|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Szukam taniego noclegu w Londynie, oczywiście w związku z meczem Wisły z Fulham. Macie jakieś pomysły, namiary?
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Może spróbuj przez couchsurfing.
http://www.couchsurfing.org |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jaki internet polecacie zainstalować na mieszkaniu w Krakowie? Najlepiej w pakiecie z kablówką
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy w Fanatyku są jeszcze dostępne te koszulki adidasa z BG?
![]()
14(1)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
TVN na żywo za darmo, da radę gdzieś oglądać w necie?
Pilne. edit: dzięki.
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 21.09.2011 o godz. 17:52.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
jurukuru tutaj oglądniesz jednak są limity... Nielimitowaną transmisje ciężko dostać
![]() http://weeb.tv/channels |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam wielką prośbę do Wiślackiej braci o pomoc w walce o skrzynkę piwa
![]() bez zadnych haczykow , wirusow, rejestracji, tylko kliknięcie - 5 SEKUND http://skrzynkawojaka.pl/4e79d7576f6c5/ -> pokaż skrzynkę -> WRZUĆ BUTELKĘ Z góry bardzo dziękuję !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Co mi grozi jeśli mam telefon ma mixa i mam ważność konta do np 10 a doładuję konto 11 . Jak się spóźnię 1 dzień to są jakieś kary za to czy tylko jakieś upomnienie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
podobno po kilku dłuższych opóźnieniach List itp ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ma ktoś to http://www.vectra.pl/internet/?
![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
xxx |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam, dzis dzien bez samochodu i darmowe MPK za okazaniem dowodu rejestracyjnego. Jesli mam samochod na ojca, to czy moge jezdzic na tym dowodzie dzisiaj za free? Nigdzie nie pisze ze w dowodzie ma byc moje imie, nazwisko sie zgadza...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogłby ktos podac pare tytulow ksiazek na temat kibicow/Wisły, typu "Liga Chuliganów", "100 lat w blasku Białej Gwiazdy" itp?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Prośba do Wiślackiej braci o kliknięcie - bez zadnych haczykow , wirusow, rejestracji, tylko kliknięcie - 5 SEKUND http://skrzynkawojaka.pl/4e79d7576f6c5/ - pokaż skrzynkę - WRZUĆ BUTELKĘ Z góry bardzo dziękuję ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Panowie, poleci ktoś jakiś tani hostel w Krakowie, w miarę blisko centrum, okolice Rakowckiej. Z góry dzięki!
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Chyba nie możesz, na nie swoim dowodzie,bo podejrzewam,że kanary są na tyle rozgarnięci(zapewne przeszli szkolenie tygodniowe, finansowane przez Unie w ramach projektu masz mózg 2.0),że będą żądali dowodu osobistego aby sprawdzić czy się zgadza w nim to co w dowodzie osobistym.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Sądzę że nie powinno być problemów. zawsze możesz powiedzieć że ojciec wysiał 2 przystanki wcześniej a ty tylko po marchewkę pod halę jedziesz...
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Szukam dobrego ortopedy w Krakowie przyjmującego prywatnie, polecicie kogoś?
![]()
Trenuj
Sporty Walki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktos czy jest opcja kupienia biletow na sektor gospodarzy w Enschede w dniu meczu ewentualnie dzien przed
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie starego stadionu Lechii Gdańsk przy Traugutta. Widziałem po zdjęciach że nadal stoi czyli on nie będzie rozbierany ? Będzie służył jako oobiekt treningowy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam, akurat kanary mnie sprawdzały dzisiaj. Po prostu wyjalem dowod rej. i pokazalem ze mam i tyle. Bez slow i tlumaczenia
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy nie za pozno, ale jaka polecacie szkole jezykowa - angielski do matury
![]() |
|
|