|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
na zywo konferencja przed derbami http://www.malopolskatv.pl/4-xiprzed-derbami-krakowa/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nic nowego na tej konferencji. Dobrze się ustosunkował Maaskant do naszych " kibiców". Nie będę cytował z głowy bo na pewno zaraz gdzieś do przeczytania będzie całość w internecie.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
no bardzo ładnie Adrian "wbił szpile" panom z cracovi, mówiąc min: że ma nadzieje że ten mecz odbędzie sie na boisku,że wszystko będzie dobrze przebiegało pod względem organizacyjnym i zostana dotrzymane wcześniejsze ustalenia... a także może nawet uda się sprawić żeby spiker przeczytał nazwę 12 -krotnego Mistrza Polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Piotrek Brożek ma podobno grać za Maroka w pomocy
Czyżby Maaskant liczył na zrozumienie i kombinacyjne akcje "The Brożek Brothers" ?![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To może lepiej, żeby zagrali razem w ataku? Tyle lat grali w takim zestawieniu w juniorskich czasach a w zasadzie nie pamiętam trenera, który dałby pograć bliźniakom razem w ataku w seniorskiej piłce (poza epizodami).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A co w końcu z ta sprawą poruszaną na Weszlo? Może ten Szatałow ich trenować czy nie? Bo z przepisów wynika, że nie (podobnie jak Bakero Amike), ale wiadomo jak u nas, w PZPN jest z interpretacją przepisów...
Nic mnie nie obchodzi tylko zwycięstwo! Niech spróbują nasze gwiazdki kochane to przerżnąć ... ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Może trenować, bo kontrakt z Polonią został rozwiązany za porozumieniem stron i PZPN wydał zgodę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jesteście pewni? Bo Zbyszek Boniek ostro się przejechał po Engelu za te dwa "wyjątki".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pytanie z innej beczki. Jaki bar/pub polecacie, gdzie można będzie obejrzeć derby?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
U Wiślaków.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pasiaste zmotywowane przez wizyte na treningu.
Mam nadzieje że Nasi zmotywowani swoimi słabymi wynikiami. Olewam styl, liczy się walka ambicja i wola zwycięstwa.TYLKO WISŁA ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Juz dawno pisalem w wielu wątkach zeby sie zebrać w 20 chłopa iśc na trening i przygadać naszym gwiazdkom co sądzimy o kiepskiej grze....ale zero odzewu....widocznie pejsy mogly się zebrać a my nie.... smutne
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To nawet nie głupi pomysł, żeby "zdopingować" na treningu nasze niedorajdy. Pamiętacie Górnik Zabrze Kasperczaka? Tam poskutkowało. Bo mam wrażenie, że naszym niektórym grajkom się nie chce, albo mają to wszystko gdzieś.
Jeszcze jedno.Piszecie o czasie dla trenera, żeby poukładał tą drużynę - zgoda ale należy postawić bezwzględne ultimatum: jeśli nie wygramy jutro tego meczu to soczysty kop w d... Holendrowi i przeprosiny dla Kulawika. Nie możemy udawać, że wszystko idzie w dobrym kierunku jeśli obawiamy się nawet o Cracovię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://kiks.tv/2010/11/szatalow-gole...zych-pilkarzy/
przedmeczowa konferencja prasowa. Maaskant mowi m.in. o niewpuszczeniu kibiców Wisły na mecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Pewne jest, że nie zagra Klich, a do tego może nie być Sachy. Tym samym żydki tracą (lekko licząc) 50% wartości drużyny. Do tego jeszcze Mierzejewski i Matusiak (który może i by chciał coś udowodnić - kto go tam wie...) Żeby tak jeszcze odpadł Ntibazonkiza, to zagralibyśmy w Ekstraklasie derby z ekipą IV ligową U nas ponoć jest problem z Małeckim, no i pewny jest brak Clebera. Więc można tak: ------------Pawełek------------ --------Bunoza-Chavez------- Cikos----------------------Paljic ----------Sobolewski----------- ---Kirm--Garguła--Boukhari--- --------------Rios--------------- -------------Brożek------------- ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja bym typował taki skład :
Pawełek - Cikos, Bunoza, Chavez, Paljic - Sobolewski ,Kirm, Garguła, Brożek Piotr - Rios, Brożek Paweł w PS-ie wyczytałem, iz RM stracił zaufanie do Boukhariego i trenuje Piete na środkowego pomocnika , ciekawie się robi .. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
? Bo przecież wiesz że nasza drużyna to wieża BABEL , a najgorzej grają własnie ci z zagranicy![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja jestem optymistą jednak przed meczem i myślę, że skromnie 0:1 będzie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieje że wygramy i przyczynimy się do spadku cracovi do I ligi. Czekam na ten mecz od 11 maja 2010
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No właśnie trzeba pamiętac, że to nie tylko walka o 3 punkty. To walka o spadek Cracovii. Nie można tego zmarnować.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
co nie zmienia faktu ze możemy ich dobić czego nam wszystkim życzę ![]() a mecz pewnie będzie lipa... ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Od tego jest trener, jak już pójdziesz go zdopingować to nie omieszkaj "przyłożyć" mu za zły wybór taktyki i dobór zawodników.
Poskutkowało, Górnik spadł z ligi w atmosferrze skandalu i opini, że klubem rządzą szalikowcy.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Osłabienia Cracovii paradoksalnie mogą nam wyjść na złe - jeszcze wpadnie im pomysł murowania bramki jak Górnik czy Śląsk i gola wtedy nie strzelimy na pewno, skoro rok temu nawet Marcelo nie pomógł. Ja bym tam wolał aby nasze asy miały trochę więcej miejsca z przodu, wtedy większa szansa że im coś wyjdzie. Tyle że nawet Cracovia usposobiona ofensywnie to przy naszej obronie zagrożenie . . . Ehh tak źle i tak niedobrze.
Mam wrażenie że ten "spektakl" będzie do oglądnięcia dopiero od czterech piw wzwyż. Trza zacząć pić od 17. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
FooFigther ma racj e w 100%...tu potrzebne są radykalne kroki a nie macanie się po jajach jak coniektórzy w tym tonie się wypowiadają
Wisielak nie ma problemow z miedzynarodowym jezykiem jakim jest angielski |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
jeśli jutro znów piłkarze zagrają padakę to nie wiem co zrobię.... TRZEBA WYGRAĆ W KOŃCU TO DERBY cRACOVIA ZLECI I BĘDZIE GIT WIĘC TRZEBA WYGRAĆ idziemy po 3 punkty
![]() TYLKO WISŁA ABG WIERNOŚĆ TSW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Spodobało mi sie to jak Maskaant mówi że jesteśmy lepsi i mamy lepszych piłkarzy,
może ich to podbuduje i będa zapieprzać aż miło!!! TEN MECZ MUSIMY WYGRAĆ!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
już mam dość kompromitacji. Jutro mają wygrać i nawet jak będzie 1-0 dla nas to ok ale wygrać. Ile można chodzić wku......m. Boję się że przez nich dostanę nerwicy o ile już nie dostałem. Z każdym porażkę jakoś przetrzymam ale nie z nimi i nie drugi rok z rzędu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
akurat! w zeszlym tygodniu wypowiedz byla w podobnym tonie. Nie tylko pilkarze Wisly sluchali tej konferencji
Ostatnio edytowane przez WIELKI_CZŁOWIEK : 04.11.2010 o godz. 21:30.
![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jestem tak podkręcony tym meczem, że podejrzewam, że jutro będę bardzo bezproduktywny w robocie.
Do bojuuuuuu Wisełkaaaaaa !! ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|