|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
oryginalne może... chociaz mnie było w nich zimno (one chronią bardziej od wiatru, a mniej od zimna), a te sprytne podroby - nie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
podbijam wazne!!
LUDWIK JERZY KERN tytuł;W POBLIZU BARBAKANU jest ktos mocny w necie i znajdzie mi tekst ,za nic nie moge odnalez calosci a musze miec dla dziecka na poniedzialek ,dacie radę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zatrucie jedzeniem co doprowadziło do ostrego nieżytu jelit i żołądka i pobyt 3 dni w szpitalu. PZU uzna do ubezpieczenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Rzep, polecam na główną taką stronę: http://humanitarni.pl/ Masz wszystko na jednym ekranie ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Na jakiego meila mam napisac w sprawie kupna szablonow?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
W jakich godzinach będzie czynna Strefa Kibica w najbliższą sobotę?
Tj. 29.10.2011 ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pytane dość poważne ale sądzę że jakis pasjonat się znajdzie:
jak wygląda sprawa ze znaleziskami? 2przykłądy 1) odkopuję coś u siebie w ogródku czy jest to moje czy państwa (czy to prawda że wszystko zależy od wieku tego znaleziska) 2) odkopuję coś na terenie państwowym - jak wyżej pilnie potrzebuję jakieś porady ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś był w w factory outlet w Modlniczce. Dzisiaj otwierali. Chodzi mi tylko czy warto tam jechać czy ceny z dupy a nie outletowe ?
ponawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Otwarcie było 19
![]() Ceny trochę niższe niż normalnie, ale szału nie ma... Ale myślę, że można coś ciekawego znaleźć ![]() E: didzej, pokazujesz tylko kod i kupujesz bilet.
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 24.10.2011 o godz. 19:41.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jak wygląda korzystanie z promocji "środy z orange" wysyłam SMS na nr 241 o treści FILM i ma przyjść jakiś kod i wystarczy pokazać ten kod w kasie i kupuję bilety , czy trzeba jakoś wcześniej rezerwować te bilety czy jak
Z góry dzięki za odpowiedź |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Pokazujesz kod w kasie biletowej z telefonu : ) Ona go sprawdza i tam bodajże za ok 20 zlł(zależy od tego czy 3d czy nie i od kina) dostajesz 2 bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
||
byłem z dziewczyną, kupiła kurtkę na której faktycznie zaoszczędziła ale w większości cenny jak dla mnie to w sumie prawie jak na zwykłej promocji w sklepie, bardziej to kolejna galeria niż outlet. Ludzi pełno, a mało kto z jakimiś konkretnymi zakupami.
Ostatnio edytowane przez Luu... : 24.10.2011 o godz. 20:21.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
||
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedź. wiem że było 19 otwarcie dlatego napisałem podbijam, bo pytanie zadałem to na poprzedniej stronie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
poleci ktoś tanie miejsce do przenocowania w pobliżu (20-40 km) Krakowa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Poszukuję wypożyczalni samochodów w Krakowie. Potrzebuję pożyczyć samochód na 4 dni. Prawo jazdy mam od ponad roku, mam 20 lat . Zna ktoś taką w której będzie to możliwe do zrealizowania ?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
ktos mi wytłumaczy system multi room w Cyfra +
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Da się zablokować internet od operatora sieci ( Orange) w telefonie se w995. Chodzi mi o to żebym przez przypadek lub podczas zerwania połączenia wi fi nie łączyło mnie z netem od orange. Szukałem wszędzie ale nic nigdzie się nie dowiedziałem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
express rent a car stoiska maja w galerii krakowskiej i w bonarce.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie.Zna ktoś tytuł tej piosenki oryginalnej pod którą jest śpiewana ta przyśpiewka
http://www.youtube.com/watch?v=C_zpY1QYN6k |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ustawienia anteny na odbiór Cyfry+ i Cyfrowego polsatu sa takie same?
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam. Posiadam internet w Asterze, płacę dość sporo i mimo to nie mam aż tak szybkiego internetu jaki teraz mają w ofercie, co za tym idzie czy mogę podczas trwania umowy zmienić pakiet? Aktualnie mam 3mb a za tą cenę jaką płacę w ich ofercie aktualnej miałbym 60mb/s, w związku z tym moje pytanie brzmi: czy z nimi da się dogadać? zmienić ofertę umowy?
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
są takie same, obie odbierają z satelity Hot Bird 13E
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jezeli rozumiem dobrze to 19zl(na PB-B) poszlo sie "kochac" jezeli kolezanka zlapala angine? ;<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można kupić race? Najlepiej gdzieś blisko centrum.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Da radę ,,znaleźć" gdzieś archiwum forum. Chodzi mi konkretnie o ten temat: http://wislakrakow.com/forum/showthr...ackie+projekty . Potrzebny jest mi stamtąd 1 załącznik graficzny.
|
|
|