|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Zobaczyć minę Lisa i cały salon warszawski po porażce ich kandydata Komorowskiego to będzie coś
![]() Matka Kurka chyba będzie miał proces za skomentowanie dzisiejszej okładki Lisweeka : https://twitter.com/kontrowersje |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja dużo jestem w stanie zrozumieć- np mylenie inwestycji samorządowych z centralnymi ( nawet pomijając już rolę prezydenta w tych inwestycjach), ale wrzucenie do tego Centrum Handlowego?...
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
nie wiem czy wiecie, ale podziemna.tv oraz wszystkie osoby, który udostępniły link z wywiadem Szumilewicza, który opowiada niewygodną prawdę o Komorowskim dostały cenzure, polski rząd usunął w jedną noc wszystkie linki do tego ! GORĄCO MAJĄ POD NOGAMI dodatkowo blokowanie emigrantom możliwości głosowania, gdzie wiadomo większość jest antysystemowa |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy osoba dążąca do konfliktu z całym otoczeniem byłaby idealnym prezydentem kraju, który nie ma potencjału ani finansowego, ani militarnego, by taki konflikt prowadzić (czytaj: Polska), to ja mam poważne wątpliwości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
JKM ma kilka ciekawych pomysłów, ma również kilka z dupy... ale jak się czyta takie komentarze jego wielbicieli, że Polsce przydałby się ktoś taki jak Putin, czyli JKM to się aż zastanawiam czy to już jakaś sekta czy ewentualnie są to osoby po praniu mózgu, przyjmują wszystko co twierdzi JKM jako jedyne i słuszne. Polsce by się przydał Putin.. o k.u.r.w.a.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 12.04.2015 o godz. 23:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chodziło nie o centrum handlowe, a węzeł, który jest tuż obok. Rozumiem że chcesz powiedzieć że tego typu zmiany w całym kraju są kompletnie poza zakresem działania rządu (bo ja juz zboczyłem z tematu prezydenta na temat zmian)?
Ostatnio edytowane przez Fiti : 12.04.2015 o godz. 22:11.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Do Rzeszowa może jeździsz szybciej tylko że już nie długo będziesz za to słono płacił albo wrócisz na starą trase, heh. ja pier......le ile Ty masz lat?Potem się dziwić że analfabeta z kontaktami w sowieckich służbach który chce nas wciągnąc w wojne na Ukrainie może mieć reelekcję w wyborach prezydenkich
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 12.04.2015 o godz. 22:13.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jaroo1 wszystko wyjaśnił.
A czy nie szkoda mi czasu? Zupełnie nie, z obowiązku wezmę udział tak w pierwszej jak i drugiej turze. I z obu wyjdę z poczuciem tego że zrobiłem jak chciałem bez wybierania "mniejszego zła" Cytat:
Pogadaj sobie z emigrantami których mamy wielu na forum i zapytaj do jakiego kraju chcieliby wrócić. A prawo do komentowania odbieraj tym którzy wcale nie poszli do wyborów. To że ktoś nie poopiera żadnego z kandydatów i nie zgadza się na mniejsze zło nie oznacza że ma zakaz wypowiadanie się na temat przyszłości kraju.
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 12.04.2015 o godz. 22:41.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Jest kilkunastu kandydatów no nie wiem jakie musisz mieć przekonania żeby żaden ci nie spasował"
Miałem na myśli druga turę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak chcecie wybierać między sługusem niemiecko-rosyjsko-unijnym a sługusem amerykańsko-żydowsko-unijnym to wybierajcie ale nie miejcie pretensji o to, że ktoś do tego ręki nie przyłoży.
Mówienie o tym, że Duda jest o wiele lepszy niż Bul to dopiero idiotyzm Owszem, gościu jest mądry, wygadany, pewnie umie posługiwać się językiem polskim również w piśmie tylko to dalej jest osoba lansująca najgorsze scenariusze dla Polski. To właśnie dzięki PiSowi (czyli podpinam też pod to Dudę) jesteśmy w UE, jesteśmy dymani w tej UE, jeździmy wspierać Banderowców w zamian za co mamy embarga od Rosji i Ukrainy (ciekawe dlaczego PiSowcy o tym nie mówią) i jesteśmy waflem Izraela. Jak Was cieszą takie zmiany z powrotem cofnięcie wieku emerytalnego do 60 i 65 roku życia (co w ogóle nie powinno być traktowane jako pozytywna zmiana bo takich problemów to ja mogę milion narozwiązywać. Niech mi najpierw koleżka stworzy problem, np okradnie sąsiada, da mi ukradzione rzeczy to ja chętnie mu je zwrócę. Typowe tworzenie problemu a później rozwiązywanie go) czy zmniejszenie podatku VAT o 1% (tu w sumie ta sama mechanika, najpierw robisz problem a później go rozwiązujesz). Tu trzeba po pierwsze odciąć się od bycia frajerem Niemiec, Rosji, Izraela, USA, UE a po drugie gruntownych zmian w systemie emerytalnym w służbie zdrowia, cięć podatków, ułatwieniu prawa, dekomunizacji itp. Ani Duda, ani PiS nie gwarantują tych zmian, owszem, coś zrobią ale to będą nadal działania zbyt słabe. No ale wiadomo, pewnie ja się mylę, ja głupoty gadam i jak PiS dojdzie do władzy to nagle wszystko się zmieni jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki bo obniża VAT o 1%, cofną wiek emerytalny i dadzą trochę socjala. Ehh, Wy naiwni. Niemniej podtrzymuję jednocześnie to co pisałem wcześniej, że w sumie na rękę wszystkim jest dojście do władzy PiSu z dwóch powodów. 