|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Żenada na całego... Ile będą jeszcze trzymać tych dyletantów w TV?! Nie ma kogoś młodego, niech się uczą od C+. A spalonego nie było, bo obrońca RPA cały czas stał na linii bramkowej... Oczywiście będą iść w zaparte przez cały mecz i po również, że spalony był ehh.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Zawodnik Meksyku strzelił głową - w tym momencie dobijający potem piłke zawodnik stał między przedostatnim a ostatnim piłkarzem RPA.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 11.06.2010 o godz. 16:15.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Taki podali argument na TVP.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm jeśli tak to zwracam honor
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Bramka dla RPA, nie dobrze
![]() Śmiało można powiedzieć, że Polska reprezentacja jest 100 lat za murzynami na ten moment. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ale urwał!! fajnie jakby pierwsza bramka na MŚ okazała sie najładniejśzą na całych mistrzostwach, bo pieknie pajęczynke sciagnął
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Te trabki maja dzwiek jak jakies stado os hehe Bez sensu, by cos zaczeli spiewac ale nie ma co liczyc skoro nawet swojego hymnu nie umieli glosno zaspiewac.
Od kiedy ten przepis obowiazuje ze bramkarz po wyjsciu za linie napastnika jest traktowany jako obronca a ostatni pilkarz nie wyznacza lini spalonego? -nie wiem czy to w ogole dobrze napisalem ale chodzi wlasnie o taka sytuacje jak przy tym spalonym przy golu dla Meksyku![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Apropo trąbek...... RPA jest świetnie przygotowane kibicowsko na zorganizowanie Pucharu Świata w skokach narciarskich.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, niedojrzeli do takich widowisk- ileż można dymać w te trąbki.
Oglądam a raczej słucham ten mecz plecami do telewizora siedząc na kompie bo mnie to stado os irytuje, chyba włączę muzyke...... ![]() ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Zasady mówią tak: Zawodnik jest na pozycji spalonej, jeżeli w momencie podania do niego piłki, znajduje się bliżej linii końcowej boiska (połowy przeciwników) niż piłka i przedostatni zawodnik drużyny broniącej, o ile nie znajduje się na własnej połowie boiska. Samo przebywanie na pozycji spalonej nie jest jeszcze przekroczeniem przepisów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
67' meczu i komentarz: niewiele ponad kwadrans do zakończenia spotkania
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niespodzianka. Po pierwszej polowie Meksyk powinien prowadzic, ale jezeli Franco nie wykorzystuje 3 znakomitych sytuacji... Potem meksykanie zupelnie staneli(czyzby kontynent poraz kolejny odegra wazna role w wynikach?), a RPA sie rozkrecilo. Sedzia popelnil blad, bo przy stanie 1 : 0 byl faul na zawodniku RPA w polu karnym i niewiadomo jak potem potoczyloby sie to wszystko. Ogolnie calkiem ciekawe rozpoczecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobrze że Banana-Banana nie wygrali... Jaja będą jak jeszcze z grupy wyjdą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ten Kuhne do Wisły, tylko nie wiem czy nas na niego stać
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Pierwsze koty za płoty. Mecz całkiem, całkiem.
Te trąbki to powinni w kosmos wypierniczyć ![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem RPA właśnie znacząco zredukowało szanse na wyjście z grupy. W drugiej połowie byli zdecydowanie lepsi, przy 1-1 mieli piłkę meczową (słupek). Głupio stracili prowadzenie, gdy wydawało się że kontrolowali mecz.
Ten wynik powinien cieszyć Urugwaj i Francję, dla mnie faworytów tej grupy. PS. są już skargi na wuwuzele: http://www.sport.pl/MS2010/1,105712,..._mundialu.html ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Uff! Nie byloby takich emocji, gdyby nie kupon w bet-at-home na Meksyk z podporka
![]() Swietny wynik, choc bardziej liczylem na Meksykanow. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic dziwnego, każdego szanującego się kibica to irytuje jak nie wkur*ia.
Czekam na Francję, mogłem obstawić, że wygrają bo kurs na nich 2.15 w totomixie a liczę, że pojadą z Urugwajem z 2:0 ![]()
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 11.06.2010 o godz. 19:09.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobra czekam na mecz Urugwaj-Francja to była rozgrzewka przed wieczorem
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mecz był bardzo dobry i bardzo fajnie mi się go oglądało. Szkoda niewykorzystanych okazji RPA, zwłaszcza tego słupka pod koniec. Wkurzają te trąbki i to bardzo, jak im się tak chciało przez cały mecz dmuchać w te rury to nie wiem. Mam nadzieje, że na meczu Urugwaj - Francja już nie będzie tak bardzo tego słychać, niech to jakoś wyciszą bo słuchać tego przez cały mundial to bym w życiu nie zniósł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Masakra z tymi trąbkami. Byłem kilka miesiecy temu na siatkarkach Wisły i tam politechnika chyba miała jakos 20 trąbek i się wytrzymać nie dało. było nas koło 30 a sami siebie nie słyszelismy :/ A tam jest pewnie z 20-30k takich trąbek. Współczuje tym ludziom na trybunach.
co to meczu to dobrze, że remis bo stawiałem na RPA z podpórką. Chociaż Meksyk miał przewage, to nie udało im się tego wykorzystać. Teraz czekamy na drugi mecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
dawno tak cicho telewizji nie słuchałem
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To ja jakiś inny jestem, bo mi to aż tak bardzo nie przeszkadzało... Wkurzało co jakiś czas... Ale żeby mnie to w****... to musiałbym tam z nimi siedzieć...;p
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie ma się co śmiać z czarnuchów bo jak sobie teraz pomyślę to jest wielce prawdopodobne że będziemy pierwszymi gospodarzami w historii którzy nie wygrają żadnego meczu
![]() Ba, ani punktu nie zdobędziemy ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Lepiej tego nie mogłeś ująć, jak dobitnie to dobitnie ![]() A ja zwrócę uwagę na arbitra pan Raszwan Irmatow moim zdaniem bardzo dobrze sędziował zawody. Nic mu nie można zarzucić przynajmniej w moim odczuciu w odpowiednim momencie stosował przywilej korzyści, wstrzymywał akcję a powiem obawiałem się jego sędziowania nie wiedziałem jak sobie poradzi z presją, a tu dobre zawody. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|