The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2008, 17:35
"Dzięki za odpowiedź O doping możesz być spokojny, nie często trafia się okazja zasiadania na trybunie D! "

Każdy mecz ligowy PP PE i jak kasa pozwoli te wyżej To mało ?
Nie no oczywiście żartuję
A ta dziewczynka ? Kij z nią.... kto ją do głosu dopuszcza ? Kto był na tyle inteligentny ? Za niedługo Polacy będą wspierać Hiszpanię na Euro w Polsce :| I wymyślać o tym piosenki...
Pokażcie jutro na co stać kibiców Wisły...bo ja niestety nie będę na tym meczu:( Ale chcę poczuć dreszczyk przed TV
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.08.2008, 18:50
Cytat:
Można jeszcze kupić bilety na wtorkowy mecz Wisły Kraków z FC Barceloną. W sprzedaży zostały wejściówki na sektory D i E.

Bilety można kupować w poniedziałek do godziny 18:00 i we wtorek od 11:00 do 14:00. Osoby posiadające Karty Kibica mogą kupować bilety w sklepie „Wiślacki Świat”, a ci, którzy nie mają kart w kasach sektora B.

Od 14:00 we wtorek natomiast bilety będą sprzedawane w kasach tych sektorów, na które zostaną jeszcze wejściówki.

Zapraszamy na mecz!

Wisla Krakow SA
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.08.2008, 18:59
Hiszpańska prasa: w Krakowie będzie marny doping

To się tyczy wszystkich kibiców: POKAZMY TYM CIOTOM JAK WYGLADA PRAWDZIWY DOPING!!
mika-mikak
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 26.08.2008, 13:32
Super bilety na Barcelonę: B2 rząd IX. Info: 502369831
Elosz
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 26.08.2008, 13:41
Prasa katalońska nie pisała żadnych tego typu słów o Wiśle Kraków i ich kibicach. Ani Sport, ani Mundo deportivo takich informacji nie przedstawiało. Także nie napinajcie się i sprawdzcie informacje w kilku zródłach, a nie opieracie sie tylko na domysłach polskiej prasy.

Dobra, jadę na meczyk zaraz w barwach Blaugrana. Tak - będę chodził w koszulce Dumie Katalonii po waszym wspaniałym stadionie. Zbijecie mnie za to? :(
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 26.08.2008, 13:43
Elosz napisał(a):Wyświetl post
Dobra, jadę na meczyk zaraz w barwach Blaugrana. Tak - będę chodził w koszulce Dumie Katalonii po waszym wspaniałym stadionie. Zbijecie mnie za to? :(
Na pewno jesteś idiotą, co do tego wątpliwości nie ma.
Elosz
Junior Member

Stary 26.08.2008, 13:44
Tak? Bo nie kibicuje Czarnej Gwieździe Belgradu? Tylko proszę bez tekstów, że jeśli jest się Polakiem, to trzeba kibicować polskim druzynom.
walkeroo
Senior Member

Stary 26.08.2008, 13:44
Prasa katalońska nie pisała żadnych tego typu słów o Wiśle Kraków i ich kibicach. Ani Sport, ani Mundo deportivo takich informacji nie przedstawiało. Także nie napinajcie się i sprawdzcie informacje w kilku zródłach, a nie opieracie sie tylko na domysłach polskiej prasy.

Zapraszamy na Sektor D3 to sie przekonasz.....
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 26.08.2008, 13:46
masz chłopcze jakies ale co do Naszego Stadionu ? to wypowiedz te slowa wszystkim kibicom Wisły w twarz i przyjdz pod D3 napewno Cie milo przywitamy.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Coglin
Senior Member

Stary 26.08.2008, 13:46
Tak? Bo nie kibicuje Czarnej Gwieździe Belgradu? Tylko proszę bez tekstów, że jeśli jest się Polakiem, to trzeba kibicować polskim druzynom.
dlatego, ze piszesz glupoty.
Wisła Kraków
Elosz
Junior Member

Stary 26.08.2008, 13:48
Niech kazdy kibicuje swojej druzynie i tyle. Bez zadnych zachowań prymitywnych.

Dobra, jade, bo z Wrocławia kawałek.
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 26.08.2008, 13:49
Niech kazdy kibicuje swojej druzynie i tyle. Bez zadnych zachowań prymitywnych.

