|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No albo się skur*ili albo są pokrakami, które w dodatku przeszły obok meczu. Tertium non datur. Kibice Śląska muszą być dumni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Którego miejsca ja ma pogratulować?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sorry, że się wcinam w internetowe napinki, ale jeszcze co do meczu Zagłębia i Śląska...
To już jest majstersztyk http://www.youtube.com/watch?feature...&v=n6LnHDbRqt4 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śmieszne jest to ,że ,że dla nas 6-ste miejsce ( po tych wyprzedażach) będzie OK. ale mamy też szansę powalczyć o miejsce 4-te
trudna sprawa![]() ![]() I co - szczytowy sezon Legii,a nasz najgorszy i razem powalczymy w el LE? I jeszcze jedno pytanie ,ile karnych jeszcze trzeba podyktować dla Legii,aby miała pewnego mistrza? 5 , 10 ,15 ?Powód: sędziowie
Ostatnio edytowane przez marek2a : 28.04.2013 o godz. 22:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
marek2a, kwiat i smietana internetowych napinaczy.
Posty jednozdaniowki, a i tak po przeczytaniu ma sie wrazenie jakby wlasnie skonczylo sie czytac 5-tomowy pamietnik 6 latka. Nawalil za to mordek, jakby mordki robily u niego za argumenty (patrzac na tresc postow, mozliwe). Ale cel zostal spelniony, w buraczanym stylu osmieszyl kluby z miejsc 1-2, choc osmieszyl kogos/cos to pojecie relatywne, bo bardziej osmieszyl sam siebie. Brawo! Ku chwale Wisly buraczymy i napinamy razem z markiem! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pamiętam Wasze urocze epizodziki w Serie B, więc już tak nie cuduj z tymi najgorszymi. Ale faktycznie - nasz szczytowy. Z okazji pierwszego podium wytatuuje sobie datę na pięcie. Siedemnaście. Dla Was - dwieście siedemnaście (napinka 1916-1906 %).
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 28.04.2013 o godz. 23:11.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy kibice w całej Polsce widza co jest grane. poczytaj fora
polscy sędziowie zrobią z (L)egii mistrza.Tak wiem ,nie dopuszczasz tej myśli,bronisz sie przed hańbą,OK. Myślisz sobie :moja (L) zdobyła wicemistrza sprawiedliwie, bez drukowania, ale masz pecha, są materiały video -dowody pokazują prawdę - na wicemistrza nie zasłużyliście |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wieczna hańba :(
Złodziejsko - przemytniczy klub to Legia Warszawa ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
w końcu to przyznał na tym chyba można zakończyć tą bezsensowną dyskusje ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak bogaty klub jak Legia powinna sobie lepszego trenera sprowadzić (ktos z doświadczeniem międzynarodowym)
Z takim budżetem chyba ich stać na kogoś lepszego niż Urbano, bo z nim na ławce to moga być spore problemy z przejściem 2 rundy a przeciez nie od dziś wiadomo że jest to zespół budowany na lige mistrzów
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.04.2013 o godz. 09:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
tabela naszej rodzimej ekstraklasy jest tak spłaszczona (czytac zenująco słaba liga) ze Wisła w tak katastrofalnym sezonie moze zagrac w pucharach. do 3 miejsca tracimy 6 pkt sic! nawet 11 korona ma tylko 8 pkt straty do 3 miejsca. wiec kazdy moze wskoczyc na podium tym bardziej ze jeszcze mamy do rozegrania 6 kolejek i 18 pkt do zdobycia.gdyby jakims cudem udało sie zremisowac w Poznaniu mozna by było o dziwo myslec o pucharach.tego to nawet Kulawik w najjasniejszych snach nie przwidział
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pół żartem pół serio, w tej lidze powinny być jakieś regulację odnośnie tego, jakie drużyny mogą grać w europie.
