|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Do każdej Noki powinno być dołączone oprogramowanie umożliwiające kopiowanie SMSów na komputer. Jeżeli nie masz płytki, to tutaj link: Nokia PC Suite
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Całe oprogramowanie Nokia PC Suite to się nazywa, dużo możliwości między innymi właśnie smsy zapisane na komputerze.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sprawdź gdzie zapisuje Ci te wiadomości, na karcie pamięci, telefonu czy sim. Poszukaj, ja miałem tez taki problem z numerami ale udało się to zrobić właśnie tym PC Suite
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Będą gdzieś transmisje z meczów Śląska i Legii w czwartek?
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
nikt nie zna tego języka?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jaki był ostatni termin oddania całego stadionu? Bo już tyle ich było że się pogubić można. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie dostanę dobre i w miarę tanie tejpy? http://images.okazje.info.pl/p/sport...tapy-tasmy.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Co to za muzyka leciała podczas rozmowy z szefem T-mobile na boisku Podbeskidzia (w klimacie metalliki)?
(CANAL + SPORT |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jest jakaś opcja żeby wyłączyć ten spam który przychodzi dzień w dzień w postaci sms-ów z orange ?
Mam pre-paid ( ale pewnie do abonamentowców też przychodzą te esy ). Zaznaczam - nie brałem udziału w żadnym konkursie, nie wysyłałem żadnych esów po dzwonki, informację handlowe etc... ratujcie proszę ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Zadzwoń do biura obsługi, znajdź jak gadać z człowiekiem i mu powiedz że nie chcesz.
Dzwoniłem tak kiedyś i mnie zaczęło przychodzić... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Moze mi ktos powiedziec jak ma sie sprawa z siecia t-mobile za granica? Czy warto kupic nr w Polsce i uzywac go za granica?
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
O tak, bardzo bym prosił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Fizjosklep.pl - polecam.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ślask na otwartym.
Cytat:
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poleci ktos jakas perfumerie gdzie mozna tanio kupic ORYGINALNY CK Be ? Najlepiej z Krakowa.
Czym sie rozni tester od normalnych pefrum, pod wzgledem trwalosci, zapachu itd ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Tester dłużej utrzymuje zapach na skórze. Tak żeby Ci się wydawało że jest trwalszy zapach niż w rzeczywistości po użyciu zwykłych perfum.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Leci gdzieś BATE - Ekranas?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://allegro.pl/sciphone-i9-dual-s...725474159.html
Jakim cudem ten telefon jest tak tani? czy to jakieś chińskie szajstwo? ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie znajduję się sklep reggae / rasta coś w tym stylu w Krakowie? Byle by były ubrania z tego stylu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Łap : ) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć jaki to model butów w których ostatnio występuje Kirm ? Podobne do F50 ale jakieś jakby inne i nie mogę znaleźć.
![]() ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Od ilu pkt można się dostać na AGH na studia zaoczne?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
nie wchodzi mi FB...
wyskakuje mi coś takiego: The error could be the result of a variety of things, from typing errors in the web address to DNS issues with the requested web address. Check the web address for typing errors or check your internet connection to ensure other web addresses are accessible. Od razu chciałbym powiedzieć że z racji wieku kompletnie nie znam się na kompach. Z angielskim też słabo :/
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 02.08.2011 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
płacisz i studiujesz.. tak wyglądają studia zaoczne (pkt w ogóle ich nie interesują..)
|
|
|