The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2009, 19:59
W poprzednim meczu strzeliliśmy 2 gole jak na boisku byli Łobo, Jirsak i Ćwielong. Nie było za to już Zieńczuka. Myślę, że i tutaj Skorża będzie podobnie kombinował. Póki co nie jest źle, Piastowi się poszczęściło i strzelili gola, ale my nie gramy aż tak źle. W drugiej połowie powinno być już wszystko pod kontrolą, ja wierzę, że 3 punkty pojadą do Krakowa.
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

lucekj napisał(a):Wyświetl post
To co Łobodziński gra to tragedia, każdą piłke psuje, nie potrafi przyjąć piłki bez odskoczenia na metr, zero zwodu, gubi się, straszny piach.....

grają na niego często i taki klopsy, nie wiem czy nie lepiej byłoby wstawic teraz szybko Małego
Chyba inny mecz oglądamy. Łobo jest jednym z najlepszych na boisku... Ale jak to sie kiedys mówiło w ZSRR "Dajcie mi człowieka a paragraf sam sie znajdzie" i tak chyba oceniasz gre Wojtka...
Odpowiedz cytując
depeche87
Senior Member

Od: 07.2007

Po przerwie Wisła strzeli pare bramek...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.05.2009, 20:01
Piast jest dobrze poukladany,gra pressingiem i z kontry dlatego mamy ciezko . Moze opadna z sil w 2giej polowie ,ale trzeba jak najszybciej strzelic gola
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Wytłumaczcie mi jak w tydzień można przestać grać z determinacją i ambicją, bo ja myślałem że od początku się rzucimy na Piasta. Skorża ma racje to nie Legii się powinniśmy obawiać, a drużyn takich jak Piast.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

a wg mnie możliwe ze Pietia wejdzie za Zienia, bedizemy grac 3 obronców i Beto do ataku, zeby zgrywał piłki do Brozka i Boguskiego ( jego bym moze na Cwielonga zamienił )
po 75 minucie za łobo małego
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Zieńczuk niestety dzisiaj dno,Łobodziński bawi się w Messiego tylko jest 10x wolniejszy i co chwile traci piłkę.
Głowacki-Gdzie on był przy bramce?Wisła zamiast grać piłką wykopuje na przypał do Brożka,a nóż mu się trafi.Co się stało z Wisłą ,która grała z Górnikiem?Dawać na druga połowę Małeckiego i Ćwielonga!
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 01.05.2009, 20:02
Jak nie wejdziemy im z piłką do bramki to chyba piłki w siatce się nie doczekamy, póki co obrona Piasta gra skutecznie + szczęcie (troche inaczej ustawiona noga obrońcy z Gliwic i Diaz znalazłby się sam na sam),będzie ciężej niż ciężko....

Obym był złym prorokiem...
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
aadrian321
Member

Od: 12.2006

Stary 01.05.2009, 20:02
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu Wisla i na dobre i na zle !!!!!!
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.05.2009, 20:03
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Łobo gra dobrze
Dobrze? Te wrzutki na pałę? Nie potrafi minąć jednego zawodnika zwodem, piłka po przyjęciu odskakuje mu na metr. Ale trzeba przyznać , ze lepiej niż Zieńczuk dziś.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Na razie poziom gry Wisły jest dramatyczny.

Grają "chodzonego", mnóstwo koszmarnych niewymuszonych błędów indywidualnych, zero gry na jeden kontak, fatalna gra bez pilki, mnóstwo strat.

Ewidentnie zlekceważyli rywala, mentalnie nie są przygotowani do meczu - wyszli jak na piknik i tak się zachowują.

"Do zmiany" po pierwszej połowie cała drużyna, na czele z Zieńczukiem, Diazem i Łobodzińskim. A Brożek nie wiem, gdzie jest myślami - na pewno nie na boisku.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Łobo gra nieźle, idzie przez niego dużo akcja, parę razy nieźle wrzucił wywalczył parę wolnych i miał cholernego pecha z poprzeczką, a wy gnoicie go dla zasady, bo nie mija zawodników jak tyczki, ile akcji w tym meczu miał Zieniu? Sobol zawodzi i Boguski, Jirsak dobrze rozprowadza akcje, trzeba przyspieszyć i będzie lepiej, ja bym dał Niedzielanowi szanse za Boguskiego, na pewno jest podrażniony i będzie chciał udowodnić swoją przydatność
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
Chyba inny mecz oglądamy. Łobo jest jednym z najlepszych na boisku... Ale jak to sie kiedys mówiło w ZSRR "Dajcie mi człowieka a paragraf sam sie znajdzie" i tak chyba oceniasz gre Wojtka...
najlepszy ehhhhhhhhh zobacz jakmu piłka odskoczyła po podaniu Irsaka, przy linii sam sie gubił o własne nogi, racja Zeinczuk nei istnieje, ale gre prowadzimy w większości prawa stroną i tam bardzo dużo zonków za sprawą Łobodzińskiego.,,

