|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ma ktoś linka do transmisji on line?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niestety jak na razie dramat...Gdyby nie Szmal już ze 10 do 0 powinno być,Bielecki istna katastrofa...
ufff 3-1 |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Już nie dramatyzuj,mecz o nic,może im się zdarzyć,nasi jakoś cały czas grają pytę a i tak każdy wierzy do końca...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Grają jak amatorzy. Wencie chodzilo o to zeby "coś" zagrali.To "coś" to aktywniejsza gra na kole, ewentualne podwajanie koła przez skrzydłowych. A my gramy na 12-13 metrze piłki w poprzek i tak naprawde nie mamy na co liczyć przy takiej dyspozycji bramkarza.
Francuzi sa technicznie jakąś epokę przed nami a my gramy straszną pytę i nie potrafimy złapać prostych piłek.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 28.01.2010 o godz. 20:59.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jeszcze pare dni temu było wszystko ok, teraz już jest tak źle ;/
ehhh no coż widać w grze naszych rozkojarzenie ich najwazniejszym meczem bedzie półfinał mam nadzieje ze Sławek Szmal bedzie w druzynie zawodow, gra swietnie w półfinale pewnie z Chorwatami zagramy, kurde skutecznosc ;/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bielecki rzuca w sytuacjach, w których nikt inny w naszej drużynie by nawet nie próbował, więc może wstrzymajcie się z krytyką.
Ale Kuchczyński spaprał kontrę... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
tak jak Wenta powiedzial: po co wychodzilismy na parkiet
gdyby nie te glupie niezlapane pilki to nawet wynik moglby byc bliski, a tak ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
no, ale czego oczekiwać, jezeli marnujemy takie sytuacje, jak przy tej akcji sam na sam, co mogła dać jedenastą bramkę?
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z takim wynikiem,i z meczem równoległym trafiamy na niestety Chorwatów...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja tym facetom ufam i wiem ze przywiozą z ME medal.
pare minut i już przekresla sie co nie ktorych;/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyjaśnie może jakie mogą być koncepcje gry:
1) Francuzi wychodzą do nas i bronia na 9 m zatem skrzydla i kolo zabiegaja od tylu i wykrozystuja podania od rozgrywających 2) Francuzi pilnują koła i ewentualnych wbiegajacych skrzydeł zatem francuzi splaszczają obrone i nasze rozegrania walą z dystansu po gornych rejonach bramki, Bo jak widać bramkarz czuje grę na nogi i wyłapuje te piłki. Innej opcji nie ma-piłka ręczna jest bardzo prosta grą.Aha! No i musimy trafiać sytuacje sam na sam.Inaczej to nic nie osiagniemy, Wg mnie mecz już starcony-będziemy co najwyżej gonić do końca , ale szanse niewiielki jak nie nastąpi katastrofa u Żabojadów. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie jest za dobrze, troche nas żabojady na ziemie sprowadzają...Skuteczność jest dramatycznie słaba, graja jakby "na stojąco" bez pomysłu...Dobrze Wenta powiedział chłopakom że mają grac na 100% i z jajami i nie odpuuszczać dlatego bo awans już mamy!!!!Jeśli ten mecz wygramy to pokusze się o stwierdzenie że mamy Mistrzostwo Europy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ile jest?
10znakow |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Z przebiegu 1 połowy widać, że przy tak wysokiej obronie Francuzów trzeba grać kołem. Kilka punktów zdobyliśmy już tą metodą, więc jest to jakiś pomysł.
Powód: 15-10 przegrywamy
Ostatnio edytowane przez born2b3k : 28.01.2010 o godz. 21:15.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Francuzi wcale nie grają jakoś rewelacyjnie - skuteczność mają zbliżoną do nas - tylko że niestety ilość błędów i oddanych piłek za darmo powoduje, że mają więcej okazji do strzałów.
W sporcie, to jednak naprawdę dużo zależy od nastawienia i tzw. "głowy"... No nic, zobaczymy jak będzie dalej, ale mam nadzieję, że poprawimy grę, aby nie mieć na koncie porażki z dużą różnicą bramek przed półfinałem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Przegralismy juz przed meczem. A wiece czym? Psychiką bo awans mamy juz zapewniony wiec nasze gwiazdeczki sie rozkojarzyly.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"gwiazdeczki" to są polscy piłkarze którzy udają ze potrafia grać w piłke nożna
ja wierze w tych facetow. wiem ze zdobeda medal. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
panowie, bez czarnowidztwa w czasie meczu w którym mistrz świata , będący w doskonałej formie MUSI wygrać . Toż wiadomo, że parkiet będą gryźli bo wiedzą, że Hiszpanie nogami przebierają.
Tak naprawdę, to tylko skuteczność naszych wnerwia, bo parę rzutów musiało, no musiało wejść - a nie weszło. Inaczej by ten mecz wyglądał, ale to jeszcze nie koniec ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
swoja droga to gdzie komentator tam widzial bramke Jureckiego - przez moment mu uwierzylem, a raczej chcialem wierzyc az pokazali powtorki ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzadko to mówię ale sędziowie walą w chuja na całej linii. 2 minuty dla Lijewskiego z sufitu, nie widzą fauli Francuzów a co najmniej jedna kara za obronę na prostych rękach, zamiast wolnych gwizdaja przeciw nam karne, urojone faule......Ech:/
Ilośc prostych błędów indywidualnych poraża. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teraz Jurkiewicz wybił piłkę francuzowi i co?i faul zas ;/
troche rozkojarzeni choc druga polowa momentami dobra ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
coś ci serbscy sędziowie zanadto po francusku świat dziś widzą.
Inna sprawa, że prócz słabej skuteczności w rzutach nasi potrafią i w obronie pańskie jaja odstawić ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Niestety mecz naszym ewidentnie nie wyszedł,bo nie ma co się łudzić że z taką fatalną grą choć remis będzie.
Mówi się trudno,pełne emocje w sobotę i głowa do góry ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Fatalnie to wyglada, jesli tak zagramy z Chorwacja to nici z medalu :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po meczu już, co nie które straty bardzo bolą, ale tak to jest jeden traci drugi na tym zyskuje
ja wierze ze Polacy pokażą klasę w półfinale z Chorwatami. Stać ich na pokonanie Chorwatów. Obrona jeszcze twardsza i skuteczność i mniej strat. ![]() |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Gra naszych faktycznie słaba, momentami przebłyski.
Sędziowanie śmieszne:| Mam nadzieję, że dzisiaj nasi na luzie podeszli do tego meczu i takiej gry o finał nie pokażą. Trzymajmy kciuki za naszą reprezentację. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|