The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2013, 10:45
Ruch pozbywa się kolejnego obcokrajowca. Coś czuję, że zabawa w polski Athletic Bilbao skończy się dla Chorzowa bolesną degradacją.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Od: 07.2010

Stary 28.06.2013, 19:13
Bereszyński do Benfiki za 2 mln ojro ..
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 28.06.2013, 20:38
Wg mnie w tym okienku tam nie pójdzie
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 28.06.2013, 22:55
Legia zarabia.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.06.2013, 08:05
Legia zarabia i zarabiać będzie bo inwestuje w młodych perspektywicznych piłkarzy (nie tylko). My dla odmiany wygrzebiemy jakiś zdezelowany wiekowy szrot na bałkańskim śmietniku i jadymy do I ligi!

Zdzisek Kapka ajeaoo ajeaoo
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.06.2013, 19:29
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie w tym okienku tam nie pójdzie
Dzisiaj powiedział jednak, ze odchodzi tylko nie wie kiedy
wis.la/m8luh

PS: Miałem napisac, ze dzisiaj jednak potwierdził, ze odchodzi
Powód: PS: Miałem napisac, ze dzisiaj powiedział jednak, ze odchodzi tylko nie wie kiedy ;)
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.06.2013 o godz. 21:12.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 30.06.2013, 20:33
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Powiedział, ze odchodzi tylko nie wie kiedy
wis.la/m8luh
Ok spoko tylko zauważ że mój post zamieściłem 2 dni temu a info że Bereszyński " chce odejść tylko nie wie kiedy" wyszedł dziś. 2 dni temu to były tylko i wyłącznie moje przypuszczenia i przeczucie.
Pozdro
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 01.07.2013, 01:24
Miliony zarobione. Ch.uj nie Liga Mistrzów
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.07.2013, 19:03
Warto wspomnieć i postarać się by takie przypadki miały miejsce raz na rok, nie więcej.
Tutaj jest patologia jeśli chodzi o rynek transferowy na całym świecie.

"Wszystkie oczekiwania Roberta zostały spełnione, a przygotowana dla niego oferta była ponadstandardowa. Ale pozostały jeszcze oczekiwania jego menadżerów, którzy swoją usługę wycenili na 200 tysięcy złotych. I tu musiałem postawić pytanie: za jaką pracę jest ta kwota? Co ci panowie zrobili dla naszego klubu, że swoją usługę wycenili na taką kwotę?" - powiedział prezes klubu z Bielska-Białej dla oficjalnego serwisu Podbeskidzia.

"Nie może bowiem być tak, że przy wielogodzinnych dyskusjach na temat transferu Roberta tylko pół godziny rozmawiamy o oczekiwaniach piłkarza, a całą resztę czasu poświęcamy dyskusjom na temat wielkości gaży usługi menadżerskiej dla dwóch panów, którzy reprezentują zawodnika. Osobna kwestia to ich zachowanie, które - mówiąc delikatnie - mocno i to na minus odbiegało od tego, jak zachowują się menadżerowie innych zawodników" - podkreślił Wojciech Borecki."

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 02.07.2013, 20:27
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj powiedział jednak, ze odchodzi tylko nie wie kiedy
wis.la/m8luh

PS: Miałem napisac, ze dzisiaj jednak potwierdził, ze odchodzi
A jednak moje przeczycie mnie nie zawiodło ;]
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 02.07.2013, 21:45
Nie mów hop.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 02.07.2013, 21:46
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Nie mów hop.
Ps przemówił za mnie
http://legia.przegladsportowy.pl/Pil...709,1,721.html
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 02.07.2013, 22:11
Niech i on więc nie mówi hop.

Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 31.08.2013, 20:14
Z cyklu "wydarzenia w synagodze":

Radovic 1-0 !
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.08.2013, 21:30
Co robiła flaga Legii na gniezdzie sasiadki Oprocz tego ze wisiala do gory literkami... ?
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 31.08.2013, 21:33
A co mogła robic?

Co do wyniku! Wszystko dobrze sie kończy ...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 31.08.2013, 21:36
Takie flagi to na allegro można kupić, pewnie jakiś Janusz z Warszawy zgubił przed wejściem na stadion

Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.08.2013, 22:19
Barwy Legii to czerwono-biało-zielone... czyżby sami nieumiejętnie uszyli flagę i wywiesili jako zdobytą Tam mnie już nic nie zdziwi także taką opcję też trzeba brać pod uwagę Fenomenem jest również wielka flaga Tarnovii na którą kibole nie chodzą Co do wyniku to oczywiście dobry
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 31.08.2013 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 31.08.2013, 22:33
Haha faktycznie flaga jest źle uszyta
Odpowiedz cytując
marlyd
Member

Od: 07.2003

Stary 01.09.2013, 09:58
Patrząc na tabelę i terminarz następnej kolejki to zwycięstwo Wisły nad Piastem da nam 1. miejsce w tabeli / na pewno do soboty 14.IX/
Lidera mamy za ch.. go nie oddamy
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.09.2013, 10:20
A Wesz(L)o już szczuje na Wisłę. Wylewa płacze, ze Pogoń skrzywdzona wynik wypaczony, ręka Głowackiego ewidentny karny...