przypominam Wisła gra w białych koszulkach a Łobodziński z numerem 21~~!! do zmiany!
Odpowiedz cytując
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.05.2009, 20:04
Skorża wystawiając jednocześnie Diaza, Łobodzińskiego i Zieńczuka zrobił przysługę Legii i Lechowi- najsłabsi na ten moment zawodnicy meczowej 18-stki nie liczać Beto ale przecież to nie piłkarz....
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.05.2009, 20:05
aadrian321 napisał(a):Wyświetl post
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu Wisla i na dobre i na zle !!!!!!
naprawde swietny komentarz ehh
spokojnie wejdzie maly, cwielong i wygramy mam nadzieje, ze jeszcze sobol cos pociagnie. szkoda baszcza, oby to nie bylo nic groznego :/
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 01.05.2009, 20:05
AS82 napisał(a):Wyświetl post
To nie jest zly pomysl z Beto ,ale Boguskiego bym przesunal na lewa strone za Zienczuka badz na prawa za Lobodzinskiego
I to jest chyba najlepszy pomysł
Odpowiedz cytując
Luissss81
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.05.2009, 20:06
momentami grami jakbyśmy z 3-0 prowadzili.WALCZYĆ WISŁA WALCZYĆ,
i Łobo już nie gra.jak dla mnie jaśniejsza postać 1-połowy.dlaczego Zieniu został na boisku
WISŁA TO MY
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Fajno,ale lepiej zalozmy ze te 2 gole sie uda strzelic Skorza ich powinien solidnie zmobilizowac,ze to moze byc bardzo wazne 45 minut w grze o mistrzostwo. Małecki pewnie kolo 65-70 wejdzie za Łobo,Beto albo Ćwielong pewnie za Buguskiego tez w tym okresie.Wierzymy !
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Ewidentnie zlekceważyli rywala, mentalnie nie są przygotowani do meczu - wyszli jak na piknik i tak się zachowują.

Całkowicie się z tobą zgadzam.Nawet Sobolewski mnie dziś zawodzi (a to rzadkość).Boję się w drugiej połowie o Pietię i Diaza i kontrataki Piasta.
Odpowiedz cytując
wojtek90059
Senior Member

Od: 08.2007

I Łoba już nie ma, trochę dziwne:/
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.05.2009, 20:07
nie dziwne tylko nie ma dryblingu wogole i szybkosci
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Łobo nie gra źle, za to Zieńczuk nie przekonuje:( Cóż myśle że i tak wygramy Brozio i Jrsak bramy walną i po robocie
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

ok, dobrze jest, ciekawe dlaczego Łobodziński opuścił boisko... dawaj Ćwielong!!

DO BOJU WISEŁKA!! Nie grajcie na stojąco, więcej ruchu
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 01.05.2009, 20:11
lucekj napisał(a):Wyświetl post
ok, dobrze jest, ciekawe dlaczego Łobodziński opuścił boisko
Bo był bezproduktywny? Nie potrafił dobrze przyjąć piłki czy dośrodkować? Nie mówiąc już o minięciu rywala i stworzeniu tym samym przewagi?
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2009, 20:13
Roznica wzgledem meczu z Gornikiem jes taka, ze nie wygrywamy gornych pilek.
Odpowiedz cytując
cantoro42
Banita

Od: 05.2009

Stary 01.05.2009, 20:13
czy ja widziałem płonące race z Wiślackiego sektora !!

Do boju WISEŁKA !!
Może Ćwielong coś wskóra.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Stary 01.05.2009, 20:14
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Bo był bezproduktywny? Nie potrafił dobrze przyjąć piłki czy dośrodkować? Nie mówiąc już o minięciu rywala i stworzeniu tym samym przewagi?
to była ironia z mojej strony, 3 poprzednie posty pisałem o tym jak słabo grał zawodnik z numerem 21....

według mnie najsłabszy obok Marka
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.05.2009, 20:14
Lysy napisał(a):Wyświetl post
A Zieńczuk wozi wszystkich z zamkniętymi oczami? Akurat dośrodkowania Łobodzińskiego były całkiem niezłe. I jak k... bezproduktywny, skoro niemal strzelił bramkę, na nim zarobili żółtą kartkę - jeśli on był bezproduktywny to jaki jest Boguski?
Mam naprawdę nadzieję, że wygramy ten mecz, bo jeśli nie, to Skorża niestety pokaże, że kompletnie nie wie co się dzieje na boisku i co trzeba zmienić.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.05.2009, 20:15
Bijemy glowa w mur niestety dalej
Odpowiedz cytując
jgw
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 01.05.2009, 20:17
Nie strzelimy bramki do 60min to przegrany ten mecz i mistrza.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów