|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W poprzednim meczu strzeliliśmy 2 gole jak na boisku byli Łobo, Jirsak i Ćwielong. Nie było za to już Zieńczuka. Myślę, że i tutaj Skorża będzie podobnie kombinował. Póki co nie jest źle, Piastowi się poszczęściło i strzelili gola, ale my nie gramy aż tak źle. W drugiej połowie powinno być już wszystko pod kontrolą, ja wierzę, że 3 punkty pojadą do Krakowa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Chyba inny mecz oglądamy. Łobo jest jednym z najlepszych na boisku... Ale jak to sie kiedys mówiło w ZSRR "Dajcie mi człowieka a paragraf sam sie znajdzie" i tak chyba oceniasz gre Wojtka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Po przerwie Wisła strzeli pare bramek...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Piast jest dobrze poukladany,gra pressingiem i z kontry dlatego mamy ciezko . Moze opadna z sil w 2giej polowie ,ale trzeba jak najszybciej strzelic gola
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wytłumaczcie mi jak w tydzień można przestać grać z determinacją i ambicją, bo ja myślałem że od początku się rzucimy na Piasta. Skorża ma racje to nie Legii się powinniśmy obawiać, a drużyn takich jak Piast.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a wg mnie możliwe ze Pietia wejdzie za Zienia, bedizemy grac 3 obronców i Beto do ataku, zeby zgrywał piłki do Brozka i Boguskiego ( jego bym moze na Cwielonga zamienił )
po 75 minucie za łobo małego |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Zieńczuk niestety dzisiaj dno,Łobodziński bawi się w Messiego tylko jest 10x wolniejszy i co chwile traci piłkę.
Głowacki-Gdzie on był przy bramce?Wisła zamiast grać piłką wykopuje na przypał do Brożka,a nóż mu się trafi.Co się stało z Wisłą ,która grała z Górnikiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jak nie wejdziemy im z piłką do bramki to chyba piłki w siatce się nie doczekamy, póki co obrona Piasta gra skutecznie + szczęcie (troche inaczej ustawiona noga obrońcy z Gliwic i Diaz znalazłby się sam na sam),będzie ciężej niż ciężko....
Obym był złym prorokiem... ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu Wisla i na dobre i na zle !!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na razie poziom gry Wisły jest dramatyczny.
Grają "chodzonego", mnóstwo koszmarnych niewymuszonych błędów indywidualnych, zero gry na jeden kontak, fatalna gra bez pilki, mnóstwo strat. Ewidentnie zlekceważyli rywala, mentalnie nie są przygotowani do meczu - wyszli jak na piknik i tak się zachowują. "Do zmiany" po pierwszej połowie cała drużyna, na czele z Zieńczukiem, Diazem i Łobodzińskim. A Brożek nie wiem, gdzie jest myślami - na pewno nie na boisku. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Łobo gra nieźle, idzie przez niego dużo akcja, parę razy nieźle wrzucił wywalczył parę wolnych i miał cholernego pecha z poprzeczką, a wy gnoicie go dla zasady, bo nie mija zawodników jak tyczki, ile akcji w tym meczu miał Zieniu? Sobol zawodzi i Boguski, Jirsak dobrze rozprowadza akcje, trzeba przyspieszyć i będzie lepiej, ja bym dał Niedzielanowi szanse za Boguskiego, na pewno jest podrażniony i będzie chciał udowodnić swoją przydatność
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
przypominam Wisła gra w białych koszulkach a Łobodziński z numerem 21~~!! do zmiany! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Skorża wystawiając jednocześnie Diaza, Łobodzińskiego i Zieńczuka zrobił przysługę Legii i Lechowi- najsłabsi na ten moment zawodnicy meczowej 18-stki nie liczać Beto ale przecież to nie piłkarz....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
momentami grami jakbyśmy z 3-0 prowadzili.WALCZYĆ WISŁA WALCZYĆ,
i Łobo już nie gra.jak dla mnie jaśniejsza postać 1-połowy.dlaczego Zieniu został na boisku ![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Fajno,ale lepiej zalozmy ze te 2 gole sie uda strzelic
Skorza ich powinien solidnie zmobilizowac,ze to moze byc bardzo wazne 45 minut w grze o mistrzostwo. Małecki pewnie kolo 65-70 wejdzie za Łobo,Beto albo Ćwielong pewnie za Buguskiego tez w tym okresie.Wierzymy !![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ewidentnie zlekceważyli rywala, mentalnie nie są przygotowani do meczu - wyszli jak na piknik i tak się zachowują.
Całkowicie się z tobą zgadzam.Nawet Sobolewski mnie dziś zawodzi (a to rzadkość).Boję się w drugiej połowie o Pietię i Diaza i kontrataki Piasta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I Łoba już nie ma, trochę dziwne:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
nie dziwne tylko nie ma dryblingu wogole i szybkosci
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Łobo nie gra źle, za to Zieńczuk nie przekonuje:( Cóż myśle że i tak wygramy Brozio i Jrsak bramy walną i po robocie
![]() ![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ok, dobrze jest, ciekawe dlaczego Łobodziński opuścił boisko... dawaj Ćwielong!!
DO BOJU WISEŁKA!! Nie grajcie na stojąco, więcej ruchu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Roznica wzgledem meczu z Gornikiem jes taka, ze nie wygrywamy gornych pilek.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
czy ja widziałem płonące race z Wiślackiego sektora
Do boju WISEŁKA !! Może Ćwielong coś wskóra. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Mam naprawdę nadzieję, że wygramy ten mecz, bo jeśli nie, to Skorża niestety pokaże, że kompletnie nie wie co się dzieje na boisku i co trzeba zmienić. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bijemy glowa w mur niestety dalej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie strzelimy bramki do 60min to przegrany ten mecz i mistrza.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|