|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
pomyśl.......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam, niedawno wrocilem do ojczystego Krakowai i jeszcze na nowym stadionie mojej Wisełki nie byłem i mam pytanie czy przechodzenie pomiędzy poszczegolnym podsektorami chodzi mi o F jest bezproblemowe?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie powinno być problemu.
Mi do tej pory sie udawało. |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak dojechac z A4 na stadion zeby nie bylo korków
Ostatnio edytowane przez Wislak2221 : 09.11.2010 o godz. 11:50.
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...,0.158443&z=13
Zaraz za bramkami skręcasz w prawo na A4 w kierunku Rzeszowa. Po dosłownie 500 metrach odbijasz znów w prawo zjeżdżając z A4. Resztę masz na mapie. Przede wszystkim omijasz remontowane rondo Ofiar Katynia gdzie trzeba sporo postać, szczególnie w piątek. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Z poprawką na zjazd z Balickiej na Armii Krajowej a nie jazdę Bronowicką. Bo tam też korki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ewentualnie można z pod lotniska jechać Olszanicką a później Królowej Jadwigi na tej trasie korków nie będzie.
http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...69086&t=h&z=13 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
no i bedzie dzisiaj ten koniec biletow czy nie ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jest komplet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Skąd to info ? Niby zostało 1500 do dzisiaj ale oficjalna chyba powinna informować o braku biletów,żeby się ktoś czasem daremnie nie wybrał a informacji nie ma..
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Nie będzie kłopotów jeżeli na bilet na którym są dane kobiety,wejdzie mężczyzna?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dzis dokupywałem bilety dla "wczesnie obudzonych" i w oparciu o info,że jest 1500 i kolejke,zakładałem ,ze góra o 14-15 będzie koniec.Także .albo wczorajsze info nie prawdziwe,albo dziś nikt nie doszedł do kolejki po 11(w co nie wierzę)
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dziś kupowałem bilety ok 15:00 była już tylko garstka na skrajne miejsca na dole sektora E i trochę na dół D. Także myślę, że wyszły do zera, ale najlepiej poczekać na oficjalne info.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Właśnie pojawiła się informacja na głównej że zostało 100 biletów ale nie to jest dziwne tylko to iż są to miejsca ( z ograniczoną widocznoscią) co pokazuje że stadion był projektowany przez laika jak mozna robic takie miejsca paranoja kto za to odpowie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na każdym stadionie są miejsca z ograniczoną widocznością. jak informuje klub takie miejsca sa w naroznikach wiec przypada 50 miejsc na naroznik. w sumie naroznikow bedziemy miec 3 - czym jest 150 miejsc do 33000? 0,0045%.
zresztą wystarczy pomyśleć. kupujesz taki bilet a stajesz na schodach czy przy barierce i masz widok taki jak inni a za bilet zaplaciles mniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ale ponoc trzeba siedzieć na swoich miejscach
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie do stałych bywalców. Udało mi się kupić bilet na spotkanie z Legią na sektor E22, mam miejsce w 24 rzędzie. Czy ten rząd jest bliżej murawy czy bardziej na tyle stadionu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No wlasnie mysle i nie moge wymyslec, po co klub w informacyjnym niusie o tym ze zostlo tylko 100 biletów, zacheca do zakupu abonamentów?Naklania do kupna karneciku na najgorsze(a nawet z ograniczona widocznoscia) miejsca
![]() Ile dokladnie bylo miejsc na ten mecz? 18 czy 19 kola? Spokojnie mozna doliczyc przynajmniej tysiac dzieciaków do 12 lat, takze w piatek nadkomplecik sie nam szykuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a dzieciaki nie muszą wcześniej jakiegoś "bezpłatnego biletu" zamówić? hmm jeżeli nie to co by było gdyby tak przyszło 5tys dzieciaków? (tak mówiąc czysto teoretycznie) klub ma obowiązek wszystkich wpuścić?
tak w ogóle to jeżeli dziecko nie ma biletu to też nie ma miejsca(krzesełka) na stadionie to gdzie będzie przebywać skoro wszystkie miejsca siedzące będą zajęte (teoria) a stojące są niedozwolone w ekstraklasie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
u opiekuna na kolanach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z tego co pamietam to chyba tylko legitke ochroniarz ma przylozyc do kamerki czy cos takiego..Nigdzie nie spotkalem sie na oficjalnej z informacja ze dzieci maja odbierac bezplatne bileciki,ale nie jestem tego pewien na 100 %.
Napewno jest tu ktos kto korzystal z tej opcji, wiec moze sie ktos wypowie.. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Miejsca z ograniczoną widocznością to na bank skyboksy, bo ostatnio Majchrowski stwierdził że nie wszystko widać. Nic tylko kupować i żreć do bólu, aż dupa pęknie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głupi i cierpliwy kibic-wyborca bo przecież nie ten uśmiechnięty brodacz z niebieskich
billboardów, który jeszcze nie tak dawno twierdził, iż mecz z Legią odbędzie się przy czterech trybunach zapełnionych kibicami. Ale po co, lepiej rozłożyć ciało w loży profesorskiej przy "bajorze" i doznawać kolejnych orgazmów wraz z chałaciarską sektą wybrańców. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
dziecko nie ma swojego miejsca, trzeba albo na kolanach albo kombinowac . Przewaznie nie ma problemu, ale na legii miejsca beda zajete w wiekszosci, wiec moze byc problem, wiec pewnie zostana kolana opiekuna |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W sumie to ty powinieneś "odpowiedzieć za to" a dokładniej za pisanie głupot...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Dobrze wiadomo co teraz zrobią za skyboxami. A co do miejsc z ograniczoną widocznością w narożnikach to nie tylko mają one ograniczoną widoczność ale także nie da się przy nich wygodnie usiąść. A tutaj moje zdjecie z takiego "ograniczonego" miejsca![]()
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 10.11.2010 o godz. 09:33.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Będziesz siedział bardzo wysoko, i będziesz miał znakomity widok. Pozdro
![]()
KOPER
|
|
|
|
Strzeże forum
Od: 09.2005
Offline |
|
|
UWAGA - BILETY MECZ Z LEGIĄ
Wszystkie posty o charakterze ogłoszeniowym, dotyczącym sprzedaży biletów, odstąpienia karnetów oraz wymiany miejsc będą na tym forum usuwane. Autorzy, którzy będą powielać tego typu posty będą z forum usuwani poprzez bany i blokady dostępu. UWAGA: Podobnie eliminowane będą posty w stylu "chętnie kupię bilet na mecz z Legią, jakoś się dogadamy itp". Prosimy tego typu zapytań i ogłoszeń również nie zamieszczać na forum. Posty będą usuwane razem z autorami. ![]()
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie bedzie problemu
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|