Zajrzyjmy na Wesz(L)o i ich komentarz po meczu Wisła - Legia gdy nas przekręcono. Wówczas przy stanie 1-2 Jodłowiec też zagrał piłkę ręką ale wtedy wesz(L)o pisało tak:

A gdyby Jodłowiec stał na linii bramkowej i gdyby piłka zmierzała do siatki, to co wtedy? - spytał fan opcji "gdyby, gdyby". A ja odpowiadam: nic. To napastnik ma tak strzelić, żeby uderzeniem ominąć nogę, głowę, biodro, brzuch i rękę przeciwnika. Ludzie mają ręce i nie można ich za to karać. To nie jest gra w zbijaka przecież - nie o to chodzi, by komuś trafić w dłoń, tak jak kiedyś zrobił to Roberto Baggio w finałach mistrzostw świata (mecz Włochów z Chile). Jak trafiasz w dłoń, zamiast obok niej - i potem prosto do siatki - to twój problem. "Zagranie piłki ręką ma miejsce w sytuacji, gdy zawodnik rozmyślnie i świadomie dotyka piłki ręką" - oto przepisy.

Hipokryci... Przewidywali, że Wisła będzie miała trudności w walce o utrzymanie tymczasem, jest troszke inaczej i ta znienawidzona przez niektórych warszawskich pismaków Wisełka ośmiela się ciułać punkty...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.09.2013, 10:46
O to właśnie chodzi. Filozofia Kalego w każdej sytuacji.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 01.09.2013, 10:57
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Haha faktycznie flaga jest źle uszyta
Nie mogę się doszukać opisu "zdobycia" tej flagi przez parchów. Choć wydaje mi się ze akcji typu "przychodzi żyd do krawca" nie opiszą.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.09.2013, 11:12
shaggy napisał(a):Wyświetl post
A Wesz(L)o już szczuje na Wisłę. Wylewa płacze, ze Pogoń skrzywdzona wynik wypaczony, ręka Głowackiego ewidentny karny...

Zajrzyjmy na Wesz(L)o i ich komentarz po meczu Wisła - Legia gdy nas przekręcono. Wówczas przy stanie 1-2 Jodłowiec też zagrał piłkę ręką ale wtedy wesz(L)o pisało tak:

A gdyby Jodłowiec stał na linii bramkowej i gdyby piłka zmierzała do siatki, to co wtedy? - spytał fan opcji "gdyby, gdyby". A ja odpowiadam: nic. To napastnik ma tak strzelić, żeby uderzeniem ominąć nogę, głowę, biodro, brzuch i rękę przeciwnika. Ludzie mają ręce i nie można ich za to karać. To nie jest gra w zbijaka przecież - nie o to chodzi, by komuś trafić w dłoń, tak jak kiedyś zrobił to Roberto Baggio w finałach mistrzostw świata (mecz Włochów z Chile). Jak trafiasz w dłoń, zamiast obok niej - i potem prosto do siatki - to twój problem. "Zagranie piłki ręką ma miejsce w sytuacji, gdy zawodnik rozmyślnie i świadomie dotyka piłki ręką" - oto przepisy.

Hipokryci... Przewidywali, że Wisła będzie miała trudności w walce o utrzymanie tymczasem, jest troszke inaczej i ta znienawidzona przez niektórych warszawskich pismaków Wisełka ośmiela się ciułać punkty...
no coz ,wypadalo by zadac Stanowskiemu i jego warszawskim kolezkom pytanie- Boli ?

I k.u.r.w.a ma bolec !!!
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.09.2013, 12:49
shaggy napisał(a):Wyświetl post

Nic dodac nic ując - Wesz(L)o
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.09.2013, 13:26
Płacze weszlo mają za zadanie przypomnieć sędziom, że mają sędziować mecze Wisły jak dawniej robił to Hubercik, żeby tylko czasem nie zagroziła ich legiuni.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.09.2013, 17:10
Slask remisuje a zawodnikiem meczu wybranym przez facebookowiczow na Canal+ Sport oczywiscie po raz kolejny Stevanovic
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.09.2013, 17:17
Haha nieźle z tym plusem meczu, facebookowicze sobie jaja robią i taki jest sens tego całego plebiscytu Śląsk może przegrać 0:5 z Podbeskidziem, a i tak najlepszy mecz rozegra Wielki Dalibor
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.09.2013, 19:47
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.09.2013, 22:55
Oświećcie mnie, bo nie ogarniam tej beki, że mecz w mecz zawodnikiem meczu - gdy gra Śląsk - zostaje Stevanović.
Ossohozzi?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów