|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zrobmy to lige na forum.;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To w takim razie bedziemy grac z niemcem w lidze. chyba ze sa juz jakies sprzeciwy, tych co przyjeli zaproszenia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale w GU jest chyba tak ze jak anulujecie dane rozgrywki to gice sa zwracane wlascicielom
chyba ze sie myle to niech mnie ktos poprawi.NITROX: nazwa dokladna klubu tak jak pisalem to NBZ KRAKÓW ew. szukaj mnie poprzez znajdz menadzera i tam wpiszesz nicka takiego jak mam tu na forum czyli rocco_1906 ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Też macie problem z zalogowaniem?
![]()
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
JAkby sie kto pytał stronka już działa poprawnie.
Sparing zjednoczony wygrany 2:0 i to z Chelsea... Chelsea Smolno ale co tam. Na jesień w realu też w Lidze Mistrzów taki sam wynik na R22 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Opłaca się brac pożyczke?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Temat podupadł. czyżby zapał minął? Dziś powinny odbyć się spotkania 2 kolejki "naszej" ligi. 21 stycznia mimo wygrania sparingu zjednoczonego mam wolny los więc albo przeciwnik z 3 albo 1 kolejki może już wysłać zaproszenie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zapisujcie sie lepiej do ligi zjednoczonej,ktora Nitrox organizuje !!!
zostalo tylko kilka miejsc a szkoda zeby jakies buraki tam sie wepchaly zapisy do soboty do 12,potrzebne gice lub premium ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie gramy tą nie zjednoczoną. Musimy sie zastanowic jak to zrobic ktos bedzie odpowiedzialny za tabele itp. Jak wiekszosc bedzie chciałą bedziemy mogli zacząc od początku
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
To co z ta ligą zjednoczona będzie bo już się pogubiłem w tym wszystkim?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pogubilem sie. Jaka wkoncu gramy lige Nasza czy zjednoczoną
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grajmy nasza, wiecej osob bedzie gralo;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zróbmy głosowanie i tyle dyplomacja niech zadecyduje!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze to jest mi to objetne. Jak wiekszosc zadecyduje to niech tak bedzie. Tylko decyzje pasuje podjac jeszcze dzisiaj.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
"naszą". (10 znaków)
edit: Pan niżej dobrze gada.
Ostatnio edytowane przez Furbyy : 14.01.2009 o godz. 16:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tą Waszą lige towarzyska bedzie chyba ciezko rozegrac bo teraz w GU rozpoczyna sie puchar Polski.. a czesc osob zaplacila jakas tam kase za te GICe wiec pasowaloby rozegrac te lige zjednoczona a towarzyska przelozyc az wszyscy do niej zapisani odpadna z pucharu Polski
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Ja już sam nie wiem. Za gice już zapłaciłem więc szkoda tamtej ale co z tym szwabem? Jedno jest pewne zimka podejmij w końcu jakąś decyzję i jej się trzymajmy.
EDIT: Nie wiem czy to widzisz Nitrox ale już w 2 minucie prowadzę! Powód: WISŁA!
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 14.01.2009 o godz. 17:03.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety to widze, brak słów, ale jeszcze duzo czasu przed moja druzyna. My juz kiedys gralismy chyba ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
tak wygrałeś 2:1. Ekipa robi postępy, w końcu nazwa zobowiązuje
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja proponuje nasza
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mazovia minsk maz 3-1 scaliano
wynik 2 kolejki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzisiejsze meczy traktujemy jako towarzyskie. Nadal nie została podjeta decyzja, jaką lige rozgrywamy. Jezeli zdecydujemy sie na " Nasza" lige, to tak jak napisał Zimka, wszystko zaczniemy od początku.
Dzisiejszy mecz przegrałem z Wisłaa Krrakow 4:1 ;/ Rewanz koledze ja_ka_ udał sie, ale jeszcze nie powiedziałem ostaniego słowa ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie , jesli Zimka nie moze podjąć decyzji to prosze sie deklarować kto by gral w naszej forumowej lidze.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Ja obstawałbym przy naszej (choć prawie 11 zeta poszło się...). Wczoraj powinna być rozegrana 2 kolejka. Zaległe mecze z 1 można by gdzieś "upchać po drodze" lub zagrać na koniec. COKOLWIEK BYLEBY TO RUSZYŁO Z MIEJSCA! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Blacha92, poczekaj do wieczora, Zimka jest organizatorem, Naszej ligi. Po za tym, niewiem czy zauwazyles ale jeszcze nie kazdy uczestnik " naszej" ligi wypowiedzial sie na forum, którą lige woli.
Wszystko było by ok, i nie bylo by tego całego zamiesznia, gdybyśmy grali na taki zasadach, jakie przedstawił Zimka, zobowiazał sie do prowadzenia ligi, ustalił kolejki, i tabele, tylko nie którzy m.in Ty, zaczeli sie za przeproszeniem wpieprzac, do czegos co bylo bylo dobrze zorganizowane. <bez napinki> Jezeli juz zaczniemy, grac "Naszą" lige, to od początku, tak jak bylo to napisane pare postów wyzej.
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 15.01.2009 o godz. 14:20.
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Po drugie: niby dlaczego od początku (az tak zabolała wczorajsza porażka żart?PS: zimka decyduj najpóźniej dziś wieczorem bo myślę, że nie tylko mnie już to irytuje... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kazda porażka boli, jedna mniej druga bardziej, ale żyje już rewanżem i mam nadzieje ze w nowej lidze spotkamy sie bardzo szybko ![]() ![]() |
|
|