1. Skoro mają być lepsi no to warto żeby chociaż te kilka rzeczy poprawili. Warto ich zweryfikować 2. Przestaną być wieczną opozycją i wyjdą ich prawdziwe zamiary a to będzie dobry punkt wyjścia dla dzisiejszej opozycji niePiSowskiej, bo jeśli PiS zawiedzie ludzi to teoretycznie jego elektorat powinien przejść w części do RN, KORWINa itd * * chociaż jak się patrzy na działania PO i ich poparcie to wcale nie musi się spełnić mój scenariusz i nawet jak PiS nie dokona wielkich zmian to będzie taką partią "aaa, są u władzy, jest źle ale żyję więc sobie głosuję na nich dalej". Tak więc negatywna weryfikacja PiSu wcale nie oznacza w przyszłości poparcia dla partii obecnie antysystemowych. Wręcz odwrotnie, mogłaby się powtórzyć sytuacja z przed lat, czyli PiS zły to dajemy PO albo SLD bo przecież to będzie teraz mniejsze zło, bo przecież tylko oni mogą odsunąć PiS od władzy itp ;/ Jednym słowem: demokracja ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
I tura - Kukiz/ JKM (bardziej ten pierwszy)
II - tura - jeśli będzie to para Duda - Komorowski, to oczywiście Duda. Nie mam złudzeń, że jeśli nawet Duda by wygrał wybory, to sytuacja w kraju zmieni się diametralnie, chodzi mi tu oczywiście o sprawy najważniejsze z mojego punktu widzenia czyli ekonomia/gospodarka szeroko pojęte. Może Duda nawiązałby do myśli propagowanej przez ś.p. Lecha Kaczyńskiego dot. polityki historycznej, też dla mnie ważnej i prowadzenia "jako takiej", względnie niezależnej polityki zagranicznej. I przede wszystkim nie będzie reprezentował naszego kraju debil i półgłówek zachowujący w obcym kraju jak na wycieczce szkolnej, mający w dupie wartości historyczno-patriotyczne i promujący eventy w stylu "orła z gówna". Komoruski do lasu, na polowania. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
37 pierwszych stron Lizłika poświęconych waleniu w PiS i w wątpliwości wokół Smoleńska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dlatego gówno warte są te wszystkie gazety... Im bliżej wyborów, tym większy smród. A jeszcze prawie miesiąc...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na ślonsku bronek ma pewna wygraną w I turze https://www.youtube.com/watch?v=HBmo0R0a2uU
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tak chciałbym takiego prezydenta, który będzie miał swoje zdanie, nie da sobie wejść na głowę, będzie prawdziwym liderem i postrachem dla innych krajów, a nie lizał dupę Niemcom czy Ukrainie radzę się zapoznać z programem JKM, nie uważam, go za żadnego Boga, głosuję na niego od 6 lat |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
sevenheaven "radzę się zapoznać z programem JKM, nie uważam, go za żadnego Boga, głosuję na niego od 6 lat'
czyli masz 24 lata ? . oceniam że zostało Ci niewiele lat głosowania na JKM |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
sevenheaven"dlaczego niewiele ?"
nie o Korwina chodzi , niech żyje w zdrowiu i 100 lat , chodzi o Ciebie , Twój czas głosowania na Korwina nieuchronnie się kończy , jeszcze o tym nie wesz , ale jesteś już blisko , stawiam zakład że nie dociągniesz z Korwinem do trzydziestki , ale do tego czasu wszystkiego najlepszego |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Hehe, beka z tego pedała Jakóbiaka. Ale to tylko pokazuje, że nie wszystko co niezależne, co odcięte od mediów mainstremowych (bo tak postrzegam osobę tego typa, choć przyznam, że nie znam jego osoby ale skoro prowadzi kanał na YT to chyba nie można go nazwać umoczonym w układ) wcale nie jest takie niezależne i fajne.
Typowy lizodup władzy, który się jeszcze nie dorwał do koryta albo woli siedzieć w YTubach i nie pchać się do mainstremu, lizodup, który by gałę obrobił swoim bożkom. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Dlatego jedyne, co pozostaje, to kierować się wyborem mniejszego zła, i nie chcąc oddawać głosu nieważnego, opowiedzieć się za kandydatem/kandydatką, który/a ma najbardziej prospołeczne poglądy. A o wybór jest ciężko, gdyż mamy niemalże samych prawicowych, bądź skrajnie prawicowych kandydatów, ubóstwiających wolny rynek. Tak naprawdę są do siebie bardzo zbliżeni ideowo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
:O że takie osoby są na kibolskim forum
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest "kibolskie" forum? Bo ja myślałem ze kibiców Wisły Kraków. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to jest różnica?
Chłop raczej wygląda na prowokatora niż osobę która serio pisze te głupoty. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
https://www.facebook.com/pitupitu4/p...c_location=ufi ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to ten
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten ten przecież do innego niż POpierającego tą władze nie wysłano by Bronka
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 13.04.2015 o godz. 19:37.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|