|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czy po za Wiślackim Światem i Fanatykiem są gdzieś jeszcze "nasze" sklepy gdzie kupię vlepki? Kiedyś były w TESCO i Carrefourze. Dalej czynne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W Carrfourze w Czyżynach już nie ma, w M1 jest, co do Tesco to nie wiem.
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mam takie piłkarske pytanie : Czy Małecki w ostatnim meczu dostał zółta kartkę za sciagniecie koszulki (bo nie zauwazylem )? no i czy zagra w rewanżu ?
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ta, zagra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szybkie pytanie: do której otwarte są kasy biletowe PKP Intercity na dworcu głównym?
EDIT: Wielkie dzięki.
Ostatnio edytowane przez wisl@k_TS : 19.08.2011 o godz. 12:20.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Całodobowo powinno być otwarte parę okienek,zresztą bilety można kupować w każdej kasie niezależnie od przewoźnika.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Zależy co masz napisane nad okienkiem. Jeśli jest napis BILETY NA WSZYSTKIE POCIĄGI - to owszem, masz rację. Ale nie wprowadzaj kolegi w błąd, bo odstanie swoje w kolejce do przewozów regionalnych, albo do tras międzynarodowych i babka go wyśle do innego okienka. Jeśli boisz się, że nie zdążysz kupić biletu w kasie, to zawsze jak wsiadasz do pociągu, powiedź kierownikowi pociągu ( bo tak się chyba nazywa ten, co stoi na peronie i gwiżdże gwizdkiem ) , że chcesz kupić u niego bilet jak pociąg ruszy. Potem przyjdzie do przedziału i kupić bilet - tylko trzeba dopłacić 5 złotych extra za to. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ale ty teraz pier... ostatnio jechałem do Gdańska powiedziałem na który chcę konkretnie pociąg bilet,pociąg był spółki ic(tlk),a kupowałem w kasie przewozów regionalnych w tunelu dworca,i jakoś normalnie wydrukowała i nie było problemów.Być może z międzynarodowymi jest inaczej ale IC i PR w kasach drukują bilety obu przewoźników na przejazdy krajowe bez żadnego problemu.W każdym temacie próbujesz błyszczeć ale ci słabo wychodzi.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W którym skupie podręczników dostane za nie najwięcej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jeździ ktoś może ibizą albo ew. jakiś seatem ? pw
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam pytanko - zgubiłem dzisiaj portfel, w którym była m.in. Karta Kibica. Co teraz mam zrobić, żeby ponownie dostać KK?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wyrabiasz duplikat. 10zł. Nie pamiętam dokładnie co trzeba robić, ale wiem że jak pojedziesz to już ci powiedzą i nie musisz nic brac ze sobą, tylko legitymację.
Powód: dokładniej
Ostatnio edytowane przez Fiti : 20.08.2011 o godz. 15:19.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Poszukuję zdjęcia Papieża z szalikiem Wisły w dobrej jakości, może ktoś ma takie albo podpowie mi w którym dziale sie o to zapytać.
![]()
policjancie łobuzie, strażniku arbuzie wy już dobrze wiecie co wam w tyłek i w buzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie wiedząc jak wyłączyłem sobie kółeczko przy myszce w operze! tzn jesli chodzi o przewijanie to jak klikne to dziala, ale jak klikne na jakimś artykule to powinno mi go otworzyć w nowej karcie! noi sęk w tym, że nie otwiera! jak to naprawić?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak jest AKTUALNIE w LO z poprawką z jednego przedmiotu? Co jak ktoś nie zda tego jednego przedmiotu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
czy w radiu kraków (albo jakims innym) jest transmisja dzisiejszego meczu Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Są w Fanatyku albo na stoisku w M1 jakieś szaliki wydane z okazji zdobycia tegorocznego mistrzostwa?
czarooh, będzie na pewno w Radiu Kraków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.radiokrakow.pl/index.php?...rogram-biezacy
sprawdzenie tej informacji nie zajęłoby ci więcej czasu niż napisanie tego posta. ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ile moze byc warta puszka po piwie w skupie zlomu ?
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Puszka 0.5litra coś koło 3 groszy - tak mi się jakoś przypomina z jakiegoś programu TV - biznes zakładanie złomowni.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wam też nie działa facebook? Zaatakowali już hiszpańscy hakerzy? ^^
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję pilnie kilka informacji a nie wiem dokłądnie gdzie je mógłbym znaleźć:
1) jak zmienił się przyrost naturalny w naszym kraju po wprowadzeniu becikowego(czy on coś dał czy tylko wywaliliśmy kasę w błoto i jak to wygląda w innych państwach). 2) jak przedstawiają się prognozy struktury wiekowej na najbliższe 50 lat dla Europy USA i Świata. (oficjalne prognozy najlepiej potwierdzone jakimiś tabelkami) Jeżeli ktoś ma jakiś link będę naprawdę bardzo wdzięczny bo cholernie tych danych potrzebuje |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A czy taka storna Cię ratuje w jakimś stopniu http://www.stat.gov.pl/gus ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niestety tylko w minimalnym (odnośnie pierwszego pytania to interesuje mnie jak wygląda to np. w Czechach Słowacji Litwie Ukrainie, jak w tych krajach przeprowadzona jest pomoc dla rodzin oczekujących dzieci a odnośnie drugiego to tak jak napisałem Europa USA Świat) powyższych danych w gusie niestety nie znajdę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mam pytanie odnośnie przewozu sprayów w samolocie. jest to dozwolone? oczywiście chodzi mi o normalny bagaż kótry nadaje a nie o podręczny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
pytanie do braci ze Śląska.
Gdzie można obejrzeć jutro mecz Wisełki we Wrocławiu ? Jakiś telebim, większa plazma ? Nazwa lokalu, ulica ? Można prosić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Farb w sprayu nie zezwalaja, ale desodorant juz tak.
Ostatnio edytowane przez northrop : 22.08.2011 o godz. 02:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To zależy gdzie lecisz i czym lecisz. Polecam wejść na stronę przewoźnika i poczytać na temat przewozu różnych rzeczy. Jeśli planujesz rejs tlansatlantycki, to z góry musisz się przygotować na czasem zbyt gorliwą kontrolę w takich wypadkach. Ale przede wszystkim sprawdź na stronie lini lotniczej z której lecisz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
52-55 puszek =1 kg
1 kg puszek w skupie około 3,60-4,20 PLN ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|