Np od określonej ilości punktów. Może się starzeję, ale wcześniej oglądałem polską ligę i jakoś tak strasznie nienarzekałem na poziom. Teraz, oglądając jakikolwiek mecz Polskiej ligi , piwo zaczyna źle smakować, fotel staje się zajebiscie niewygodny, obraz w telewizorze niewyraźny, jedzenie przestaje mieć smak. Mało tego, czasami oglądając mecz skórokopów w koszulkach Wisły, muszę naprawdę silno trzymać się oparcia- by nie wyrzucić odbiornika lub chociaż nie przełączyć na inny kanał. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zastanawia mnie jedno. Nasza liga jest bowiem tak nieobliczalna, że trudno nadal cokolwiek wyrokować i ciekawi mnie, co by było gdyby:
Lech został mistrzem, Legia wygrała Puchar Polski, a Śląsk spadł poniżej 4.miejsca. Czy wówczas w pucharach grałby mimo wszystko Śląsk, jako finalista, czy drużyna z miejsca nr 4? Mimo naprawdę niezłych dla nas wyników w trwającej nadal kolejce, jestem zdania, że raczej nie wczłapiemy się na to 3-4.miejsce. Po prostu trudno mi uwierzyć, że wygramy wszystkie 6 meczy (zwłaszcza wyjazdy, które naprawdę mamy niełatwe) i, że właśnie Górnik, z którym przyjdzie nam grać będzie umiał wtopić ponadto jeszcze ze dwa inne mecze...Za to, co wczoraj odjebał Śląsk, pomimo, że ich kibice są z nami zaprzyjaźnieni, życzę im, aby spadli najniżej jak to możliwe w tegorocznych rozgrywkach... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
chyba druzyna z miejsca nr 4
a co do reszty : no comment ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
Finalista Pucharu Polski, który nie zdobędzie Pucharu i w Ekstraklasie nie zajmie miejsca 1-3, gra w el. LE tylko wtedy, gdy zdobywca Pucharu Polski zdobędzie w tym samym sezonie Mistrzostwo Polski. W końcu nie bezpodstawnie wielu obserwatorów przypuszcza, że w przypadku "stykowej" sytuacji w czubie tabeli i zdobyciu Pucharu Polski przez Legię, w 30. kolejce w meczu na Pepsi Arena w drużynie gości zobaczymy 11-14 Stevanoviciów...
Ostatnio edytowane przez Kole Jorz : 29.04.2013 o godz. 14:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie no Śląsk wyjdzie i będzie umierał za brak pucharów dla siebie i mistrzostwo dla Amici
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Lepiej żeby mistrzostwo zdobył Lech,jeżeli tytuł zdobędzie Legia to nawet pare baniek Cupiała nie pomoże w ewentualnym odzyskaniu tytułu.
Po wywalczeniu tytułu Legia ma spore szanse aby wejść do LM, ten ich cały prezes już w zimie zrobił kozackie transfery a po ewentualnym tytule zapowiada jeszcze większe transfery,Legia będzie ewentualnie pierwszym mistrzem od dawna który nie sprzeda najlepszych a jeszcze znacząco wzmocni skład! Lech ma dobry ranking ale nawet jak wejdzie do ligi mistrzów to trudno uwierzyć,że Rutkowski zainwestuje kase w transfery więc Lech raczej nam nie odjedzie tak jak odjechałaby Legia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
I po reformie.
Miały być emocje, miało być lepiej. Miała być wielka walka o 8 miejsce, żeby w grupie mistrzowskiej walczyć o puchary zamiast w spadkowej o spadek. To teraz co za różnica czy ktoś zajmie 8 czy 9 miejsce i tak przez następnych 7 kolejek o nic nie gra. Jagiellonia, Lechia, Zagłębie dopięły swego kolejny sezon bezpiecznej mizerii przed nimi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Ojej boję się. Na szczęście Legia nie ma dobrego szkoleniowca, więc Liga Europy to maks co z tej ekipy się wyciśnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
No jak to? Ósmy będzie się podkładał bogatym, a dziewiąty biednym .No i kluczowe pytanie, które jakby nie istniało. Po podziale z kim u siebie z kim na wyjeździe ? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
u siebie też możliwy. Nikt tu nie pisze o zawojowaniu LM ale o samym wejściu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wg mnie większe szanse na awans do LM ma Lech. Po pierwsze współczynnik dający prawdopodobne rozstawienie we wszystkich rundach, po drugie kumatszy trener, po trzecie brak wygasających kontraktów czołowych piłkarzy, przeciwnie do Legii, po czwarte fart w losowaniu. No i żeby była jasność, czy to Legii czy Lechowi życzę sromotnego w.......u i odpadnięcia z pucharów już w lipcu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Trochę prawdy w tym jest piter116. Ja patrząc na Lecha mam wrażenie, może złudne i wymuszone przez media forsujące Legię i jej sukces, że nie ma tam takiego ciśnienia na wszystko; wiadomo jakich rozmiarów jest teraz balon na Ł3, to rzuca się na czachę bardziej niż można sobie wyobrazić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Obejrzałem Jagę z Lechem i jestem zdania, że Lech gra coraz gorzej, przewiduje, że w meczu z Legia dostaną baty i wrócą na własne tory :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jedni i drudzy, i Lech i Legia grają beznadziejnie, żenada po prostu, że zrobiła się taka przepaść między tą dwójką a resztą stawki... Naprawdę, nie przynosi to ani tym drużynom, ani całej lidze chluby...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przypomniał mi się dowcip.
- Jak zamknąć otwartego szampana? - Nie wiem, ale zapytaj kibiców Legii ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|