|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie dotarło do mnie ze to był już wydany nakaz zapłaty. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No to i ja cos wrzuce
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,58...iu_ustawy.html I retoryczne pytanie: jak czuja sie teraz Ci,ktorzy uwazali Drzymale za najwspanialszego prezesa w polskiej lidze w ostatnich latach ? Co za syf... ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Misiu kasa opowiada o swojej nocy w areszcie śledczym jak to nie mógł spac bo współosadzeni chrapali
http://www.weszlo.com/news/1573 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://ligoblog.blox.pl/2008/10/Oni-...zesa-PZPN.html
Zwróćcie uwagę na to kto reprezentuje naszych sąsiadów zza Błoń: Cracovia Rafał Wysocki Zbigniew Koźmiński Z tego co mi wiadomo Koźmiński funkcji w klubie z Kałuży żadnej nie sprawuje. Czyżby Filipiak oddał głos delegata rzecznikowi PZPN w zamian za... No właśnie - za co? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
2mln znaków. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zdaję się, że nawet na Reymonta wtedy wygrali, a przynajmniej był remis... ;/ ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Myślałem, czy by nowego tematu nie założyć, w końcu mamy dzisiaj nie lada wydarzenie, ale po krótkim zastanowieniu doszedłem do wniosku, że ten temat pasuje jak ulał.
WYBORY W PZPN !! Jak dla mnie zwycięstwo kogoś innego niż Lato będzie dużym zaskoczeniem. Wszystko zostanie po staremu. Co najwyżej, wzorem świętokrzyskiego oddziału PZPN, powstanie za 3 lata komisja, mająca powołać specjalną komisję ds. wszczęcia ogólnej debaty nad powołaniem specjalnej komórki mającej za cel zbudowanie boiska treningowego w Kozich Ząbkach. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak, zwycięstwo Laty jest najbardziej prawdopodobnym scenariuszem.
Czy dobrym dla polskiej piłki - wydaje się że niewiele się zmieni, niemniej czas pokaże. Jeśli jednak chodzi o osobę samego Laty to słuchając jego wypowiedzi dochodzę do wniosku, że powinny być jednak jakieś ograniczenia w sprawowaniu ważnych, publicznych funkcji ze względu na kryterium inteligencji. Nikt mu nie zabierze, że był jednym z najlepszych polskich piłkarzy w historii niemniej bystrzak to z niego nie jest. Pamiętam fragment jednej z ostatnich wypowiedzi: "rozmowy z Ekstraklasą S.A powinny być...mmmm...obopólne" ![]() Ale to oczywiście sprawia, że jest idealnym kandydatem do sterowania z drugiego szeregu i pewnie o to chodzi. Ponoć też współpracuje już z Tymochowiczem, także pewnie wkrótce będzie pięknie opalony. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cala czwroka to "jedno i to samo".Wszyscy umoczeni ,wszyscy nie majacy pojecia o nowoczesnej pilce.Boniek taki niby nowoczesniejszy a wały z Widzewem sam robił .Wyobrazacie sobie Late ktory reformuje system szkolenia mlodziezy w Polsce,szkoli sedziow i daje kase na edukowanie mlodych trenerow?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lato wygra i to jak dla mnie najgorszy wybor.
Jedyna osoba ktora przynajmniej w niewielkim stopniu rokowla by nadzieje to Boniek - szans nie ma.Mam tylko nadzieje ze nie bedzie firmowal Laty jako v prezes. Grubas bylby idealny o czym pisalem wczesniej ale wyglada na to ze jednak nie zdecyduja sie na to. A Lato?To tak jakby zamiast jednego Kaczora, prezydentem zostal drugi albo zamiast Tuska premierem zostal Schetyna ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Równie dobrze mogliby prowadzić reportaż z wyborów do Kamorry w Neapolu ...
Chociaż nie wiadomo gdzie jest większa skala przestępstw i przekrętów ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Szkoda ze nikt bomby nie podlozyl pod ten budynek w ktorym odbywa sie zjazd.
Poplakalyby gazety, onet by si wyswietlal na czarno, bylby z tydzien zaloby narodowej, ale przynjmnjiej bysmy sie od tych s****ysynow raz na zawsze uwolnili. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Lato wygrał i nie zmieni się nic
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
eee
wolalbym mniejsze zlo, czyli Bonka. Ciekawe czy pocisnie w kibicow jeszcze gorzej anizeli Listek. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
extra i znowu to samo przeciez to jest ustawione. 57 glosow dostał i wlasnie tyle potrzebowal aby wygrac w 1 turze !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Raz sierpem raz młotem czerwoną hołote... maja tupet sqrwysyny ['].
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
szmate zastąpiła szmata. tyle w temacie. a na trybunach dalej bedziemy spiewac pzpn pzpn jebac jebac pzpn.
![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Kto liczył na zmiany na lepsze, jak ja, ten sie grubo przeliczył!
Zreszta wypowiedzi o nowym prezesie i całym PZPN idealnie pasuja do tego tematu! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Boniek nie chce być vice... tym lepiej dla niego
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Lato wymienił grono piłkarskich klubów które nie poparły nawet rekomendacji jego osoby na kandydata szefa PZPN min . Wisłę oraz obydwa łódzkie kluby .
Podsumowując rodzina krzywdy nie dała sobie zrobić stare dziady spały czytały prasę i żarły od południa do końca wyborów . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
gdzie ten news?
ŁKS poparł Kręcinę? obczajcie to: http://michalpol.blox.pl/2008/10/Sur...a-szeregi.html Cytat:
1 głos nieważny... ciekawe czyj? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Late od Listkiewicza rozni tylko brak kontaktow w Europie . No i Lato nie zna zadnego jezyka obcego.
Ale za to jaki z niego zdrowy BETON... Nadal jestesmy w glebokiej d..ie. "Wszystko i nic ulegnie zmianie - zmieni sie wszystko i nic." Oprocz obslugi i dziennikarzy nie zginal by zaden uczciwy czlowiek... ![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jedyny realny kandydat to Boniek, reszta to zwykła betonowa banda, nic się nie zmieni bo nie miało prawa.
Lato jest klakierem na sznurku Engela i obstawiam że "Benhauer" też szybciutko poleci. Jako |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Lato różni się od Listkiewicza tym, że nie zna języków obcych. I należał do SLD.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 30.10.2008 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako działacz ,senator(SLD) i dyrektor Amiki Lato nie zrobił NIC ,zawsze był tylko figurantem i karierowiczem.Nie spodziewam sie po nim żadnych normalnych czy rewolucyjnych zmian. Fatalny wybór!
J...,j.....PZPN dalej obowiązuje. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Betafence prezesem.
Lato jest gamoniem, wiec przynajmniej bedzie smiesznie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cóż, po prostu szkoda. :( Boniek miał pomysł na uzdrowienie tego, ale niestety, znów zadziałały obawy przed utratą pensyjek ... :( żal żal żal...
KOMUNIZM W POLSCE NIGDY NIE UPADNIE... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|