|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
A teraz WK za to zapłaci?
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W Poznaniu też nie było dramatu, ale tam mieli lampy. Stać ich...
Najlepsze (poza naszym) byly murawy na dolnym Slasku, czyli Odry i Malinowych, tylko tam po prostu pogoda byla najbardziej łaskawa. Mam nieodparte wrażenie że za rok o tej porze będzie jeszcze wiekszy gnój w tym temacie i byc moze na jednyn sezonie Wieczystej na R22 sie skończy. W kwestii Wieczystej zastanawia mnie jedynie dlaczego spotkań PP nie moga rozgrywać na Chalupnika? Niższe ligi graja na różnych kurnikach i nikt nie robi problemów. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Za Przegląd Sportowy:
Za zarządzanie, utrzymanie oraz bieżącą pielęgnację murawy odpowiadać będzie zespół Wisły Kraków. Wisła Kraków nie będzie operatorem meczów. Wieczysta Kraków i jej partnerzy zapewnią natomiast środki oraz sprzęt niezbędne do przygotowania obiektu do gry na poziomie Ekstraklasy, w tym m.in. wsparcie prac greenkeeperskich, specjalistyczny sprzęt oraz doświetlanie murawy ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Koszt takiej zabawy z murawą w czterech zimowych miesiącach wrzuciłem wcześniej...
Nie są to kosmiczne pieniądze, Poza zakupem lamp. Używane to około 1,5 mln. to cztery miesiące ich obsługi, podgrzewania murawy i innych potrzebnych zabiegów AI szacuje na 700 000. Kwietnia chyba na to stać .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
Jebac Wieczysta!!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że dogadaliśmy się z Wieczystą. To jeszcze może zaprocentować, nie ma co palić mostów.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|