|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jaki jest hipermarket ( Real, Kaufland, Carrefour, Auchan, Tesco itp) jak najbliżej UR na Balickiej? Ewentualnie najtańszy spożywczy? Z góry dzięki za odp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Potrzebuję dokładnie wszystkie zmiany pod którymi się podpisujemy, bo nie mogę znaleźć - zmiana ustawy o imprezach masowych. Pilne
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Powód: jeżeli nie o to chodzi to sorry :D
Ostatnio edytowane przez koniukrk : 22.09.2011 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
może nie być centrum![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
O której dzisiaj losowanie Lotka
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie gdzie w Krakowie jest skup złomu
? |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
hejka ,mam takie pytanko ,otóż chodzi mi o tytuł filmu o tematyce II wojny światowej ,kiedyś to oglądałem na Canal+ chyba,,, ,a tematem filmu było spotkanie świty od Hitlera gdzie generałowie decydowali o obozach koncentracyjnych w Polsce,czy o Żydach co z nimi zrobić itp.podpowiedzi proszę na priva,z góry dziękuję
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś może pełną listę piosenek jaki są są puszczane u nas przed meczami, w przerwach i meczach na stadionie piłkarskim? Ew. te najczęściej puszczane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Panowie nie wiecie ile czasu prawnie jest na dostarczenie paczki przez Pocztę Polską ? Przesyłka była ubezpieczona i wysłana jako zwykła paczka priorytetem. Czekam już 8 dni. Po numerze przesyłki powiedzieli mi, że jest w sortowni w Krakowie(gdzie ma być dostarczona) a wysłana została z Kielc. Co mnie podkusiło żeby przez Pocztę wysyłać a nie kurierem tam przynajmniej było by kogo opierdzielić a tu nie ma
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bateria w laptopie trzymała 1.5h teraz trzyma około 50min. Co robić
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Jesli zależy Ci na tej konkretnej baterii to mozesz oddać ją do regeneracji ale koszty są niewiele mniejsze od kupna nowej. Mozesz oczywiście wyciągać baterie jak pracujesz na zasilaniu ale przez to rzecz jasna nie bedzie trzymać dłużej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadome jest że bateria sie zużywa. Można powiedzieć że byłem na to przygotowany że będzie coraz słabsza. Ale ją złapało można powiedzieć z dnia na dzień. Ma baterii na 46min a tu nagle pusta i "woła" o prąd...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A nie masz jakichś nowych sprzętów jak np. karta sieciowa pod usb, albo coś co by zużywało dużo prądu?
Z drugiej strony ja miałem sytuacje że bateria z normalnego działania (ok 1,5 h) wogóle przestałą się ładować. |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ma ktoś internet LTE z cyfrowego polsatu?
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Wiecie czemu baterie w laptopach trzymają coraz krócej ? ponieważ używając lapka w domu i podpinając go do prądu nie wyciągacie jej..ja mam laptopa 3 lata i bateria trzyma tyle samo jak wtedy co go dostałem..Poprostu dostaje więcej prądu niż zużywa..to jest jak z akumulatorem w aucie ..jak dostanie wiecej prądu niż potrzebuje to za jakis czas bedzie do wyjebania
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Panowie i panie czy jest w Krakowie kantor który przyjmuje drobne Euro? mam 29 euro i chciałem wymienić na złotówki tylko nie wiem czy jest gdzieś możliwość wymiany nawet monetami 50 centowymi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co do tych wymian to rok temu o to pytałem bo miałem do wymiany 5 euro (jednak nie wymieniłem i nie wiem jak z tym jest) i takie dostałem wtedy odp:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Baterie trzymają krócej bo je macie w lapkach podpiętych pod kabel i następują wielokrotne mikroładowania, które zmniejszają pojemność baterii. Jeżeli macie lapka na kablu to należy wyjąć z niego baterię (choć nie wszyscy producenci na to pozwalają w trakcie działania komputera)
Tobie nie ładuje prawdopodobnie dlatego że rozładowałeś swoją baterię do zera, a jak bateria zostanie rozładowana do zera to należy ją wyrzucić do pojemnika na baterię bo ponownie sie jej już nie naładuje
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 24.09.2011 o godz. 09:18.
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co z tym pobieraczek.pl ? Zarejestrowałem się bo szukałem czegoś, nic nie ściągnałem, a tu mi teraz przychodzi coś o zapłacie? Z tego co się dowiaduje to Urząd Ochrony Konkurecji i Konsumenta, nałożył im jakąś karę ale to nic nie zmieniło, mogę ich sobie olać?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy się zarejestrowałeś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Spokojnie możesz to olać. Miałem to samo jakieś pół roku temu. Przychodziły maile, żebym zapłacił, usuwałem je od razu. Nic Ci nie zrobią
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja także zignorowałem żądania pobieraczka. Od jakiegoś roku przestali wysyłać maile, a po pieniądze nikt się nie zgłosił. Najpewniej nie ma się czym martwić.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Już wiem