|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Buahaha...taka padaka i 3 pkt
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ale szczęścia też potrzeba do zdobywania zwycięstw
można grać pięknie i dostać w dupę![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
BRAWO Kirm !!!!!
Nigdy w tego piłkarza nie wierzyłem, ale tym bardziej się cieszę, bo od kilku spotkań jest najlepszy w Wiśle i jak nikt inny zasługiwał na tą bramkę ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ale i tak jak by tego nie oceniać to żeby z tym zespołem grać o coś w europie to trzeba kupić z 4 mocnych grajków
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proponuje zapomniec o tym meczu i nie wspominac o nim już nigdy więcej.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pięknie, kamień z serca, liczy się wynik, choć gra nie była rewelacyjna
Ładne pożegnanie w tym roku z R22 !!! Mamy wicelidera ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Uff i ch.. !
W takich meczach kiedy kompletnie nic nie wychodzi trzeba jakimś cudem wyłuskać tą bramkę i za to brawa. I tylko za to. Panie Maskaant, Wilk i Rios czekali! Legia wczoraj żadnej bramki nie zdobyła a wygrała 3-0. Takie mecze są ważne i takie zwycięstwa bo podnoszą wiarę w siebie! Opłaca się grać do końca! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jestem za.
Padaka straszna byla. Wazne ze 3 ptk wpadly i mamy vice Dobrze chociaz ze trybuny na mistrzowskim poziomie ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
I jest tak jak oczekiwałem
![]() Gry już myślę nie ma co komentować ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jaka padaka? Gdyby Małecki nie grał od pierwszej minuty, tylko właśnie np. Maciek Żurawski, to jestem pewien, że Wisła grałaby nieco inaczej i byś inaczej tę grę nazwał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja się zgadzam z Hanysem z tym co pisał podczas meczu. Za słabych mamy piłkarzy w ofensywie typu Małecki, Brożek - nie tworzy gry, Jirsak nic, Garguła przeciętnie. Kirm tak jak pisałem cichy zabójca ale dużo partoli.
Potrzeba by ze 2 takich grajków z techniką co by im piłka nie przeszkadzała i potrafili pograć bo inaczej będzie ciężko nawet w lidze o pucharach na razie nie myślmy nic. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
takie zwycięstwo smakuje podwójnie<hahaha>
Dzięki Zagłębiu jesteśmy na drugim miejscu... Najważniejsze momenty w meczu..Obraza Małeckiego, koks obrońcy lubinian Byle do przodu PS: Kim jak kebab |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale dajcie juz spokój z tą złośliwością, bo co mecz co innego piszecie, co do ofensywy Wisły to każdy wie że jest najmocniejsza w Polsce, potencjał wielki, dograć te dwa mecze i w końcu przerwa zimowa, czas na pracę i nowych grajków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mecz, w którym liczą się tylko 3. pkt. No to teraz trzeba zagrać o co najmniej 4 w dwóch następnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Małe podsumowanie:
Najgorszy- Małecki Najlepszy- Chavez Największe rozczarowanie meczu: Jirsak |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dramat z taką grą... to nawet nie był poziom ekstraklasy. Ale punkty cieszą.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
I o to chodzi, nikt za pół roku nie będzie pamiętał o stylu, a wynik i punkty zostaną. Maaskant może pracować w spokoju, druzyna ma wiekszą pewność siebie, 94 minuta Cracovia, 88 minuta Zagłebie. Walczymy do końca. Oby teraz 2 wyjazdy i 2 wygrane. Jak zostaniemy wice liderem po takiej rundzie to będzie bardzo dobry wynik. W zimie jakieś konkretne 3-4 wzmocnienia, przygotowania Maaskanta do rundy i na wiosnę gramy o mistrza. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo Małecki Patryk.... Pożal się Boże. Każde podanie do niego to strata. On się cofnął w rozwoju jak żaden inny piłkarz w lidze. I jeszcze te "kur***wowanie" gdy schodził z boiska. Ciekawe pod czyim adresem? Obrażony był na cały świat, czy tylko na trenera? ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Małecki z Brożkiem wyglądali jakby wczoraj dość długo balowali, choć chyba nie tylko oni, ale oni zdecydowanie najdłużej... Małecki znów myśli o sobie a nie o zespole, no ale cóż, dzięki skwk jest nietykalny.
Kirm był jednym z aktywniejszych dzisiaj i należał mu się ten gol, mecz kompletnie do zapomnienia. ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Czy młyn dzisiaj skandował: "Piotrek Brożek" ?
Jeśli tak to za kogo? I po co? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie wiem co Małecki sobie pod nosem brzęczał ale na pewno nic mądrego ani wartego uwagi
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najsłabsi Cikos, Jirsak,Małecki
Przeciętni Bunoza, Paljic, Garguła, Sobolewski,Brożek Najlepsi Kirm (za bramke) Chavez Osobne słowa należą się naszemu bramkarzowi częstokroc wyśmiewanemu na tym forum. Od kilku meczów gra na równym poziomie. Nie popełnia błedów. Poprawił grę nogami i na przedpolu. Jak dla mnie jeśli nie zawali nam ostatnich dwóch meczów (odpukac) to będzie drugim bramkarzem rundy jesiennej (po Sandomierskim z Jagieloni) |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Cieszy vice-lider i nic więcej. Czekamy na zimowe okienko transferowe. Bez dobrych zakupów nic z tego nie będzie. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie, że Kirm powoli staje się pewnym punktem naszej ofensywy... i centralną postacią zespołu! Daje nam coś więcej niż tylko zaangażowanie i spore umiejętności, daje nam cenne 3 pkt w prawie każdym meczu! Brawo ANDRAZ!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
szczescie sprzyja lepszym Bajor przyjechal po remis i o malo nie udalo mu sie mielismy swoje sytlacje ale niestety albo braklo ostatniego podania albo kiwka nie wychodzila wazne sa 3 punkty i kolejna wygrana
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Liczą się 3 pkt. Zastanawia fakt, że nie potrafimy rozegrać dwóch równych spotkań. Padaka w derbach, super mecz z Legią, dziś znowu padaka. Idąc tym tokiem rozumowania, w następnej kolejce powinniśmy zagrać niezły mecz
Brawa dla Kirma, dziś chyba najlepszy na boisku. Strzelona bramka tylko to potwierdza. ![]()
What's new?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|