wszyscy mówią, że adidas ma obsuwę, a ja i tak myślę, że Wisła czeka na wyniki meczu z Cypryjczykami Ewentualny udział w LM może stanowić mocną kartę przetargową ze sponsorem.![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
sory, .......isz w tym momencie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale może chcą zaprezentować nowe koszulki, z nowym sponsorem?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tutaj jest przykład Boltonu http://www.psz.pl/tekst-29242/Bolton-Wanderers-finanse punkt 3. o którym mówiłem wcześniej. Proud mylisz się a jeśli już tak twierdzisz to udowodnij mi że pisze posty pod wpływem silnych środków odurzających.Po prostu od 3 lat mam zły humor
i tyle w tym temacie.temat ostatecznie zakończony |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Legia w nowych strojach
Powód: nie jednak nie
Ostatnio edytowane przez Fiti : 07.08.2011 o godz. 16:32.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|