|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jaki telefon polecacie z WiFi i rozsuwaną klawiaturą QWERTY
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wie ktos z Was gdzie w Krakowie kupię takie oto lampiony?
http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam pewien problem,zawsze gadu,ipla otwierały mi sie wraz z uruchomieniem systemu (Windows 7) a dziś próbowałem z 3 razy uruchamiać i nic nie pomogło a co gorsze nie mogę uruchomić wogóle tych orogramów,w czym tkwi problem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jeśli hibernowałeś lub usypiałeś to sprawdź w procesach czy nie są tak jakby uruchomione, jeśli tak to zamknij i normalnie uruchom. A jak całkiem wyłączałeś to nie wiem.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzeczywiście w tym tkwił problem tyle,że nie spodziewałem sie takiego problemu bo wszystko normalnie wyłączałem ale już sie naprawiło
dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poszukuję książki, podręcznika, samouczka: jak prowadzić książki dla firmy będącej na ryczałcie z vatem, napisanej przystępnie, najlepiej z przykładami. Jeżeli ktoś kojarzy taką pozycję, bardzo prosze o wiadomość.
Preferowana wersja "dla idiotów" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ktoś kojarzy tę dziewczynę z 1;50 po lewej jak stoi z mikrofonem ?
Tzn po kojarzeniu to mi nic, jakieś imię, nazwisko ? redakcja ?Bo jakoś nie idzie mi się rozczytać z mikroofnu skąd jest. http://www.youtube.com/watch?v=HO1cP...ayer_embedded#! dzięki ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie wiecie gdzie można kupić taką koszulkę ?
![]() ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://www.fanatyczni.pl/t-shirty/_a...ty_che-34.html
http://libertarium.cupsell.pl/produk...-Anty-Che.html ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ile można minimalnie wyciągnąć z bankomantu euronetu ? W sensie czy nominały 20 zł ma?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie ma. Tylko 50 i 100.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ta konkretna akurat mojej produkcji...
![]() cena 35PLN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szlag mnie trafi zaraz. Piszę pracę w wordzie w tabeli, nie wiem co mi się porobiło ale tabela nie rozszerza mi się automatycznie gdy wpisuję do niej tekst. Tekst mi pionuje praktycznie i dzieli wyrazy zamiast poszerzać tabelę. Gdzie to zmienić ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Hamas_ kr to podaj linka.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest jutro jakiś mecz LM w telewizji ?
Mam upc ( czyli podstawowe kanały jak na kablówce + polsaty cyfrowe, sporty, extra, futbol itd ),bo przeglądam www.tv.wp.pl i nie widzę jutro żadnego meczu :| ? |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jutro na N.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po jakim czasie komornik może mi zająć częśc mojego wynagrodzenia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@krakow2009
Po prawomocnym wyroku sądu opatrzonym klauzulą wykonalności. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, czy mógłby mi ktoś napisać gdzie w Gliwicach można oglądać mecze ekstraklasy? Zależy mi szczególnie na naszym meczu z legią. Pozdrawiam i proszę o PW
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jest jakiś zdolny grafik, który potrafił by przerysować mi herb z 150x150 na trochę większe wymiary
?![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ile kosztuje jeden zakład Lotto ? Kiedyś pamiętam to się zwało Dużym Lotkiem i kosztowało 1,25 zł. Do której godziny można postawić zakład? Z góry dzięki za odpowiedź.
jakkfk nie ma sprawy. W razie czego dołożę jeszcze 2 mln na Deleva i 3 na elewacje stadionu. ![]()
Ostatnio edytowane przez piter116 : 27.09.2011 o godz. 14:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest ktoś ogarnięty w temacie komputerów, kart sieciowych, sterowników itd. Problem wygląda tak, że rozłącza mnie z internetem, gdy jest on podłączony poprzez kabel ethernet. Nie wiem, czym może być to spowodowane.. Czy jest to brak jakiś sterowników, czy może z kartą sieciowa? Nie jest to problem raczej z dostawcą internetu( w tym przypadku Neostrada), gdyż zdarzało mi się to w dwóch rożnych miejscach( dom i akademik). Nie wyskakuje żaden komunikat, po prostu pewne strony się czasem nie ładują i internet rozłącza się na pare minut. W czym może tkwić problem, wie ktoś?
edit: piter116: teraz jeden zakład kosztuje już 3zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, czy wynik meczu Piast- Cracovia został zweryfikowany jako walkower, czy jak? Na 90minut zamiast wyniku widnieje x-x i jest notka, że mecz został przerwany w 90. minucie. Ewentualnie, czy jest gdzieś oficjalna informacja, że mecz został przerwany?
Edit: wielkie dzięki, Szprotson.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 27.09.2011 o godz. 15:22.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dudi
Cytat:
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polak jadący:
Do Rosji - wiza potrzebna Na Ukrainie - nie potrzebna Na Białoruś - wiza potrzebna Rosjanka do Polski - potrzebna wiza ? Ukrainka do Polski - potrzebna wiza ale nie widzę ceny nigdzie ? Białorusinka do Polski - potrzebna wiza ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Oglądne gdzieś dzisiejszy mecz PP w necie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Możliwe że będe w piątek w Niepołomicach. Co tam można ciekawego zobaczyć, gdzie można pójśc. Bede wdzięczny o jakieś sugestie
|
|
|