Dobra, jade, bo z Wrocławia kawałek.
to w takim razie dlaczego nie kupiles biletu na sektor gosci ? tylko bedziemy musieli ogladac twoja osobe ;/ na sektorze dla fanatykow Wisły ? ?
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Mishuh
Senior Member

Stary 26.08.2008, 13:50
No właśnie, może nie jesteś Polakiem, tylko obywatelem świata?
A idiotą jesteś dlatego, że wiesz najwyraźniej (wnioskuję z treści) jakie są realia, a mimo to idziesz w barwach i jeszcze rozgłaszasz o tym wszem i wobec. Nawet jeśli chcesz w ten sposób udowodnić swoją bezgraniczną miłość do Barcelony (czemu nie masz biletu na sektor Twojej drużyny? czyżbyś nie umiał skontaktować się ze SWOIM klubem lub polskim fanklubem SWOJEJ drużyny?), to i tak jest to czyn co najwyżej politowania godny.
Ostatnio edytowane przez Mishuh : 26.08.2008 o godz. 13:54.
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 26.08.2008, 13:56

napisze tak,korzystniej byłoby dla ciebie gdybyś na ten mecz ubrał chociaż barwy Śląska aniżeli Barcy ...
Powód: w strefie zagrozenia zyczymy powodzenia ...
Ostatnio edytowane przez South : 26.08.2008 o godz. 13:56.
mp3
Junior Member

Stary 26.08.2008, 13:56
Może mi ktoś powiedzieć na jakim radiu możnaby w woj. ślaskim posluchac relacji z meczu Wisła - Barcelona
e
Senior Member

Stary 26.08.2008, 13:59
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4276
kkeejj
Junior Member

Stary 26.08.2008, 14:05
A ja mam pytanko: czy każdy mógł kupić w Krakowie bilet na sektor gości?

Fan Club Barcelony bilety na sektor gości załatwiał przez klub w Barcelonie.

oczywiście świadome pakowanie się w sektory D czy D3 to igranie z ogniem...
e
Senior Member

Stary 26.08.2008, 14:06
kkeejj napisał(a):Wyświetl post
Takie pytania kieruj do klubu FCB.
mp3
Junior Member

Stary 26.08.2008, 14:06
Dzieki, ale nie chodzi mi o radio on-line.
Mishuh
Senior Member

Stary 26.08.2008, 14:07

Fan Club Barcelony bilety na sektor gości załatwiał przez klub w Barcelonie.

oczywiście świadome pakowanie się w sektory D czy D3 to igranie z ogniem...
Nie, biletami na sektor gości dysponowała Barcelona.
Ksawery
Member

Od: 04.2007

Stary 26.08.2008, 14:11
Co do tego że dostaniemy bramę nie ma żadnych wątpliwości. W momencie gdy taka padnie wypatrujcie zakonspirowanych kibiców (może im się przytrafić chwila zapomnienia) i grzecznie podziękujcie im za obecność na stadionie...
kkeejj
Junior Member

Stary 26.08.2008, 14:39

chyba nie wszyscy piszący, pytający 'dlaczego nie kupiłeś biletu na sektor gości?' o tym wiedzą

te bilety są dostępne tylko dla socios (członków klubu), więc zwykły kibic z polski nie ma takiej możliwości.

weźcie może niektórzy poprawkę na to. rozumiem, że ciśnienie podskakuje na myśl o dziciakach z tatusiami w D3, ale reszta stadionu? chyba lepiej, żeby był tam ktokolwiek i zapłacił za bilet niż ma zostać puste miejsce?
e
Senior Member

Stary 26.08.2008, 14:41
chyba nie wszyscy piszący, pytający 'dlaczego nie kupiłeś biletu na sektor gości?' o tym wiedzą

te bilety są dostępne tylko dla socios (członków klubu), więc zwykły kibic z polski nie ma takiej możliwości.
A co Nas to za przeproszeniem ****a obchodzi ?

To jest Twoj problem.

Jesli jestes kibicem(?) Barcelony to takie pytania kieruj do swojego klubu a nie do Wisly. Bo to nie Wisla zajmowala sie dystrybucja biletow na sektor gosci, i tak samo nasi nie pytali sie na stronach Barcelony jak mozna dostac bilet na sektor Wisly
Nie rozumiem Cie chlopie.. jestes fanem Barcy a pytasz na stronach Wisly czy i jak mozna dostac bilet na sektor gosci. Idz do swoich.
I nie klam ze byly dostepne tylko dla Socios bo bilety mogl kazdy kupic, w tym Fan Club Barca Polska - http://www.fcbp.pl/ wszystko masz opisane jak mozna bylo dostac bilet. Jeden bilet - dla jednego czlonka FCBP + dla kazdej osoby z FCBP przyslugiwala mozliwosc zarezerowania DRUGIEGO biletu dla osoby NIE BEDACEJ W FCBP , wystarczylo wejsc na ta strone / forum skontaktowac sie poprzez e-mail / telefon badz na priv moderatowi wyslac info ze chcialbys dostac bilet.
Do tego doszlo ze ja nie majacy nic wspolnego z FCB musze Cie nakierowywac.

I wole puste miejsca niz zasiedlone przez tych Barcelońskich z Polski czy tam Hiszpanii.
Ostatnio edytowane przez e : 26.08.2008 o godz. 14:59.
Mishuh
Senior Member

Stary 26.08.2008, 14:46

weźcie może niektórzy poprawkę na to. rozumiem, że ciśnienie podskakuje na myśl o dziciakach z tatusiami w D3, ale reszta stadionu? chyba lepiej, żeby był tam ktokolwiek i zapłacił za bilet niż ma zostać puste miejsce?
Chyba nie tylko dla socios, skoro polski fanklub dał radę (nie sądzę, żeby wszyscy byli socios). Jestem ciekaw kto z tych "wielkich fanów Barcy" próbował w ogóle kontaktować się z klubem...
Natomiast wszyscy przyjezdni niezależnie od pochodzenia powinni wiedzieć, że idąc na sektory gospodarzy ryzykują.

I osobiście wolałbym, żeby miejsca były puste, niż pełne wielkich kibiców wielkiej Barcy. Wiele by na tym klub nie stracił- na pewno nie więcej, niż po ewentualnym skandalu, jak do czegoś tfu tfu dojdzie i niektórzy zaczną wypłakiwać się w rękaw mediom.
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.08.2008, 14:52
najpiekniejsze bedzie jak na d3 wbije sie jakis polski "pseudo" kibic FCB i przy golu dla nich zacznie skakac i wydobywac z siebie radosne okrzyki. No nie moge sie doczekac takiego widoku jak zacznie spierdalac z trybuny albo jak trzeba bedzie go wyniesc bo o wlasnych silach nie bedzie mogl tego zrobic... oczywiscie o ile Barca zdoła nam cokolwiek strzelic
bo cos czuje ze takich osób niestety na D3 troche bedzie... NIESTETY!
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 26.08.2008, 14:56
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
Hiszpańska prasa: w Krakowie będzie marny doping

To się tyczy wszystkich kibiców: POKAZMY TYM CIOTOM JAK WYGLADA PRAWDZIWY DOPING!!
Która to z prasowych marek Mundo czy inna tuba propagandowa Barcy jest tak niedoinformowana. Ale to raczej dobrze niech przekonają się od pierwszej minuty że u nich doping w porownaniu z R22 nie istnieje , miejmy nadzieje że mimo 10 % tzw okazjonalnych kibiców pojedziemy od pierwszej minuty .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
kkeejj
Junior Member

Stary 26.08.2008, 15:00
Fan Club dał radę, to prawda. wyjątkowa sytuacja

jak widać w Barcelonia nikomu nie przeszkadzały takie obrazki. ale wiem, inne realia itd
e
Senior Member

Stary 26.08.2008, 15:00
Bo my jestesmy Wisla i wbijamy tam gdzie nam sie podoba!!!

A tu jest stadion Wielkiej Wisly i tez mozesz wbic w barwach FCB, Twoja sprawa!!

Tyle.
Ostatnio edytowane przez e : 26.08.2008 o godz. 15:04.
Agnieszka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.08.2008, 15:02
No tak taaak.. W końcu KIBICE Barcelony będąc pierwszy i ostatni raz na meczu Barcy w życiu będąc mieć niesamowite wspomnienia.. a i dodatkowo budżet klubu jakoś podwyższą niemałą kwotą za bilety. Więc.. TAK owszem lepsze jest to niż puste miejsca.. lepsze dla oby stron
"Victoria Concordia Crescit"
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.08.2008, 15:05
hudinho napisał(a):Wyświetl post
najpiekniejsze bedzie jak na d3 wbije sie jakis polski "pseudo" kibic FCB i przy golu dla nich zacznie skakac i wydobywac z siebie radosne okrzyki. No nie moge sie doczekac takiego widoku jak zacznie spierdalac z trybuny albo jak trzeba bedzie go wyniesc bo o wlasnych silach nie bedzie mogl tego zrobic... oczywiscie o ile Barca zdoła nam cokolwiek strzelic
bo cos czuje ze takich osób niestety na D3 troche bedzie... NIESTETY!
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak tacy "kibice" panicznie boją się polskich stadionów. Żaden z nich nawet nie stęknie po golu dla Barcelony. Strach przed bandą krwiożerczych hord nożowników zwycięży
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów