|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja ustny polski mam w środę, potem geografia i za tydzień ustny angielski i historia a potem przerwa do 21 czerwca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Sadzę ze raczej panie polonistki cię nie zagna w tymże temacie, ewentualnie coś ze strony językowej może być gorszego, a stricte odnośnie komentatorów to zapewne jakieś stereotypowe pytania Moje zdanie jest następujące: Nie ma co się spinać ustną bo to się do niczego nie liczy, Wynik z tego egzaminu ma takie znaczenie jak ocena z plastyki w 4 klasie podstawówki ;]
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 10.05.2010 o godz. 10:51.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
no właśnie o tej stronie językowej myślę co tam mogą mnie zapytać Szymku.
oczywiście, że się nie spinać, ale zdać trzeba. ![]()
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 10.05.2010 o godz. 23:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dlatego najlepiej wybrać tematu bez lektur ;D Ja tak miałam rok temu
![]() Męczył się ktoś dzisiaj z biologią rozszerzoną może? ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja powiem szczerze że siętrochę obawiam wyników.. mam nadzieję że te cholerne 15pkt zdobędę.. a właściwie ustrzelę.. ogloszenie pomylilem czasownik zgubic z jakims innym.. natomiast w liscie pisalem takie bzdury ze masakra
no nic trzeba czekać ;] a jutro ustny...![]()
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Geografia rozszerzona jest w czwartek od 9 tak?
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Heh, a ja mam dzisiaj o 18.15 angielski.. Te godziny są raczej sztywne i zdążę na derby, prawda?
edit: dzięki.
Ostatnio edytowane przez Stanlej13 : 11.05.2010 o godz. 11:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez _gilardino_ : 11.05.2010 o godz. 11:21.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
dokładnie ! najbardziej niewyraźnie mówiący lektor ! Jeszcze echo takie było, że ciężko było cokolwiek usłyszeć. Mieszane mam uczucia, 2 ostatnie zadania były proste.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak, jest o 9 w czwartek jeśli zdajesz to powodzenia życzę
A dziś angol ustny 12/20 ale uuulga http://www.gtam.info/ang/krakow/ polecam tą stronke rozmówki się sprawdzają dla OKE Kraków oczywiście, choć mi się nie udało trafić na jedą z nich nawet nie wiem już który zestaw miałem
Ostatnio edytowane przez farciarz : 11.05.2010 o godz. 14:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie odnosnie matury ustnej z angola. Wchodze do klasy, dostaje kartke z zadaniami i mam 5 minut na ich opracowanie. Czy to co sobie napisze na tej kartce moge pozniej odczytac przy odpowiadaniu czy nie mozna zywcem z tej kartki czytac co sie napisalo tylko trzeba z pamieci sie starac mowic?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A ja mam pytanie.
Podobno dostajemy 30 czerwca wyniki i co dalej ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez sndr : 12.05.2010 o godz. 09:10.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
i po ustnej z polaka, 18/20.
![]() |
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wchodzisz na stronę uczelni na którą chcesz się dostać. Tam znajdujesz dział "Rekrutacja"i WSZYSTKIE potrzebne Ci informacje są tam zamieszczone. Każda uczelnia ma inne terminy i procedury, więc zadałeś troche mało sprecyzowane pytanie.
![]()
©
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
20/20 z ustnego anglika rozszerzonego
Szczerze mówiąc, w szoku jestem. Odpowiadałem obiektywnie patrząc beznadziejnie, tematy poomawiałem, na pytania odpowiedziałem, ale za język mogli parę punktów odciąć. W ogóle ponoć same dwudziestki szły. Ogólnie z angielskiego mam już na pewno 45/52 punktów, nie wiem jedynie, ile za wypracowanie dostane, ale i tak jestem bardzo zadowolony ![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
W jakim celu łączysz sobie te dwa egzaminy? Liczy Ci się w ogóle ten ustny gdziekolwiek? Teoretycznie to można na niego nie przyjść.
![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
wydaję mi się, że jednak lepiej przyjść, bo jak nie zdasz ustnego to Ci się pisemny chyba nie będzie liczył.
![]() co nie zmienia tego, że łączenie raczej nic nie daje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
jutro polski![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówię teoretycznie tylko. Czemu niby brak zaliczenia ustnego to "nie liczenie się" pisemnego? To są dwa odrębne egzaminy. Co wezmą mi świadectwo i wykreślą pisemny?
![]() ![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
a to nie wiedziałem, mój błąd. się właśnie zastanawiam czy jeśli chodzi o język obcy, to to się łączy.
nie miałbym wątpliwości, gdyby można było zdawać np. tylko pisemny rozszerzony, a ustny podstawowy, bo tak podobno można było, ale kobita nam powiedziała że tak nie można i jak się decydujemy to muszą być oba. więc przez to mi to namieszało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A co jeśli np. sie nie zda ustnego języke? ch*j z całą maturą?
Bo piszecie ze można nie iść, a mnie zaciekawiło to. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podstawowy musisz zdać. Zdana matura to polski podstawowy pisemny i ustny,majca podstawowa i angielski podstawowy pisemny i ustny.
Ostatnio edytowane przez małolatTS : 12.05.2010 o godz. 18:08.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mam na prezentację z j. polskiego temat o powieści historycznej. Czy ma ktoś z was pomysł na odbieganie od prawdy historycznej w "Imieniu róży" U. Eco? PW proszę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|